Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

Būna mėlyno sirupo va tokio pirkt

user posted image
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bliuskė: 29 sausio 2009 - 23:16
tai va padariau aš tas malkas po sniego bet nelabi gavosi reikės dar bandyt, tik va jau beveik nebeliko, nes vyras saldukas mano smile.gif aha dėjau aš vyšnias cukraus, nes pagalvojau kad mažoka gali būt, o negali būtent dėlto ir išsileist tie pyragėliai, nes biškį išsileido sirupas g.gif
Atsakyti
Kai atitirpsta vyšnios aš jas gerai nuspuodžiu , kai dariau pirmą kartą irgi daug sulčių buvo , cukrus man atrodo čia nieko dėtas schmoll.gif , vasarą reikės su šviežiom bandyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 30, 00:02)
klausyk man šovė mintis  bigsmile.gif  bigsmile.gif , juk yra mėlyno likerio pirkti , gal čia tavo išsigelbėjimas , tikrai mačiau IKI ir MAXIMOSE .

Siandien kartu su MB ieskojom bet ko melyno, as po maistini skyriu, jis po stipresniu skyriu lotuliukas.gif , susitike prie kasos susimokejom as uz raudona desra, jis uz raudona kagora, ale melyno nieko neradom lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas kepėjėlės 4u.gif

Šįvakarą ir aš prisikepiau Cipsiuko medaus torto papločių ax.gif gavosi thumbup.gif Savaitgalį švęsim sūnelio gimtadienį, tai vaišinsim svečius smile.gif dabar tik galvoju kaip papuošti g.gif norėčiau užrašyti ką nors, bet kaip padaryti pvz. is baltymų ir cukraus pudros tą masę, kad tikrai sukietėtų g.gif
Atsakyti
Tu kalbi apie tą kur meduolius puošia ? .....daryk ją tirštesnę , ir ji tikrai sukietės , o ant ko tu ją nori rašyti ? ant trupinukų bus vargo , doh.gif

Srove ....šiandien savo akimis mačiau IKI to denatūrato doh.gif .....pavažiuokite į kitą , tikrai rasi .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 29 sausio 2009 - 23:31
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 23:29)
Tu kalbi apie tą kur meduolius puošia ? .....daryk ją tirštesnę , ir ji tikrai sukietės , o ant ko tu ją nori rašyti ? ant trupinukų bus vargo ,  doh.gif

acha, apie tą kalbu mirksiukas.gif ačiū
Tai galvoju viršų apipilti kokiu šokoladiniu glaistu ir paskui ant jo rašyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 11:26)
Ta plėvelė visada pasidaro skirtingai , kartais ant smūgio  doh.gif

Ačiū, cipciuk, už paaiškinimą aciuks.gif . Reiks ieškot antgaliu su didesniais dantukais smile.gif Vėl bandysiu kada kept tą "omletą" lotuliukas.gif Šiaip, valgant to kiaušinių skonio man nesijautė, tik kepant smile.gif O kiaušiniai pas mane, pažiūrėjau, net XL dydžio doh.gif
Atsakyti
Ant šokolado bus labai gražu thumbup.gif

----------------------------------------------------------------------

Ale kas per kiaušų dydis Maliku blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 23:37)
Ale kas per kiaušų dydis Maliku blink.gif  blink.gif  blink.gif

Čia MB nupirkęs parvežė topsecret.gif Aš dabar, kai sėdžiu su maže, rečiau turguje apsilankau unsure.gif
Beje, offtopic'as truputį. Info. visom kepėjėlėm, savaitgalį Maximoje 25 proc. nuolaida miltams ir makaronams. Prašom užsipirkt miltų, kad turėtumėt iš ko kept tongue.gif
Atsakyti
Šiandie nusipirkau mad.gif .....4 pokus parsitysiau mad.gif .....amžinai man šitaip būna , bet ryt varysiu vistiek dar pirkti tongue.gif ..." žadnost frajerą pagubila " lotuliukas.gif...mažai mam dar matai tų 4 doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 29 sausio 2009 - 23:48
NA labas rytas,
Žinot aš tikrai jau kokia savaitę žiūriu jūsų šedevrus, skaitau kaip kam kas sekasi:)
Kol skaičiau viskas aišku ir net paprasta atrodė,na ir ką manot, jau nebegaliu tvertis kailyje. VAkar nusipirkau konditerinį švirkštą, tokį visą nekokį , bet pamokoms užteks:)
NA tai vakar prisiskaičius visokių receptų kūriau tortą. Pirmas užmanymas buvo vienoks, o rezultate gavosi visai kas kita:)
KAi vaikas grįš iš mokyklos, sukels iš fotiko nuotraukas:)
GAvosi tikrai negražuolis, bet....MERGINOS mano abu vaikinai valgėsmile.gif VALIOOOO:)
NEt labai patiko, mažasisi du gabalus, viną dar vakar nepastovėjusį, o antrą ryte pusrytukams:)
Žodžiu gal pripratinsiu prie teisingų saldūmynųsmile.gif
O šiaip tai tikrai ne taip paprasta kai darai, daug paprasčiau atrodo kai kiti daro.
TODĖL NUOŠIRDŽIAI GIRIU VISAS KEPEJĖLE, O TAVE CIPCIUK tai jau net karūnuoju, dabar kitom akim pamačiau jūsų rezultatus.
Atsakyti