Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 15, 17:50)
Tai kur jau ne , užtai juos tik užsisakinėja doh.gif .....oi užsiknisiu aš su jais  lotuliukas.gif

Ir kad kremas ten sutrauktas biski buvo, visai neturejo esmes... nu negaliu atsitoket koks skanus 4u.gif
Tiesa, ir morengas gerai pjovesi, jis toks paminkstejo kai pastovejo, bet nu negaliu... wub.gif einu dar suvalgysiu gabaleli biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 15 vasario 2009 - 17:53
kremas tai pasaka, kitą kart pabandysiu su kava 4u.gif bet prie mano keptų biskvitų puikiai derėjo ir be jos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 14, 22:49)
Išsikepiau Cipciuko "Ananasinį" tortą  wub.gif  wub.gif  wub.gif Skanuuus wub.gif Per daug labai nepuošiau, nes skirtas namiškiams palepint  wub.gif

user posted image

Nieko sau“ perdaug nepuosiau“..super grazus wub.gif
Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 13, 22:16)
O cia mano ale morenginio parodija  user posted image Mintis pagal si Cipciuko RECEPTA Bet biskvita kitoki kepiau.

Parodija, nes dejau viena morenga, du biskvitus. Kremas gavosi kaip varske  unsure.gif bet skoniui tas nekenkia, nes jau viena karta taip gavosi  ax.gif nu zodziu. Sulaisciau biskvita Amaretu. Puosiau beze, ten atrodo kaip apsileidus beze, bet is tikro normaliai ji ten man gavosi, ir stovi dzibai. Tik bijojau sugadint du likusius kiausinius, tai net dazu nedejau i beze, nors galejau isbandyt savo naujuosius  blush2.gif aij, ir fotografavau kazin kiek kartu. Tai is virsaus matosi tik kleckai kakzokie, is sono gelyciu gerai nesimato. Aij...

user posted image

RUGIAGELE26 thumbup.gif ,nuostabiai grazu.
Atsakyti
oi kokių čia grožių, aš su klausimėliu užsukau smile.gif noriu kepti morenginį tortą bet ten morengų gamyba skiriais cukrų reikia pilti o ne cukraus sirupa tai man iškilo klausimas ar bus skirtumas jei pilsiu cukraus sirupą o ne cukrų ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2009 02 15, 21:21)
oi kokių čia grožių, aš su klausimėliu užsukau smile.gif noriu kepti morenginį tortą bet ten morengų gamyba skiriais cukrų reikia pilti o ne cukraus sirupa tai man iškilo klausimas ar bus skirtumas jei pilsiu cukraus sirupą o ne cukrų ? g.gif

Bus, morengas gausis skanesnis thumbup.gif Jeigu netingi tai gali daryti ir tokiu budu beze, nuo to tik geriau...
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 15, 21:59)
Bus, morengas gausis skanesnis thumbup.gif  Jeigu netingi tai gali daryti ir tokiu budu beze, nuo to tik geriau...

ačiū einu bandyt daryt smile.gif
Atsakyti
O man skanesnis morengas tortui padarytas šaltu budu , pilant tik cukrų ( nevirta ) ....man jis lengvesnis ir puresnis ....bet tai tik mano skoniui , va Povilui skaniau kitokiu būdu .....tavo valia rinktis mirksiukas.gif
Atsakyti
O, geras blink.gif Man jis kaip tik puresnis buna kai karstuoju budu darau, tik kai lakstus tortui darau tai paprastai tingiu zaisti, todel pilu tiesiai cukru i baltymus. Bet karstuoju budu darytas jis man kazkoks ir tvirtesnis buna, na net nezinau... lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl tvirtumo , taip , tiesa , tvirtesnis , bet jis man kažkoks sunkesnis , o tas kaip pūkelis , ....matai kaip skiriasi žmonių skoniai lotuliukas.gif
Atsakyti
Dar norejau klaust, kaip daryt morengui beze geriau, teks paciai sprest biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 15, 22:18)
Dar norejau klaust, kaip daryt morengui beze geriau, teks paciai sprest biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tai tamsta darytkit karštuoju būdu, o aš atvirkščiai ir žiūrėsim kaip bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 15, 17:18)
Zinokit koks skanus tas mano morenginio parodija

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 15, 17:50)
Tai kur jau ne , užtai juos tik užsisakinėja doh.gif .....oi užsiknisiu aš su jais  lotuliukas.gif

Kuris čia dar morenginis toks skanus bigsmile.gif Šiaip tai aš dar Jūros Dugno nebaigiau suvalgyti, bet vistiek smalsu lens.gif
Atsakyti