Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(vilma.j @ 2009 02 13, 12:49)
Sveikutes,vakar kepiau eklerus seimynai patiko,ikeliu foto kas man gavosi,prasau vaisintis visas...

kaip žiauru doh.gif tokį skanų dalyką parodyt, kai aš prie kavos nieko neturiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo šešėlis: 13 vasario 2009 - 12:55
QUOTE(dute_a @ 2009 02 12, 23:05)
maciau tokio kremo lenkijoje biggrin.gif kainos nepamenu, bet jauciu kad tikrai pigiau nei pas mus biggrin.gif kai sekanti karta po poros savaiciu vaziuosiu galesiu parvesti ( man atrodo jus kauniete) maciau ir daug kitokiu kremu thumbup.gif

aciu uz pasisliumyma padeti. idomu kokia kiana, gal labai brangu g.gif tas kremas? pati i lenkija vaziuosiu preis velykas ir nusipirksiu, nera tokio degancio reikalo tureti ta krema dabar ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 12, 21:01)
Jeigu daug labai desi tai jausis, bet norint nudazyti biskvita tokia spalva kaip toje nuotraukoje, tai tikrai nesijaus smile.gif  Tas tortas vadinasi Red Velvet cake, suvesk youtube.com ir rodys tau visa gaminimo procesa mirksiukas.gif

notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 13, 13:00)
aciu uz pasisliumyma padeti. idomu kokia kiana, gal labai brangu  g.gif  tas kremas? pati i lenkija vaziuosiu preis velykas ir nusipirksiu, nera tokio degancio reikalo tureti ta krema dabar  ax.gif
Papildyta:

notworthy.gif  notworthy.gif

na sis postas buvo skirtas cipciukui 4u.gif o kainos tai nemanau kad bus didesnes, ten viskas mazesnem kainom thumbup.gif idomu is kur lietuviai vezasi tuos lenkiskus kremus i lietuva biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2009 02 13, 12:04)
na sis postas buvo skirtas cipciukui 4u.gif o kainos tai nemanau kad bus didesnes, ten viskas mazesnem kainom thumbup.gif idomu is kur lietuviai vezasi tuos lenkiskus kremus i lietuva biggrin.gif

Na ka tai persiprasau labai uz sutrugdyma 4u.gif
Atsakyti
200 g. gero sviesto
1 mazas indelis Rududu
ne pilna stikline labai stiprios pupeliu kavos ( galima deti ir su tirsciais ir be ju ).

ką reiškia mažas indelis? Nusipirkau tokį, kuriame 397 g, tai čia didelis ar mažas? niekada anksčiau nesu pirkusi, o parduotuvėje buvo vienintelio dydžio g.gif ir kiek man sviesto čia dėti 1 ar 2 pakelius??? Nu kvaila suprantu, bet nenoriu sugadinti gero reikalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2009 02 13, 13:04)

Aš pati Lenkijoj pirkau kremus, tai parašysiu kainas:
kremas tortams kainavo 1,68 Lt., o kremas eklerams 2,06 Lt už pokelį.
Atsakyti
Cipciuk, SOS SOS ax.gif Kiek laiko džiovinote morengą Jūros Dugnui. Maniškis nuo 11 val ryto orkaitėje g.gif Pasidengęs kieta plutele, bet iš apačios man atrodo minkštas unsure.gif Gal blogai baltymus išplakiau? Bet gerai stovėjo, formą laikė g.gif
Papildyta:
Patikrinau dar kartą, iš apačios lyg jau irgi kietas, kaip žinoti, kad ir vidus išdžiuvo?
Atsakyti
QUOTE(rozmarinas @ 2009 02 13, 11:45)
labukas cipciuk, esate nuostabi šeimininkė, galbūt norėtumėt padovanot savo tortą kokį nors Pifo aukcionui?
tas daroma taip:
http://public.fotki....if/pyragas.html

Na labai ačiū už ivertinimą , bet man nieko ta nuoroda nerodo schmoll.gif ....ir nesupratau ar tortą ar torto foto reikia padovanoti ??? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(dute_a @ 2009 02 13, 13:04)

Mergaitės ...nesipykstam mirksiukas.gif ....ačių dute_a , kai važiuosi duok žinią smile.gif

Vilma.j.....nuostabus tavo ekleriukai wub.gif , sukirščiau ir ne vieną tongue.gif

Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 02 13, 15:58)
Cipciuk, SOS SOS   ax.gif Kiek laiko džiovinote morengą Jūros Dugnui. Maniškis nuo 11 val ryto orkaitėje  g.gif Pasidengęs kieta plutele, bet iš apačios man atrodo minkštas  unsure.gif Gal blogai baltymus išplakiau? Bet gerai stovėjo, formą laikė  g.gif
Papildyta:
Patikrinau dar kartą, iš apačios lyg jau irgi kietas, kaip žinoti, kad ir vidus išdžiuvo?

Roka , tas biesas labai ilgai džiūna , gali 4 , gali 6 , o gali ir 12 valandų džiūti doh.gif ....paspausk pirštu , jei jis sulys į morenga reiškesi , dar ne , o jei nelys - viskas , išdžiūvo tongue.gif
Atsakyti
Cipciuk iskepiau biskvita negro buciniui bet mano skardele 35 ant 32 tai paziurejau kad labai mazas bus jis gavosi storokas nezinau ka daryti ar dar viena kepti ar pjauti per puse ka patartumete
Atsakyti
Dabar garsiai nesijuokit, bet aš ir bakstelėjau - plutelė suskilo, pirštas smigo gilyn. Pasidariau toj vietoj skylutę ir dabar stebiu, kokia situacija morengo viduje cool.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2009 02 13, 10:13)
čia jau aš visai ne į temą, bet man fitoj foto tortas atrodo, kaip iš faršo  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linsta @ 2009 02 13, 16:14)
Cipciuk iskepiau biskvita negro buciniui bet mano skardele 35 ant 32 tai paziurejau kad labai mazas bus jis gavosi storokas nezinau ka daryti ar dar viena kepti ar pjauti per puse ka patartumete

Su siulu pjauk per puse ....bet vistiek dvieju gal bus mažoka , bus žemas unsure.gif ....ar tu jį dar i dvi dalis dalinsi g.gif

Šaunuolė Roka , taip ir reikia , be jokių cemci lemci irnesakyk.gif....tik piršto nenusidegink lotuliukas.gif
Atsakyti