Eilinį kartą išgirdus vardą Skirmantas nusišypsojau. Po tos mob.ryšio operatoriaus reklamos kitos asociacijos kaip "sėdynės skląstymas" nekyla... Tv auka aš

QUOTE(Tik$a @ 2011 05 27, 18:53)
Eilinį kartą išgirdus vardą Skirmantas nusišypsojau. Po tos mob.ryšio operatoriaus reklamos kitos asociacijos kaip "sėdynės skląstymas" nekyla... Tv auka aš 

Ale tikrai

Santa, asocijacija tai aiški manau.
Perla, irgi asociacija su skalbimo milteliai/minkštikliais arba filmuko personažu, Perlos vardu pavadintu
Perla, irgi asociacija su skalbimo milteliai/minkštikliais arba filmuko personažu, Perlos vardu pavadintu

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 05 25, 16:02)
as kiek supratau tai ta teta zita ne blogai apie save galvoja, o turi nebloga jumoro jausma

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 05 26, 10:37)
kazkaip jauciu kad apie ta pacia porele eina kalba
jie tikrai taip pavadino savo dukra 

Tikrai apie ta pacia - tokiu vardu uzregistruota tik viena Cia irodymas
Jokiu Supisitu nera, bent jau neuzregistruota

Man patys negražiausi, net ne tai, kad negražiausi, o kol kas ausiai nepriimtini visokie užsienietiški sulietuvinti - Kevinas, Džesika, Ešlė, Džeinara, Brajanas ir pan.
Gal priprasiu kada nors
Iš lietuviškų nelabai patinka - Žibutė, Meilutė, Gėlytė, Naglis, Nijolė (pažįstu vieną tokią nemalonią, o ir senovėje lietuviai taip pelkių deivę vadino
). Nors aišku ne vardas, o žmogus vardą puošia

QUOTE(gita_tiesiog @ 2011 05 15, 16:40)
O gal vardas Suplicija? Toks Lietuvoje tikrai yra įregistruotas ir mažybiškai gal kvietė ne Supistute, o Suplistute?
QUOTE(Lexana @ 2011 06 05, 00:26)
O gal vardas Suplicija? Toks Lietuvoje tikrai yra įregistruotas ir mažybiškai gal kvietė ne Supistute, o Suplistute?
Suplicija negirdetas, o va Supistacija teko gidet is draugiu

QUOTE(pupen @ 2011 06 06, 13:23)
Suplicija negirdetas, o va Supistacija teko gidet is draugiu
tai turbut ir kviecia Supistute ja 

agentūra VBS?

QUOTE(muminukas @ 2011 06 06, 18:57)
Jo jo, ir vardą rinko iš to paties vardynėlio, kur Fekalija

Banga ir Hadas
tikri, realiai egzistuojantys žmonės. Hadas savo vardą pateisina 100 proc

QUOTE(Lexana @ 2011 06 05, 01:26)
ir Supistute, ir Suplistute - abu pagerinti