QUOTE(rozmarinas @ 2009 02 13, 11:45)
labukas cipciuk, esate nuostabi šeimininkė, galbūt norėtumėt
padovanot savo
tortą kokį nors Pifo aukcionui?
tas daroma taip:
http://public.fotki....if/pyragas.html
Na labai ačiū už ivertinimą , bet man nieko ta nuoroda nerodo
....ir nesupratau ar tortą ar torto foto reikia padovanoti ???
Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2009 02 13, 13:04)
na sis postas buvo skirtas cipciukui
o kainos tai nemanau kad bus didesnes, ten viskas mazesnem kainom
idomu is kur lietuviai vezasi tuos lenkiskus kremus i lietuva
Mergaitės ...nesipykstam
....ačių dute_a , kai važiuosi duok žinią
Vilma.j.....nuostabus tavo ekleriukai
, sukirščiau ir ne vieną
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 02 13, 15:58)
Cipciuk,
SOS SOS Kiek laiko džiovinote morengą Jūros Dugnui. Maniškis nuo 11 val ryto orkaitėje
Pasidengęs kieta plutele, bet iš apačios man atrodo minkštas
Gal blogai baltymus išplakiau? Bet gerai stovėjo, formą laikė
Papildyta:
Patikrinau dar kartą, iš apačios lyg jau irgi kietas, kaip žinoti, kad ir vidus išdžiuvo?
Roka , tas biesas labai ilgai džiūna , gali 4 , gali 6 , o gali ir 12 valandų džiūti
....paspausk pirštu , jei jis sulys į morenga reiškesi , dar ne , o jei nelys - viskas , išdžiūvo