Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

oi prisikikenau as cia biggrin.gif
detaliai nekomentuosiu tik vardan to kad kieno nors neuzgauciau smile.gif
Atsakyti
Niuate blink.gif Na tikrai jau nelabai koks vardas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 12, 13:31)
na tik nedėkit savo nuomonės man į lūpas, "pagal mane" taip nėra biggrin.gif

o kaip yra...nes jum negraziu vardu pavadinusi savo vaika mama yra kvaila...kaip suprantu is niko jus vaiku neturit. idomu butu suzinot kaio suzibetumete savo vaikui duopdama varda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ejot @ 2010 11 14, 00:08)
o kaip yra...nes jum negraziu vardu pavadinusi  savo vaika mama yra kvaila...

gal dar kokią nesąmone man priskirsit? biggrin.gif vieną kartą kai savo nuomonę priskiriant kitam juokinga, bet antras kartas g.gif ar tikrai skaitotntai kas parašyta?

šiaip reikėtų daugiau savo asmeniniu gyvenimu rūpintis jei toks yra, o ne domėtis kiti vaikų turi ar ne ir dar tai argumentų laikyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 11 14, 10:34)
gal dar kokią nesąmone man priskirsit? biggrin.gif vieną kartą kai savo nuomonę priskiriant kitam juokinga, bet antras kartas g.gif ar tikrai skaitotntai kas parašyta?

šiaip reikėtų daugiau savo asmeniniu gyvenimu rūpintis jei toks yra, o ne domėtis kiti vaikų turi ar ne ir dar tai argumentų laikyti rolleyes.gif

skaitau ir ka....kokia susidariau apie jus nuomone tokia ir parasiau...jei jum mano nuomone apie jus nepatinka tada kuo nuosirdziausisi atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Nu man tai nepatinka vardas Alfonsas, kazkaip isgirdusi iskart pagalvoju apie vyra uz pinigus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspisija @ 2010 11 11, 11:57)
kazkada isgirdau istorija apie mergaite kuriai teveliai ar uzdejo, ar norejo uzdeti varda Kaspisija, labai juokiausi, taigi sugalvoti savo nickui daug laiko nesugaisau  lotuliukas.gif

Kaspisijos nežinau, bet vat Kaspija tai pavadino viena pažįstama g.gif Sūnus gal būtų Baikalas koks biggrin.gif

Pusė vardyno mažų mažiausia nesąmoningi vardai, kuriuos turinčių asmenų net neteko sutikti, taip pat nepatinkančių, kurie realiai egzistuoja, daug rasčiau...
Bet keisčiausi pastaruoju metu girdėti būtų: Luminata (kažkur žurnale mačiau), Angonita, Praurima...
Atsakyti
QUOTE(Bildukė @ 2011 01 23, 16:13)
Luminata (kažkur žurnale mačiau), Angonita, Praurima...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2010 10 15, 15:10)
O kaip jums vardas Aldevinas?
Cia tevu meile alkoholiui taip šifruojasi... Alus+degtine+vynas
biggrin.gif

zinau as viena Aldevina, bet dazniausiai sutrumpintai Aldu vadina ax.gif ir tarp kitko tas vardas lietuviskas, senovinis yra. kazkada net nustebau radusi ji kalendoriuje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Milera: 24 sausio 2011 - 15:01
Viena pazystama dejo savo dukrytei varda Elektra cool.gif Zinau zianu, tai graiku mitologijos persona (gintaras), kuria ir Sofoklas ir Euripidas ir Seneka savo tragedijose minejo, bet kaip vaikui, ar panelei susipazinti ar prisistatyti reikes... nejau nesiot kartu koki lapa is enciklopedijos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Meskutia @ 2010 09 05, 22:42)
Šiandien sužinojau, kad yra toks vardas "Gerutė"... Kaip tokį vardą galima duot savo vaikui .... Biški žiaurokai... Dar nepatinka tokie vardai kaip Meilė, Tėja...

gerai, kad ne GERULĖ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(sniegena rausva @ 2010 08 29, 19:03)
Ipolitas ir visi kiti "madingi" vardai kaip Grantas, Ešlė, Kevinas doh.gif

Ipolitas ne "madingas", o senas kaip pasaulis vardas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 04 08, 18:21)
vienakąrt girdėjau, kaip gatvėj mama šaukė savo dukrą: "Asfaltina, ateik čia. Asfaltina!"'  doh.gif

as zinau viena mama, kuri dukrai dave varda - Atlantida doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglelapas @ 2011 01 07, 00:47)
Nu man tai nepatinka vardas Alfonsas, kazkaip isgirdusi iskart pagalvoju apie vyra uz pinigus  biggrin.gif

Tai jau tikrai.
Atsakyti