Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(*Amila* @ 2010 09 06, 14:43)
Nu as irgi neduociau,o jie va mat rinko biblijini varda ir vsio.  smile.gif Nesu paklaususi,ar vaikai nesisaipydavo.(Dabar jau 17-metis pacanas. smile.gif )

Nezinojau, kad Gajus biblijinis vardas, galvojau, kad is graiku mitologijos g.gif

Beje, del Sabinos, tai yra cia temele apie ta varda, paskaitinejau, kad niekam jis blogu asociaciju nekelia, o man tai jau nuo vaikystes jis su subine asocijuojasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nireglina @ 2010 09 05, 22:23)
Viena iš olia lia pupyčių taip pavadino savo dukterį.

doh.gif

O man negražu Vanesa, Klaidas ir panašiai ax.gif
Atsakyti
Pasikaitinejau, apie kokius vardus siame forume uzklausiama, tai tokiu perliuku radau... Naome, Odri (ne Audrey!), Hinata blink.gif, Sangedas...

O viename straipsnyje parasyta, kad noredamas malonaus sunaus turetum ji pavadinti Placidu. Na, jei mane tevai kokia Placida ar Placidija butu pavadine, tikrai nebuciau jiems maloni biggrin.gif
Atsakyti
Is dukros darzelio ir bureliu vaiku vardai - sedevrai: Alaja, Aušvydas, Tilija, Bartas,Pusnė, Alenas, Deimilis, Benigna, Džinara wacko.gif Paskutinis man zaviausias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Praline @ 2010 09 07, 14:01)
Is dukros darzelio ir bureliu vaiku vardai - sedevrai: Alaja, Aušvydas, Tilija, Bartas,Pusnė, Alenas, Deimilis, Benigna, Džinara  wacko.gif Paskutinis man zaviausias  doh.gif

Bartas man visai gražus vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 09 07, 16:31)

Siandien Barto vardadienis smile.gif Taip pat Klodoaldo ir Pulcherijos blink.gif Nu man jau Fekalija uz Pulcherija graziau skamba lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2010 09 07, 15:35)
Siandien Barto vardadienis smile.gif Taip pat Klodoaldo ir Pulcherijos blink.gif Nu man jau Fekalija uz Pulcherija graziau skamba lotuliukas.gif

Klodoaldas doh.gif Kaip nepamasciau apie si varda kai sunui varda rinkau g.gif laugh.gif
O Bartas man nepatinka turbut del to, kad salia gyvenanciu kaimynu ryzensnauceris Bartas, matyt tame ir reikalas g.gif Ir net knyga yra J.Avyziaus "Barto nuotykiai ir žygiai" apie Niufaundlenda... Taip kad man Bartas - suns vardas, neisizeiskit, jei kieno vaikutis siuo vardu pavadintas.
Atsakyti
QUOTE(Altaira @ 2010 09 07, 14:31)

Musu suns vardas Bartas, todel...
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2010 09 07, 17:54)
Musu suns vardas Bartas, todel...

Bartas – sulietuvintas prūsiškas vardas. Kildinimas iš sen. prūsų genties vardo bartai (vns. bartas). Bartas yra trumpinys ir kartu alternatyva kitiems bendros kilmės vardams: Bartenis, Bartautas, Bartminas ir kt. rakt. liet.
O , kad žmonės duoda tokius senovinius vardus savo augintiniams, reikia iš jų juoktis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Altaira: 07 rugsėjo 2010 - 17:36
man tai ne su šunim, o su simpsonu asocijuojas, kažkaip nelabai žmogiškas vistiek atrodo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 09 07, 18:43)
man tai ne su šunim, o su simpsonu asocijuojas, kažkaip nelabai žmogiškas vistiek atrodo biggrin.gif

Rimtai gi biggrin.gif tik dabar prisiminiau biggrin.gif Šiaip nepažįstu nei vieno žmogaus šiuo vardu, gyvūno irgi biggrin.gif bet vardas man gražus, skamba gražiai smile.gif
Atsakyti
Su draugėm kažkada šnekėjom apie gražius-negražius vardus, apie visokus mantvydus, mantlukus ir t.t. Vienos galvoje gimė tiesiog puikiausias nuostabiausias vardas - Mantryda gathering.gif
Atsakyti