Nesenai teko susidurti su vienu varduku, man jis taip nepatiko Mylvidas

Man tai Kajetonas
nors jo trumpinys Kajus nieko

Prisijungsiu ir as kaip isgirstu tai rezia ausi Snieguole(moteriske apie 140kg),tas pats variantas tik Sniezana,o is siuolaikisku tai Bite ir Gile,lietuviski bet skamba tai tikrai man nekaip...vyriski tai Teisutis,Meilutis,Svajunas....
Mane pastaruoju metu nervina Airidas, Armandas, arba nauja mada vadindi dvigubais vardais, ir dar nelietuviskais - Mėja Ly

kazkada teko pazinot vaikinuka vardu Ainas
isgirdau ir nesupratau....

isgirdau ir nesupratau....
kažkam linksma tema, o kažkam gal ir labai skaudi...
buvo atėjusi į sesers klasę KASTRUTĖ. ilgai netvėrusi patyčių eilinį kartą pakeitė mokyklą. tiesiog nesulaikė šypsenos net mokytojai, o vaikai taip pat negalėjo nesusijuokę tart vardo
man draugas siūlė pavadint Žydgaude. neva senovinis lietuvių vardas. juokais, žinoma.
buvo atėjusi į sesers klasę KASTRUTĖ. ilgai netvėrusi patyčių eilinį kartą pakeitė mokyklą. tiesiog nesulaikė šypsenos net mokytojai, o vaikai taip pat negalėjo nesusijuokę tart vardo

man draugas siūlė pavadint Žydgaude. neva senovinis lietuvių vardas. juokais, žinoma.

Gilanda

Keisti man:
Apolonijus ( 6 metuku), Pajauta ( 6 metuku).
Apolonijus ( 6 metuku), Pajauta ( 6 metuku).
QUOTE(Vidara @ 2010 08 16, 16:58)
Pajauta ( 6 metuku).
Joo...

Papildyta:
QUOTE(ajivlis @ 2010 08 14, 00:33)

Mano pažįstamos dukros vardas Milena... ne baisiai skiriasi:)
dirdu toki darba,kad vardus kasdien tenka tikrint.karta radau mineta (minette angliskai buvo parasta)

QUOTE(Ašaka @ 2010 07 24, 07:00)
Traidenis (studijavom kartu). Nors, tiesą sakant, prie vardo pripratau, net restorano pavadinimas iki šiol juoką kelia
nu man irgi tas Traidenis