Man teko kazkoki straipsni skaityti, kad vienas Lietuvoje gana zinomas zmogus (tik pamirsau, kas) turi jau suaugusi sunu tokiu vardu. Perskaiciau, nusistebejau ir veliau emiau galvoti, kad kazka neteisingai perskaiciau
Taip taip, skaiciau as su juo interviu kazkur kazkada, buvo klausimas ar nenori vardo pasikeist, sake tikrai ne. Visaip kaip patenkintas zmogus, nu ir valio, duokdie sveikatos Bet vardas visvien keistas
Turėjau klasiokę Mantryda, o gal Mantrida, net nežinau kaip rašosi, tai net nemalonu būdavo ją kviesti vardu. O ir kietiems daug juoko sukeldavo,kai ją kokia mokytoja kviesdavo per koridorių ir garsiai sušaukdavo - Mantryda! O dar sesers draugo močiutės vardas Olimpija irgi labai negražus man
Turėjau klasiokę Mantryda, o gal Mantrida, net nežinau kaip rašosi, tai net nemalonu būdavo ją kviesti vardu. O ir kietiems daug juoko sukeldavo,kai ją kokia mokytoja kviesdavo per koridorių ir garsiai sušaukdavo - Mantryda!
Dar keik pamenu ir pavardė mergaitės irgi buvo keista, bet šalia vardo ji tikrai nublankdavo. O ją klasiokai šaukdavo Tautryda, nes jei kuris pašaukdavo Mantryda būdavo daug juoko visiems.
Apie Mantryda, tai žiauru. Aš tai pažinojau žmogų vardu Vytautas, pavarde Bytautas. Man tai nelabai, čia turbūt tėvai stengėsi priderinti ir persistengė
Dar keik pamenu ir pavardė mergaitės irgi buvo keista, bet šalia vardo ji tikrai nublankdavo. O ją klasiokai šaukdavo Tautryda, nes jei kuris pašaukdavo Mantryda būdavo daug juoko visiems.
Apie Mantryda, tai žiauru. Aš tai pažinojau žmogų vardu Vytautas, pavarde Bytautas. Man tai nelabai, čia turbūt tėvai stengėsi priderinti ir persistengė
O kaip Jumi- ČESANDRA. Kazkur 23metų mergina-kaimyne, galima sakyt Tevas savo garbei ta CE-matyt pridejo, ba Ceslovas yra, o mamyte Sandra norejo pavadint! Rusams is vis labai juokingas variantas "besikasanti Sandra"
O kaip Jumi- ČESANDRA. Kazkur 23metų mergina-kaimyne, galima sakyt Tevas savo garbei ta CE-matyt pridejo, ba Ceslovas yra, o mamyte Sandra norejo pavadint! Rusams is vis labai juokingas variantas "besikasanti Sandra"