Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(MeiLLi @ 2010 03 25, 02:00)
ir Onutė  doh.gif

Onutė man visiškai normalus vardas smile.gif
Atsakyti
vienakąrt girdėjau, kaip gatvėj mama šaukė savo dukrą: "Asfaltina, ateik čia. Asfaltina!"' doh.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 04 08, 17:21)
vienakąrt girdėjau, kaip gatvėj mama šaukė savo dukrą: "Asfaltina, ateik čia. Asfaltina!"'  doh.gif

Dievuliau..... doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(r8t8l18k3 @ 2010 04 08, 17:21)
vienakąrt girdėjau, kaip gatvėj mama šaukė savo dukrą: "Asfaltina, ateik čia. Asfaltina!"'  doh.gif

Nors imk ir netikėk... blush2.gif
Atsakyti
KMUK dantų klinikoje dirba Pajauta Paipalienė. perskaičius lentelę negalėjau patikėti. bet ji man paliko labai šilto žmogaus įspūdį. na tikra pajauta biggrin.gif

o šiaip tai manau, kad teisinga yra patarlė, kad ne vardas žmogų, o žmogus vardą puošia. jeigu žmogus yra nemalonus arba asocialus, tai ir jo vardas tampa vos ne keiksmažodžiu. ir priešingai, pabendravus su gražiu, maloniu keisto vardo savininku, atrodo, kad kitas vardas jam net netiktų.
Atsakyti
Abadona... Niekaip negaliu pamiršt šio keisto vardo unsure.gif
Atsakyti
nežinau, gal jau kas rašė iš Šiaulių mamyčių, bet yra mergaitė vardu Mona Liza, vaikštom su dičkiu po stadioną, ir girdim kaip močiutė (o gal auklė) šaukia tai mergaitei :"Mona Liza, nebegiok", o tą Mona Liza su liūliū iki smakro nutysusiu...nu prisijuokėm lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Liudnutis. neisivaizduoju kaip galima savo vaikui duoti toki varda, tarsi iskart uzprogramuoji jam nekoki gyvenima...
Atsakyti
mano klasioke pavadino mergaite Kunigunda...
Atsakyti
Niekad nedeciau vardo Matas, nes esu pusiau rusaite, o rusiskai keistai skambetu "Mat idi siuda" lotuliukas.gif
Kazkas rase apie moteriska varda Meilute, na, vardas kaip vardas, man jis neuzkliuvo ir visai man patinka, tik klausimas kyla, kaip pvz vyras susipykes su zmona Meilute vadina, Meile? ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(200505 @ 2010 03 03, 17:00)
Turejau tokia drauge, kurios mociute buvo Siniklikitija. nenoreciau tokio vardo nei sau nei savo vaikam doh.gif

Manau, kad tai tikrai ne lietuvių kilmės moteris.... Beje, darbe turėjom totorę, kurios vardas Filikitata biggrin.gif pradžiai sunku ištart, bet vėliau visai linksmas pasirodė smile.gif
Atsakyti
nezinau ar sioje temoje buvo pamineta, bet turejau grupioke Geja.. na nekaip nekaip skambejo g.gif

Taip pat dar pazistu 2 Minius. Kadangi vienas is ju su krepsiniu susijes, tai niekaip neapsivercia liezuvis taip vadinti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Novia: 02 gegužės 2010 - 16:26