Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 12:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ....mamka pardon , tame pačiame kur ir kremai , bet vakar kažkurioj temoj , viena iš  mergaičių  parašė , kad buvo ir klausė , sakė nėra ir nežino ar iš vis bus  unsure.gif  unsure.gif ....šudeliauskas g.gif

buvau ir pries menesi tams skyriui ir uzvakar to ekleru kremo ieskoti, bet tikrai nera ir nezino ar jo tures sad.gif Tai kad neieskokit mergaites jo...
Atsakyti
Cipciuk, netekau amo, barbe kokia grazi ir tas kaciukas wub.gif wub.gif nuostabu wub.gif
Atsakyti
Aciu cipciuk uz atsakyma bandysiu per puse pjauti ir kazka klijuoti is gabaliuku na gal kas gausis valgomo jei ne suvalgys siuksline jai viskas tinka hihihi.gif
Atsakyti
O cia mano ale morenginio parodija user posted image Mintis pagal si Cipciuko RECEPTA Bet biskvita kitoki kepiau.

Parodija, nes dejau viena morenga, du biskvitus. Kremas gavosi kaip varske unsure.gif bet skoniui tas nekenkia, nes jau viena karta taip gavosi ax.gif nu zodziu. Sulaisciau biskvita Amaretu. Puosiau beze, ten atrodo kaip apsileidus beze, bet is tikro normaliai ji ten man gavosi, ir stovi dzibai. Tik bijojau sugadint du likusius kiausinius, tai net dazu nedejau i beze, nors galejau isbandyt savo naujuosius blush2.gif aij, ir fotografavau kazin kiek kartu. Tai is virsaus matosi tik kleckai kakzokie, is sono gelyciu gerai nesimato. Aij...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 13 vasario 2009 - 22:23
Gražumėlis, šiandienos debiutai, papai ir dzibai hihihi.gif
Atsakyti
user posted image
fainuolis .
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 13, 23:16)
O cia mano ale morenginio parodija...

Labai saunus tortas! bigsmile.gif
Atsakyti
Tikiuosi, kad bus ir skanus hihihi.gif itariu, kad pradedu su beze susidraugaut ax.gif tfu tfu tfu...

Mergaites, atleiskit, jei kuriu tortus prazioplinu, tieisog nesuspeju skaityt ir ziuret...
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ......AH TU , šaunuolyte , ir koks beziukas liuksiškas thumbup.gif thumbup.gif .....niamnis essen.gif
user posted image
Atsakyti
rugiagele26 , tortukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 13, 22:16)
O cia mano ale morenginio parodija  user posted image

Rugiagele, išlysk ir nesislėpk po ta dėžute lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tortukas laaaaaabai laaaabai šaunus, gražus ir dailus wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 13 vasario 2009 - 23:58
Rugiagėle puikus tortukas. thumbup.gif
Atsakyti