Man tai baisiausiai skamba mergaitės vardas Ūla
Košmariškai tiesiog. Primena olą arba ylą.

QUOTE(tiutiute @ 2011 07 10, 19:56)
baisiausi vardai- IZDA, VISPISA, IPISTINA
niekaip nesuprantu kaip tokius vardus galima duoti 

QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 07 10, 22:14)
Netikiu ir aš..

QUOTE(aggree @ 2011 07 22, 14:41)
hm... Mano pažįstamų rate yra Gema ir Gemas (abu jau pensijinio amžiaus) Keista buvo išgirdus pirmą kartą.
O Gema yra, ir ne viena..Bet man negražu. Tiesiog pripranti..
Vienos pazistamos drauge savo mergyte pavadino KREOLA
Kai isgirdau, net nezinojau ne kur akis det ne ka sakyt, nes su tokiu pasididziavimu pasake ta varda, tipo va koks retas ir grazus

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 30, 13:35)
Man gražu ir Morta ir Kunigunda, nėr ko čia savo vardo gėdytis. Juolab Morta - vienintelės Lietuvos karalienės vardas

Man asmeniškai baisūs vardai yra visokios ten Mišelės, Keitės, Nikoletos, Estelos kai norima pavaizduot labai jau mandrus ir pasaulietiškus. Barboros ir visokios Onos. Aišku tėvų skonio reikalas. Jei berniukams, tai labai negražūs vardai... Net negaliu sugalvot
Nors gal nepatinka visokie Ąžuolai, Mikai ir panašiai.

o as niekada neivardinsiu nei vieno neva man nepatinkancio vardo, nes jei tevai duoda varda savo vaikui, tai duoda ju nuomone, pati graziausia. ir as tai toleruoju. kas butu per daug- duoti vaikui tipiska suniuko varda, bet dar negirdejau sito

ne tai kad pats negraziausias, bet man pagalvojus apie negrazu varda is karto iskyla - Gvidas. nezinau kodel, bet man negrazus jis.
QUOTE(Lera @ 2011 02 03, 21:35)
Va čia tai vardas.

Papildyta:
O Ešlė tai man visai neprimena užsienietiško Ashley, nes juk tarimas visai kitoks. Perskaičius Ešlė man į galvą pirmiausia atėjo tešlė.

Titas

QUOTE(Jersey @ 2011 08 26, 22:57)
Įdomu, kodėl, nes šiaip, ir Romos imperatoriaus, ir šventas vardas...