Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(sena niekšė @ 2010 06 17, 16:08)

Mano kaimynas smile.gif Ausis per keletą metų priprato, bet pirmas įspūdis buvo - "gal ne taip išgirdau".
Atsakyti
Prie visokių vardų ilgainiui ausis pripranta, ypač kai pats žmogus ir jo darbai yra gražūs 4u.gif
Atsakyti
man tai plaukai siausesi kai pagalvoju jog butu nugalejusi mamos nuomone,ji buvo sugalvojusi man varda ZVAIGZDONE doh.gif doh.gif blink.gif o db mama laikas nuo laiko paerzina mane 4u.gif tuo vardu doh.gif
Atsakyti
Baisiai klaikus vardai:

Džestina, Kevinas, Samanta, Melita, Miliseta, Esmeraldos, Elados, Estelos ir pan. serialiniai beskoniai naujadarai..

Siaip negrazus, net nezinau, kodel:

Eimantas (ir visi kiti su vardu -mantas) Gražvydas, Tautvydas,

Deimantė negrazus ax.gif

Keisti kada nors girdeti:

Bitė
Atsakyti
Aurelija fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Arletė @ 2010 06 17, 21:37)
Aurelija  fear.gif

O kodėl tas vardas jus taip gąsdina?
Atsakyti
tikriausiai koki vaikina nuviliojo mergina tokiu vardu biggrin.gif pagal save kalbu nes as po vieno ivikio labai elergiska pasidariau visoms Ritoms. blush2.gif moteriska logika ka bepadarysi.
Atsakyti
Tautvydas - man vienas gražiausių vardų, kaip ir Aurelija.
Nežinau, kodėl nuo pat vaikystės nepatinka trumpinys Pranas, nors Pranciškus - visiškai priimtinas.
Atsakyti
QUOTE(Whatever? @ 2010 06 17, 19:34)
Baisiai klaikus vardai:

Džestina, Kevinas, Samanta, Melita, Miliseta, Esmeraldos, Elados, Estelos  ir pan. serialiniai beskoniai  naujadarai..

Siaip negrazus, net nezinau, kodel:

Eimantas (ir visi kiti su  vardu -mantas) Gražvydas, Tautvydas,

Deimantė negrazus  ax.gif
Keisti kada nors girdeti:

Bitė

pirmi isvardinti vardai yra ne lietuviski todel skamba nesamoningai Lietuvije,o pvz Lotynu Amerikoje,USA jie yra labai normalus ir net labai populiarus vardai ax.gif Eimantas,Grazvydas it Tautvydas yra seni lietuviski vardai ax.gif
Deimante man ir nepatinka...
o as keisciausia ka girdejau tai mergaites vardas Klaida (kirtis ant pirmosios a) doh.gif tiesiog kazkada Dubline su vyru vaikstinejom po prekybcentri ir viena lietuviu seimynele pasibaisejo musu sunaus vardu-Jonas doh.gif na mes su vyru angliskai kalbam,nes jis ne lietuvis,tai gal pamane kad lietuviskai mes nesuprantam g.gif nes mazdaug mestelejo tokia fraze "na ir varda dave,kaip kokiam seniui,ryskiai ne lietuviai tad nezino koks baisus sis vardas" ir po keliu sekundziu isgirdau savo dukra saukiant vardu Klaida...norejau dar kazka sakyti,bet nieko nesakiau 4u.gif bet dar ilagai juokiausi is tokio grazaus lietuvisko vardo lotuliukas.gif
Atsakyti
Niekada nevadinčiau savo vaikų: Albinas/Albina lotuliukas.gif , Agnius unsure.gif ,Kaunas schmoll.gif , Pijus doh.gif, Boleslovas hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 23 liepos 2010 - 00:18
QUOTE(Neverk @ mama,2010 06 17, 20:26)
Mano kaimynas smile.gif Ausis per keletą metų priprato, bet pirmas įspūdis buvo - "gal ne taip išgirdau".

siaubas doh.gif

man keistas vardas buvo koleges : Lija doh.gif
Atsakyti
Man nieko nėr baisiau, kai prie gražios lietuviškos pavardės duodama užsienietiška transkribcija rašomos vardų formos, pvz., Katarina (Kotryna), Džastina (Justina), Anita (Onutė) ir pan.

O iš juokingai sambančių vardų - prašom:

Gėjus (mokėsi su mano vyru)
Traidenis (studijavom kartu). Nors, tiesą sakant, prie vardo pripratau, net restorano pavadinimas iki šiol juoką kelia
Atsakyti