Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(ramintukas @ 2011 06 20, 18:06)
pritariu jums.
Man asmeniskai niekada Kazys neasociavosi su by.. ar ozys.  g.gif

Ir man ne kazkaip biggrin.gif Mb brolis Kazimieras tai man kazkaip net minciu nekilo ji oziu pavadint lotuliukas.gif lotuliukas.gif
O vaikai... jie prie kiekvieno vardo gali sugalvot visokiausiu ziaurumu unsure.gif
Atsakyti
Beje, dėl popliarių vardų, kur "ant kiekvieno kampo" , nepamirškit, kad dabar labai retas vardas po kurio laiko gali išpopuliarėti ir ką tada daryti? biggrin.gif
Pvz., mano vardas mano vaikystėj buvo itin retas, buvau vienintelė tokiu vardu darželyje, vienintelė mokykloje, visada visi perklausdavo ir t.t., o dabar jis tarp populiariausių mergaitiškų vardų. Taip pat prisimenu, kaip pusbrolis dukrą pavadino tuomet negirdėtu vardu, dabar labai paplito... O kai draugė davė dukrai Jūratės vardą, jos mama prieštaravo, sakė, juk baisiai dažnas ir nusibodęs, bet dabar kitų mergaičių Jūračių nepažįstu ir sūnaus mokykloje vaikų sąrašus pasižiūrėjau - nemačiau šio vardo smile.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai užjaučiu 14 m mergaitę, kurios vardas SUPISTACIJA, o močiutė ,,mažybiškai" vadina SUPISTUTE doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Išradingumas be ribų doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lyra* @ 2011 06 21, 19:25)
Nuoširdžiai užjaučiu 14 m mergaitę, kurios vardas SUPISTACIJA, o močiutė ,,mažybiškai" vadina SUPISTUTE  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Išradingumas be ribų  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Tikrai, nieko sau "isradingumas" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 06 21, 18:52)
Beje, dėl popliarių vardų, kur "ant kiekvieno kampo" , nepamirškit, kad dabar labai retas vardas po kurio laiko gali išpopuliarėti ir ką tada daryti?  biggrin.gif

Butent, mano tai kaip buvo labai retas taip ir liko, o va sesers pries 20 metu buvo retas, o dabar tikrai nemazai tokiu vardu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 06 21, 19:52)
Beje, dėl popliarių vardų, kur "ant kiekvieno kampo" , nepamirškit, kad dabar labai retas vardas po kurio laiko gali išpopuliarėti ir ką tada daryti?  biggrin.gif

po kurio laiko - kaip pati saket, tai vadinasi vaiko amziaus tarpe tokiu vardu nebus daug - ir nebus darzely 2 Austeju ir 3 Matu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar man labai nepatinka tokie vardai: Lėja;Tėja vos ne kokia Šmėja biggrin.gif Dar būna net tokių vardų kaip Kleopatra ir Cezaris blink.gif Dar nelabai patinka Beata ir Beatričė
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 22, 08:05)
po kurio laiko - kaip pati saket, tai vadinasi vaiko amziaus tarpe tokiu vardu nebus daug - ir nebus darzely 2 Austeju ir  3 Matu  mirksiukas.gif

Tas tiesa, bet kai vaikas paaugs, pvz., bus paauglys, jau gali būti pilna aplinkui mirksiukas.gif Tik tiek, kad ramu bus, kad, tarkime, darželyje ar klasėje nebus 5 tokių pačių biggrin.gif Pas mus klasėje buvo 5 Tomai ir 3 Kristinos biggrin.gif
Nors... kaip "pasiseka", minėti Lukas ir Matas labai jau "ant bangos", bet sūnaus klasėje nėra nei vieno, užtat kelios Agotos ax.gif

Į temą. Man negražiausi girdėti vyriški vardai: Polikarpas, Erazmas ir Aloyzas, o moteriški: Agripina, Deziderija ir Zinaida. Man jie labai nemaloniai, rėžiančiai skamba, bet jei pažinočiau kokį malonų žmogų tokiu vardu, gal nuomonė pasikeistų smile.gif Vis tik asociacijos daug reiškia... Kai anekdotuose amžinas veikėjas yra Petras, tai šio vardo tiesiog negalėjau pakęst, kol nesusipažinau su labai šauniu ir gražiu vaikinuku Petru biggrin.gif tada nuomonė pasikeitė...
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 06 22, 11:22)
Į temą. Man negražiausi girdėti vyriški vardai: Polikarpas, Erazmas ir Aloyzas, o moteriški: Agripina, Deziderija ir Zinaida.

Mano uošvienė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 06 22, 11:47)
Mano uošvienė  lotuliukas.gif

hihihi.gif bet turbūt ją vadina Zina? Tada nieko, bet tas Zinaida kažkaip man nemaloniai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 06 22, 11:22)
Tas tiesa, bet kai vaikas paaugs, pvz., bus paauglys, jau gali būti pilna aplinkui  mirksiukas.gif Tik tiek, kad ramu bus, kad, tarkime, darželyje ar klasėje nebus 5 tokių pačių  biggrin.gif Pas mus klasėje buvo 5 Tomai ir 3 Kristinos  biggrin.gif
Nors... kaip "pasiseka", minėti Lukas ir Matas labai jau "ant bangos", bet sūnaus klasėje nėra nei vieno, užtat kelios Agotos  ax.gif

ir kaip Juos klasej prie lentos kviesdavo g.gif ? pavardem?
Papildyta:
QUOTE(raudoni bateliai @ 2011 06 22, 12:57)
hihihi.gif bet turbūt ją vadina Zina? Tada nieko, bet tas Zinaida kažkaip man nemaloniai  unsure.gif

man irgi blush2.gif kaip keiksmazodis lotuliukas.gif

Man dar baisus vardas Grantas doh.gif nezinau kodel blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 22 birželio 2011 - 12:42
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 22, 13:41)
ir kaip Juos klasej prie lentos kviesdavo  g.gif  ? pavardem?
Papildyta:
man irgi  blush2.gif  kaip keiksmazodis  lotuliukas.gif

Šiaip tuo metu buvo įprasta, kad visus pavardėm kviesdavo biggrin.gif
O mes vaikai juos vadindavom - Tomas, Tomukas (nes Tomas aukščiausias, o Tomukas - žemiausias biggrin.gif ), dar vienas turėjo pravardę, o kitus du pavardėmis... O Kristinos, tai viena mums buvo Kristė, o kita Kristina smile.gif
Kai jau buvom vienuoliktokai/dvyliktokai, tai užėjo mada kaip filmuose - visiems vadintis pavardėm, tada problemų neliko biggrin.gif
Atsakyti