Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(*Shypsenele* @ 2010 04 20, 21:41)
Niekad nedeciau vardo Matas, nes esu pusiau rusaite, o rusiskai keistai skambetu "Mat idi siuda"  lotuliukas.gif
Kazkas rase apie moteriska varda Meilute, na, vardas kaip vardas, man jis neuzkliuvo ir visai man patinka,  tik klausimas kyla, kaip pvz vyras susipykes su zmona Meilute vadina, Meile?  ax.gif  biggrin.gif

nu Meilę aš pažinojau ir kažkaip normaliai tas vardas atrodė ir tiko blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Neverk @ mama,2010 05 02, 18:14)
Taip, taip, o dabartės nueikit virtuvėn, pasiimkite šakutę ir nusivyniokit makaronus nuo ausų.

O, čia gi tie patys, kurie jau turi Kaspisiją ir Fekaliją bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man Rama, Lyze, Sale nu tokie nenormalus vardai doh.gif ai dar darzelyje kai dirbau tai vienoj grupei buvo vaikas kurio vardas Briedis doh.gif doh.gif nu cia tai isvis pasityciojimas doh.gif
Atsakyti
Nesu baisesnio vardo uz TRAIDENIS girdejusi turbut... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(shante @ 2010 06 11, 21:09)
Man Rama, Lyze, Sale nu tokie nenormalus vardai  doh.gif ai dar darzelyje kai dirbau tai vienoj grupei buvo vaikas kurio vardas Briedis  doh.gif  doh.gif  nu cia tai isvis pasityciojimas  doh.gif

lotuliukas.gif
Įsivaizduoju darželio auklėtoja kviečia: Briedi ateik čia. O kažkas išgirdęs ją apskųstu tyčiojimusi iš vaiko. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ineja @ 2010 04 15, 22:54)
Liudnutis. neisivaizduoju kaip galima savo vaikui duoti toki varda, tarsi iskart uzprogramuoji jam nekoki gyvenima...

Mano vyro kažkokia giminaitė yra Aimana. smile.gif
O atsakant į temą, tai man negražiausias kada nors girdėtas vardas yra Ildefonsas. Na dar Zuzana nelabai...
Atsakyti
Prisiminaiu kodel man labai nepatinka Barboros vardas, nes jos asocijuojasi su tom geltonom pikdzolem, musu kraste Barborytem vadina, o vaikysteje pamenu mokytojos liepdavo nurauti mokyklos teritorijoje jas, doh.gif
Tai man mazai mergaitei ta Barbora atrodo bausme o ne vardas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzenete: 13 birželio 2010 - 16:57
man labai negrazus varas Drasius (neturi jokiu asocijaciju su istorija, taip placiai nuskabejusia...). tiesiog, kai ji isgridau, tai iskart pagalvojau, kas gali duoti toki varda...
o mergaitei man negrazus Morta, Lauryna blush2.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau viena 'baisuokleli' - Srutenis blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2010 02 15, 12:01)
Ir baisūs man tie skolintini vardai, kuriuos sulietuvina: Kelas, Kenas, Mija, Kainas (kaip prekė kokia) ir t.t.

Asmeniškai pažystu dvi mergytes - Mia ir Mėja.. košmaras kažkoks tokius vardus duoti ..
beje, kas liečia - Titus - mano bendradarbis sūnų Titu pavadino .. net nesigilinant į to vardo prasmes, man tas vardas nei šioks nei toks...
QUOTE(spensera1 @ 2010 03 31, 19:00)
meilutė, meilė-man kažkas baisaus

O ką daryt reikėjo - mano tokia mergautinė pavardė buvo - Meilutė.. tai taip ir sakydavo kaip iš multiko apie zuikius - meilutė dukrelė, geručiai sūneliai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(shante @ 2010 06 11, 19:09)
Man Rama, Lyze, Sale nu tokie nenormalus vardai  doh.gif ai dar darzelyje kai dirbau tai vienoj grupei buvo vaikas kurio vardas Briedis doh.gif  doh.gif  nu cia tai isvis pasityciojimas  doh.gif

Kazkaip nelabai tikiu, kad toki varda vaikas turejo g.gif , gal pagal pavarde ji saukdavo tai ir pasirode, kad vardas biggrin.gif
Atsakyti
Nepatinka mažybiniai vardai suaugusiems -Drąsutis, Teisutis, Aušrelė, Kęstutis, Ritutė, Genutė.
Dukrai nepatinka Barbora, jai atsocijuojasi su ragana blink.gif
Dar nepatinka Osvaldas, Oskaras, Liutauras, - sunkūs vardai.
Mėja, Tėja , Vėjasir panašūs schmoll.gif
Mano močiutės buvo vardas Morta - jai pačiai labai nepatiko. Aš kažkaip pripratau, nors asociacijų buvo su morka... blush2.gif
Erzina ir dirbtiniai ar verstiniai vardai vardai Jugenda, Savilija, Arkaitė, - (skamba lyg orkaitė) g.gif ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurada: 15 birželio 2010 - 16:11
Eglius, Ritas, Dovilius, Jolitas, Rasius doh.gif
Atsakyti