Būna mėlyno sirupo va tokio pirkt
tai va padariau aš tas malkas po sniego bet nelabi gavosi reikės dar bandyt, tik va jau beveik nebeliko, nes vyras saldukas mano aha dėjau aš vyšnias cukraus, nes pagalvojau kad mažoka gali būt, o negali būtent dėlto ir išsileist tie pyragėliai, nes biškį išsileido sirupas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 30, 00:02)
klausyk man šovė mintis , juk yra mėlyno likerio pirkti , gal čia tavo išsigelbėjimas , tikrai mačiau IKI ir MAXIMOSE .
Siandien kartu su MB ieskojom bet ko melyno, as po maistini skyriu, jis po stipresniu skyriu , susitike prie kasos susimokejom as uz raudona desra, jis uz raudona kagora, ale melyno nieko neradom
Labas kepėjėlės
Šįvakarą ir aš prisikepiau Cipsiuko medaus torto papločių gavosi Savaitgalį švęsim sūnelio gimtadienį, tai vaišinsim svečius dabar tik galvoju kaip papuošti norėčiau užrašyti ką nors, bet kaip padaryti pvz. is baltymų ir cukraus pudros tą masę, kad tikrai sukietėtų
Šįvakarą ir aš prisikepiau Cipsiuko medaus torto papločių gavosi Savaitgalį švęsim sūnelio gimtadienį, tai vaišinsim svečius dabar tik galvoju kaip papuošti norėčiau užrašyti ką nors, bet kaip padaryti pvz. is baltymų ir cukraus pudros tą masę, kad tikrai sukietėtų
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 23:29)
Tu kalbi apie tą kur meduolius puošia ? .....daryk ją tirštesnę , ir ji tikrai sukietės , o ant ko tu ją nori rašyti ? ant trupinukų bus vargo ,
acha, apie tą kalbu ačiū
Tai galvoju viršų apipilti kokiu šokoladiniu glaistu ir paskui ant jo rašyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 11:26)
Ta plėvelė visada pasidaro skirtingai , kartais ant smūgio
Ačiū, cipciuk, už paaiškinimą . Reiks ieškot antgaliu su didesniais dantukais Vėl bandysiu kada kept tą "omletą" Šiaip, valgant to kiaušinių skonio man nesijautė, tik kepant O kiaušiniai pas mane, pažiūrėjau, net XL dydžio
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 23:37)
Ale kas per kiaušų dydis Maliku
Čia MB nupirkęs parvežė Aš dabar, kai sėdžiu su maže, rečiau turguje apsilankau
Beje, offtopic'as truputį. Info. visom kepėjėlėm, savaitgalį Maximoje 25 proc. nuolaida miltams ir makaronams. Prašom užsipirkt miltų, kad turėtumėt iš ko kept
NA labas rytas,
Žinot aš tikrai jau kokia savaitę žiūriu jūsų šedevrus, skaitau kaip kam kas sekasi:)
Kol skaičiau viskas aišku ir net paprasta atrodė,na ir ką manot, jau nebegaliu tvertis kailyje. VAkar nusipirkau konditerinį švirkštą, tokį visą nekokį , bet pamokoms užteks:)
NA tai vakar prisiskaičius visokių receptų kūriau tortą. Pirmas užmanymas buvo vienoks, o rezultate gavosi visai kas kita:)
KAi vaikas grįš iš mokyklos, sukels iš fotiko nuotraukas:)
GAvosi tikrai negražuolis, bet....MERGINOS mano abu vaikinai valgė VALIOOOO:)
NEt labai patiko, mažasisi du gabalus, viną dar vakar nepastovėjusį, o antrą ryte pusrytukams:)
Žodžiu gal pripratinsiu prie teisingų saldūmynų
O šiaip tai tikrai ne taip paprasta kai darai, daug paprasčiau atrodo kai kiti daro.
TODĖL NUOŠIRDŽIAI GIRIU VISAS KEPEJĖLE, O TAVE CIPCIUK tai jau net karūnuoju, dabar kitom akim pamačiau jūsų rezultatus.
Žinot aš tikrai jau kokia savaitę žiūriu jūsų šedevrus, skaitau kaip kam kas sekasi:)
Kol skaičiau viskas aišku ir net paprasta atrodė,na ir ką manot, jau nebegaliu tvertis kailyje. VAkar nusipirkau konditerinį švirkštą, tokį visą nekokį , bet pamokoms užteks:)
NA tai vakar prisiskaičius visokių receptų kūriau tortą. Pirmas užmanymas buvo vienoks, o rezultate gavosi visai kas kita:)
KAi vaikas grįš iš mokyklos, sukels iš fotiko nuotraukas:)
GAvosi tikrai negražuolis, bet....MERGINOS mano abu vaikinai valgė VALIOOOO:)
NEt labai patiko, mažasisi du gabalus, viną dar vakar nepastovėjusį, o antrą ryte pusrytukams:)
Žodžiu gal pripratinsiu prie teisingų saldūmynų
O šiaip tai tikrai ne taip paprasta kai darai, daug paprasčiau atrodo kai kiti daro.
TODĖL NUOŠIRDŽIAI GIRIU VISAS KEPEJĖLE, O TAVE CIPCIUK tai jau net karūnuoju, dabar kitom akim pamačiau jūsų rezultatus.