Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(Soy @ 2010 10 10, 20:11)
Spyglys, didziausias vardinis nesusipratimas koki esu girdejus biggrin.gif

Man teko kazkoki straipsni skaityti, kad vienas Lietuvoje gana zinomas zmogus (tik pamirsau, kas) turi jau suaugusi sunu tokiu vardu. Perskaiciau, nusistebejau ir veliau emiau galvoti, kad kazka neteisingai perskaiciau biggrin.gif
Atsakyti
aha, petro vaitiekūno sūnūs mykolas, kristupas ir spyglys. bet jis kiek pamenu visada kartojo kad labai savo vardu patenkintas ir niekada nesiskundė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 10 10, 22:03)
aha, petro vaitiekūno sūnūs mykolas, kristupas ir spyglys. bet jis kiek pamenu visada kartojo kad labai savo vardu patenkintas ir niekada nesiskundė rolleyes.gif

Taip taip, skaiciau as su juo interviu kazkur kazkada, buvo klausimas ar nenori vardo pasikeist, sake tikrai ne. Visaip kaip patenkintas zmogus, nu ir valio, duokdie sveikatos biggrin.gif Bet vardas visvien keistas biggrin.gif
Atsakyti
Turėjau klasiokę Mantryda, o gal Mantrida, net nežinau kaip rašosi, tai net nemalonu būdavo ją kviesti vardu. O ir kietiems daug juoko sukeldavo,kai ją kokia mokytoja kviesdavo per koridorių ir garsiai sušaukdavo - Mantryda! smile.gif
O dar sesers draugo močiutės vardas Olimpija irgi labai negražus man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 10 11, 20:18)
Turėjau klasiokę Mantryda, o gal Mantrida, net nežinau kaip rašosi, tai net nemalonu būdavo ją kviesti vardu. O ir kietiems daug juoko sukeldavo,kai ją kokia mokytoja kviesdavo per koridorių ir  garsiai sušaukdavo - Mantryda!  smile.gif

As tikrai nesuprantu, ka kai kurie tevai sau galvoja g.gif Kam cia tas mitas apie Fekalija, jei realybeje Mantryda egzistuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 10 11, 20:53)
As tikrai nesuprantu, ka kai kurie tevai sau galvoja g.gif Kam cia tas mitas apie Fekalija, jei realybeje Mantryda egzistuoja biggrin.gif

Dar keik pamenu ir pavardė mergaitės irgi buvo keista, bet šalia vardo ji tikrai nublankdavo. O ją klasiokai šaukdavo Tautryda, nes jei kuris pašaukdavo Mantryda būdavo daug juoko visiems.
Atsakyti
Apie Mantryda, tai žiauru. Aš tai pažinojau žmogų vardu Vytautas, pavarde Bytautas. Man tai nelabai, čia turbūt tėvai stengėsi priderinti ir persistengė lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 10 11, 23:58)
Dar keik pamenu ir pavardė mergaitės irgi buvo keista, bet šalia vardo ji tikrai nublankdavo. O ją klasiokai šaukdavo Tautryda, nes jei kuris pašaukdavo Mantryda būdavo daug juoko visiems.

Tautryda irgi labai lietuviskai tautiskai skamba biggrin.gif

As isivaizduoju pokalbi kokioje istaigoje:
- Jusu vardas?
- Mantryda.
- Tualetas anoje puseje.

biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(labre @ 2010 10 11, 21:09)
Apie Mantryda, tai žiauru. Aš tai pažinojau žmogų vardu Vytautas, pavarde Bytautas. Man tai nelabai, čia turbūt tėvai stengėsi priderinti ir persistengė lotuliukas.gif

įdomu, ar tą patį žmogų žinome, nes ir aš žinau tokį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elee @ 2010 10 11, 18:18)
Turėjau klasiokę Mantryda, o gal Mantrida

Vaje vaje...
Gal bent Mantrida, ne Mantryda, nors ka cia, ir taip ir anaip baisu
Atsakyti
O kaip Jumi- ČESANDRA. Kazkur 23metų mergina-kaimyne, galima sakyt smile.gif Tevas savo garbei ta CE-matyt pridejo, ba Ceslovas yra, o mamyte Sandra norejo pavadint! Rusams is vis labai juokingas variantas "besikasanti Sandra":D
Atsakyti
QUOTE(Dinulia @ 2010 10 12, 15:11)
O kaip Jumi- ČESANDRA. Kazkur 23metų mergina-kaimyne, galima sakyt  smile.gif Tevas savo garbei ta CE-matyt pridejo, ba Ceslovas yra, o mamyte Sandra norejo pavadint! Rusams is vis labai juokingas  variantas "besikasanti Sandra":D

lotuliukas.gif Kosmaras. Man isvis sudurtiniai vardai klaiki nesamone, bet buna netycia dar gaunas toks bent kazkiek normalesnis variantas, ale Cesandra lotuliukas.gif
Atsakyti