Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(žirnelis @ 2010 09 22, 20:58)
Henrieta siaubingas vardas.drauge norejo dukra taip pavadinti,bet pavadino kitaip,ir gerai padare smile.gif

O man kaip tik grazus... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(allyva @ 2010 09 15, 16:48)
O knyga vadinasi "Bardo nuotykiai ir zygiai". http://www.manoknyga...-ir-zygiai.html
Bet Bartas tikrai i suns varda nesa  rolleyes.gif

blush2.gif tiksliai, na bet vistiek panasiai skamba...
Atsakyti
QUOTE(žirnelis @ 2010 09 22, 18:58)
Henrieta siaubingas vardas.drauge norejo dukra taip pavadinti,bet pavadino kitaip,ir gerai padare smile.gif

Na, nėra tarp gražiausių, bet tarp normalių - tikrai.
Atsakyti
Mano vyro pusbrolių vardai,vieno Jolantas,kito Irenijus : dabar kažkaip jau pripratus,bet kai išgirdau kokių žmonių yra,kad vaikus vadintu tokiais vardais. Nepatinka žiauriai kai moteriški vardai padaromi vyriškais. Fuuuu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Emilyte @ 2010 09 29, 22:34)
Mano vyro pusbrolių vardai,vieno Jolantas,kito Irenijus : dabar kažkaip jau pripratus,bet kai išgirdau kokių žmonių yra,kad vaikus vadintu tokiais vardais. Nepatinka žiauriai kai moteriški vardai padaromi vyriškais. Fuuuu blink.gif

Man irgi labai negrazu. Kaip ir is tipisku vyrisku vardu padaryti moteriski vardai, pvz Toma.

Dar vienas (man) labai negrazus vardas, siandien svenciantis vardadieni - Kesgailas. Zinau, kad tai senovinis lietuviskas vardas, bet man skamba kaip nesusipratimas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruby Tuesday: 29 rugsėjo 2010 - 21:45
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 29, 22:32)
Man irgi labai negrazu. Kaip ir is tipisku vyrisku vardu padaryti moteriski vardai, pvz Toma.

pas rusus tai Toma -- sutrumpinta Tamara
Atsakyti
Izidorius smile.gif
Ybis...
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 10:16)

doh.gif tai gerai dar, kad be priekines raides biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 13:16)
Izidorius smile.gif
Ybis...

Izidorius - koridorius
Ybis - ... biggrin.gif
Atsakyti
Nesenai teko isgirsti toki :Eufrozina,bet sake,kad gimines trumpina ir vadina Fruze lotuliukas.gif nu zvengiau iki negalejimo..Dar Kunigunda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 11:16)

Čia iš tos pačios serijos kaip ir Fekalija, Izda... Legendos sklando, o vardų tokių kaip ir nėra registruotų...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ende: 10 spalio 2010 - 16:58
Spyglys, didziausias vardinis nesusipratimas koki esu girdejus biggrin.gif
Atsakyti