Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

Nesenai teko susidurti su vienu varduku, man jis taip nepatiko Mylvidas smile.gif
Atsakyti
Man tai Kajetonas doh.gif nors jo trumpinys Kajus nieko ax.gif
Atsakyti
Prisijungsiu ir as kaip isgirstu tai rezia ausi Snieguole(moteriske apie 140kg),tas pats variantas tik Sniezana,o is siuolaikisku tai Bite ir Gile,lietuviski bet skamba tai tikrai man nekaip...vyriski tai Teisutis,Meilutis,Svajunas....
Atsakyti
Mane pastaruoju metu nervina Airidas, Armandas, arba nauja mada vadindi dvigubais vardais, ir dar nelietuviskais - Mėja Ly doh.gif
Atsakyti
kazkada teko pazinot vaikinuka vardu Ainas doh.gif
isgirdau ir nesupratau....
Atsakyti
kažkam linksma tema, o kažkam gal ir labai skaudi...

buvo atėjusi į sesers klasę KASTRUTĖ. ilgai netvėrusi patyčių eilinį kartą pakeitė mokyklą. tiesiog nesulaikė šypsenos net mokytojai, o vaikai taip pat negalėjo nesusijuokę tart vardo doh.gif

man draugas siūlė pavadint Žydgaude. neva senovinis lietuvių vardas. juokais, žinoma.
Atsakyti
smile.gif Girdėjau kažkas savo dukrą buvo pavadinęs Melena.Medicinoje yra toks terminas ir jis reiškia juodos išmatos.Na tokiems tėvams tik ...išspardyt.
Atsakyti
Gilanda doh.gif
Atsakyti
Keisti man:
Apolonijus ( 6 metuku), Pajauta ( 6 metuku).
Atsakyti
QUOTE(Vidara @ 2010 08 16, 16:58)
Pajauta ( 6 metuku).

Joo... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ajivlis @ 2010 08 14, 00:33)
smile.gif Girdėjau kažkas savo dukrą buvo pavadinęs Melena.Medicinoje yra toks terminas ir jis reiškia juodos išmatos.Na tokiems tėvams tik ...išspardyt.

Mano pažįstamos dukros vardas Milena... ne baisiai skiriasi:)
Atsakyti
dirdu toki darba,kad vardus kasdien tenka tikrint.karta radau mineta (minette angliskai buvo parasta) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2010 07 24, 07:00)
Traidenis (studijavom kartu). Nors, tiesą sakant, prie vardo pripratau, net restorano pavadinimas iki šiol juoką kelia

nu man irgi tas Traidenis ax.gif Nors ir istoriją baigus esu,puikiai žinau,kad kunigaikštis tokis buvo,ale rolleyes.gif Na,dar ir ta nuotekų valymo įmnė tokiu pavadinimu smile.gif
Atsakyti