Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Taurė @ 2009 02 14, 18:56)
Cipciukas, jūsų kaip profesionalės noriu paklausti eilinį kvailą klausimą  blush2.gif

Kaip gražiai padalinti biskvitą ? Pirmąjam tortui dariau kaip kažkada, kažkas sakė. Perpjoviau su siūlu, po to atskyriau su mentele ir dideliu peiliu pakėlus. Bet jei reikėtų į daugiau dalių skirstyti, tikrai sulužtų. O jau kaip nukelti apatinį biskvito sluoksnį nuo kepimo formos net nesapnuoju  doh.gif

Na man asmeniskai su perpjovimu niekad nebuvo problemu, ir rankom perkeliu smile.gif daugiausiai dalinau i tris dalis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2009 02 14, 18:56)
Cipciukas, jūsų kaip profesionalės noriu paklausti eilinį kvailą klausimą  blush2.gif

Kaip gražiai padalinti biskvitą ? Pirmąjam tortui dariau kaip kažkada, kažkas sakė. Perpjoviau su siūlu, po to atskyriau su mentele ir dideliu peiliu pakėlus. Bet jei reikėtų į daugiau dalių skirstyti, tikrai sulužtų. O jau kaip nukelti apatinį biskvito sluoksnį nuo kepimo formos net nesapnuoju  doh.gif

Aš jį visada pjaunu su siūlu , tai nepakeičiama , bet yra pirkti toks spec stovelis su ištempta plona vielyte , ( 1 ar 2 ,3 juostelės ) jis labai lygiai dalina biskvitus .....reikėtų ir man g.gif , bet , kad tas siūlas man labai patinka ax.gif ....
.....kai lieka paskutinis biskvitas , po juo reikia pakišti kokį kardono lakštą , tada biskvita atsargiai pertraukti ant jo ir gali nešioti ir dėti kur tau patinka .......nors nesuprantu , kodėl tu jo rankomis negali paimti unsure.gif ....juk jis netrupa , jis kaip kokia kempinė unsure.gif ar jis pas tave siaubingai plonas , kad net pajudinti bijai unsure.gif

Tiesa , o prieš kepimą tu į formą itiesi kepimo popierių ???...tai su juo ir perkelk kur tau reikia .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 14 vasario 2009 - 19:10
Išsikepiau Cipciuko "Ananasinį" tortą wub.gif wub.gif wub.gif Skanuuus wub.gif Per daug labai nepuošiau, nes skirtas namiškiams palepint wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip noreciau as ananasinio
Nesu dariusi, bet taip vilioja
Saunuole RiMami
Atsakyti
RiMami .....nuostabu wub.gif bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif ....kopija toks pats yra pas mane knygoje thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sutinku su RiMami, labai skanus ananasinis torčiukas thumbup.gif
Atsakyti
grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 14, 22:49)
Išsikepiau Cipciuko "Ananasinį" tortą  wub.gif  wub.gif  wub.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Super tortukas wub.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už pagyrimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif Aš neturėjau abrikosų ar ananasų džemo tai patepiau slyvų tirštu džemu - labai tiko skonis thumbup.gif (tik kad spalva rausvesnė toj vietoj buvo ax.gif ). Mažoji mano iškarto 3 gabaliukus suvalgė blink.gif blink.gif blink.gif tai jau reiškia skanuuuu wub.gif nes jeigu jai nepatinka tai ir neįsiūlysi lotuliukas.gif Skanulis torčiukas ištikrųjų thumbup.gif

Cipciuk, aš knygos neturiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip šovė galvon taip ir puošiau doh.gif na truputį žvilgterėjau kaip jūsų ir rugiageles ananasiniai padabinti buvo blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 15 vasario 2009 - 16:59
Zinokit koks skanus tas mano morenginio parodija blink.gif kepsiu ne karta dar, ir desiu du plonus morengus. Nes dejau viena as. Ir amaretas koki gera skoni duoda.. tik saldoka gal buvo, nes dar tas beze duoda saldumos. Bet torto skonis thumbup.gif Ir vidus taip graziai atrodo. Tik nefotkinau prie sveciu.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 14, 22:49)
Išsikepiau Cipciuko "Ananasinį" tortą  wub.gif  wub.gif  wub.gif Skanuuus wub.gif Per daug labai nepuošiau, nes skirtas namiškiams palepint  wub.gif

thumbup.gif vienas is skaniausiu tortu man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 15, 17:18)
Zinokit koks skanus tas mano morenginio parodija  blink.gif kepsiu ne karta dar, ir desiu du plonus morengus. Nes dejau viena as. Ir amaretas koki gera skoni duoda.. tik saldoka gal buvo, nes dar tas beze duoda saldumos. Bet torto skonis  thumbup.gif Ir vidus taip graziai atrodo. Tik nefotkinau prie sveciu.

Tai kur jau ne , užtai juos tik užsisakinėja doh.gif .....oi užsiknisiu aš su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 15 vasario 2009 - 17:50