Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

Tikrai labai grazus, Rugiagele, tavo tortukas, net vyrui parodziau, kokius mergaites daro 4u.gif Sako ir tu tokius darysi lotuliukas.gif Gal kada nors, kas gali zinoti ax.gif
Atsakyti
rugiagele, koks simpatiskas thumbup.gif beze liuksiskai gavos, as taip pat atrodo po ilgu bandymu susidraugavau su ja 4u.gif
Atsakyti
As tai nespeju girt visu, kozna diena kruvos nauju tortu thumbup.gif ir grazeja akyse, tobulejam reaktyvinais greiciais thumbup.gif

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 13, 23:16)
O cia mano ale morenginio parodija  [img]

kokiais dazais dazot beze, milteliais? Tie kur dabar uzsisakinejom ir ameri color (ar kaip ten jie vedinas ax.gif ) netiks?
Saunuole, labai mielas tortukas
Atsakyti
Aciu uz ivertinima blush2.gif tikiuosi, kad ir valgomas bus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2009 02 14, 10:59)
As tai nespeju girt visu, kozna diena kruvos nauju tortu  thumbup.gif ir grazeja akyse, tobulejam reaktyvinais greiciais  thumbup.gif
kokiais dazais dazot beze, milteliais? Tie kur dabar uzsisakinejom ir ameri color (ar kaip ten jie vedinas ax.gif ) netiks?
Saunuole, labai mielas tortukas

TIKA TIKS , TIK DAUG NEPILK , BET GERIAU TAI MILTELIAI BŪTU , NES JIS NEMYLI DRĖGMĖS .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 14, 13:00)
TIKA TIKS , TIK DAUG NEPILK , BET GERIAU TAI MILTELIAI BŪTU , NES JIS NEMYLI DRĖGMĖS .

reikes ir man tada rankoves raitytis ir bandyt man ta 'siaubuka-baubuka' beze iveikinet smile.gif
o dabar lekiu tept 'Triufelio' mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciuk, vaišinu jus savo tortuku, jeigu jamsit rolleyes.gif Kepiau Jūros Dugną ir galiu pasakyti - neapsakomai skanus. Mano vyras, kuris nemėgsta morengų, kirto tortą išsijuosęs. Ačiū labai už receptą .
Kitąkart mažiau džemo tepčiau - padauginau nuo dūšios. Ir man biskvitas storas gavosi - galėčiau daryt kokius 5 morengų sluoksnius ir 2 biskvitus tongue.gif biggrin.gif Nelygiai biskvitą padalinau, nemoku dailiai papuošti ir bla bla bla, bet vistiek laaaabai skanu

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 14 vasario 2009 - 12:53
Oi jama jamu essen.gif essen.gif ....kur čia neimsi , toks grožis ir skonis , tai va ir sakiau , kad geriau daugiai morengo , o biskvito mažiau , pas mane irgi storas išėjo , nu nieko kitą katrą žinosime mirksiukas.gif
Atsakyti
dekui Cipciukui uz atsakyma i az 4u.gif Jos padrasinta ateinu cia su klausimu. zinau kad apie tai tikriausiai buvo atsakyta jau ne viena karta, bet perziurejau kelias temas niekur neradau atsakymo. Kiek laiko galima laikyti iskeptus napoleono lakstus? g.gif apie meduti zinau kad galima ilgai laikyti.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spurgiukeee: 14 vasario 2009 - 16:02
QUOTE(spurgiukeee @ 2009 02 14, 17:01)
dekui Cipciukui uz atsakyma i az  4u.gif Jos padrasinta ateinu cia su klausimu.  zinau kad apie tai tikriausiai buvo atsakyta jau ne viena karta, bet perziurejau kelias temas niekur neradau atsakymo. Kiek laiko galima laikyti iskeptus napoleono lakstus?  g.gif  apie meduti zinau kad galima ilgai laikyti.

Tas pats ir su Napoleono lakstais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 14, 16:37)
Tas pats ir su Napoleono lakstais tongue.gif

ACIU 4u.gif
Atsakyti
Cipciukas, jūsų kaip profesionalės noriu paklausti eilinį kvailą klausimą blush2.gif

Kaip gražiai padalinti biskvitą ? Pirmąjam tortui dariau kaip kažkada, kažkas sakė. Perpjoviau su siūlu, po to atskyriau su mentele ir dideliu peiliu pakėlus. Bet jei reikėtų į daugiau dalių skirstyti, tikrai sulužtų. O jau kaip nukelti apatinį biskvito sluoksnį nuo kepimo formos net nesapnuoju doh.gif
Atsakyti