Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

Vakar parke mama dukryte Benigna pasauke,nu labai negrazus vardas .cool.gif .Vienintele mano pazistama Benigna,tai kvanktelejus,pagerianti ispane,bet atmetus visas nemalonias asociacijas,visvien man sitas vardas bais negrazus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VelDan @ 2009 03 22, 13:41)
Laikrašty skaičiau apie Valderezą (tikriausiai tėvai buvo Valdas ir Tereza  doh.gif ), dar yra vienas žymus dėstytojas Edgūnas. Tai man šitie tokie nelabai kokie vardai - realūs - nes kiek žodynuose prisiskaitai, tai viena, o kiek realybėje tokių yra ir ar išvis jų yra, tai kita  ax.gif

mano ginekologes,pas kuria turejau gimdyt-toks vardas,bet visi vadina Valda mirksiukas.gif Kai ejau pas ja registruotis,vos liezuvio nenusilauziau rolleyes.gif
Atsakyti
man tai pvz Ūla,Urtė nelabai schmoll.gif ...kaskaip neskamba(nieko nenoriu izeisti ar supykdyti cia tik mano nuomone) 4u.gif
Atsakyti
Petunijus (mano sesuo užmiršus pavadinu Pelargonijum biggrin.gif ), Aldevinas, Almaras, Alfonsas (kaimyną turim tokiu vardu, tai kirčiuojam "o" - gerai skamba ax.gif )
Atsakyti
as manau,kad nera negraziu vardu,juk mamytes niekada neisrinks negrazaus vardo savo vaikuciui,tiesiog kiek zmoniu tiek nuomoniu, smile.gif
Atsakyti
Na man tai Ula toks nelabai
Atsakyti
QUOTE(MilliVanilli @ 2009 03 10, 00:35)
Makliobija  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oh My God doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2009 04 09, 13:13)
Petunijus (mano sesuo užmiršus pavadinu Pelargonijum

lotuliukas.gif
Atsakyti
Fulgenta.