Įkraunama...
Įkraunama...

Negražiausias kada nors girdėtas vardas II

QUOTE(Lina1985 @ 2010 02 24, 16:28)
Kunigunda. Nesuprantu kas toki varda sugalvojo.

germ., trump. Gunda, iš sulotyninto germ. Cunigunda (baž. lot. Cunegundis) iš germ. Kunigunde: sen. vok. aukšt. kunni „giminė, padermė“ +gund.
Yra ir tokia herojė iš Bernstaino komiškos operetės "Candide". (Toliau offtopic'as) Jos ariją "Glitter an by Gay" šių metų "Triumfo arkos" finale dainavo Ona Kolobovaitė. Siūlau pasiklausyti šios arijos kito, Dianos Damrau (man labai patinkančio) atlikimo:
http://www.youtube.c...h?v=aS2c-pgm3jg

Atsakyti

man tai vienas iš gražesnių vardų
Atsakyti
Turejau tokia drauge, kurios mociute buvo Siniklikitija. nenoreciau tokio vardo nei sau nei savo vaikam doh.gif
Atsakyti
is realiu pazistamu vardu nepatinka Genovaite schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(nutė @ 2010 03 02, 09:00)
germ., trump. Gunda, iš sulotyninto germ. Cunigunda (baž. lot. Cunegundis) iš germ. Kunigunde: sen. vok. aukšt. kunni „giminė, padermė“ +gund.
Yra ir tokia herojė iš Bernstaino komiškos operetės "Candide".

Dar Igno Šeiniaus romano "Kuprelis" pagrindinės veikėjos vardas Kunigunda, trumpino Gundė.
Atsakyti
Man labai nepatinka vardas Karolina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pilkoji28: 04 kovo 2010 - 12:12
Teko susidurt su boba (tikraja neigiama to zodzio prasme), kurios vardas - Meilute doh.gif visi labai juokemes ir niekaip nesupratom, kaip tevai sitaip nepataike vardo... nes jau tokia pikta visa laika budavo, ir tokia bjauri doh.gif
Apskritai man nepatinka, kai pase mažybinis vardas -utė. Moteriai 40+, o Daivutė, Ritutė... net ir tradicinis Danutė.. Kai moteris maloni, miela, tai dar pusė bėdos, bet kai priešais atrieda 120 kg visa rėkaujanti Ramutė... doh.gif
Aišku iškart atsiprašau turinčių tokius vardus, tiesiog man jie nepatinka jau vien todėl, kad vardas turi derėti prie žmogaus, nors kokiu būdu.. 4u.gif
Tačiau pažįstu ir Ramutę - labai miela jauna panelė, švelni.. va jai tai vardas liuks. Speju, ir po 50-ties metų tiks biggrin.gif
Papildyta:
Tiesa, dar nepatinka naujoviška mada vaikus vadinti užsieniečių vardais (tarptautiniai kas kita)... ypač Kevinas feeee... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aridax: 23 kovo 2010 - 19:08
Denis doh.gif ir Onutė doh.gif
Atsakyti

Dar toks vardas yra, vajetau kas toki gali duoti doh.gif
Atsakyti
meilutė, meilė-man kažkas baisaus
arba iš serialų kokių-Rozalija ir pan doh.gif
arba Brunonas, Titas(kas išsiverčia laaabai negražiai angliškai)geriau su tokiu vardu nevaryt į užsienį darbo ieškotis, išjuoks juodai
ir dar redas.pažystamas užsienį darbo ieškojo, tai darbdavys sako tu juokies iš manęs, kad toks tavo vardas, nes ir kaip išsiverčia doh.gif doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2010 03 04, 12:07)
Man labai nepatinka vardas Karolina.

Man tai ziauriai nepatinka Karolis doh.gif nugi moteriska bizuterija unsure.gif

QUOTE(spensera1 @ 2010 03 31, 19:00)

Titas(kas išsiverčia laaabai negražiai angliškai)geriau su tokiu vardu nevaryt į užsienį darbo ieškotis, išjuoks juodai
ir dar redas.pažystamas užsienį darbo ieškojo, tai darbdavys sako tu juokies iš manęs, kad toks tavo vardas, nes ir kaip išsiverčia doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

na titas tikrai negrazu, bet kur anglijoj prisistatyt Aiste irgi ne kas. Dar pagalvos zmones, kad lietuviai savo vaikam indeniskus vardus duoda doh.gif
Redas ir Rojus doh.gif Dukra galima iskart Skaistykla vadint lotuliukas.gif
Atsakyti
Draugė sūnų Toniu pavadino doh.gif Tai kai pasakė, gal 3 kartus perklausiau, nes maniau, kad Tomas, o ten Tonis doh.gif
Dar girdėjau istoriją, kaip tėvai dukrą norėjo pavadinti Fekalija lotuliukas.gif Na jiems labai gražiai skambėjo, ale darbuotojos išaiškino tėveliams ką tas žodis reiškia hihihi.gif
Atsakyti