Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(ingriduska @ 2009 02 13, 09:36)
Man labai pavyko biskvitas rudas JUODOJO miško, skanulis toks. Tiktu Grilijažiniam.
O rududu plaktas su sviestu man kažkodėl išskystėjo, nelaikė formos, kiek tepiau tiek per kraštus bėgo. Tada dar riešutų pribėriau 2 saujas. BEt jis buvo vistiek skystas.
Kažin ką padariau ne taip??? doh.gif

nu mama mia dabar išgąsdinai su tuo kremu blink.gif tai gal paskui sustandėjo šaldytuve??? einu skaityti juodojo miško biskvito rolleyes.gif senai užrašinėje eilės laukia ax.gif betgi abu produktai tiršti, kaip jis išskydo???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 13 vasario 2009 - 09:44
QUOTE(Olesta @ 2009 02 13, 10:43)
nu mama mia dabar išgąsdinai su tuo kremu blink.gif tai gal paskui sustandėjo šaldytuve??? einu skaityti juodojo miško biskvito rolleyes.gif senai užrašinėje eilės laukia ax.gif betgi abu produktai tiršti, kaip jis išskydo???

žinok nesupratau ,ėmiau svieto gaminį Saulute, rududu mėlyna skardinė, sudėjau ir blenderiu plakiau ir gavosi tokia skystoka masė.
tiesiog tepant nesigavo sluoksnis. Užtepiau palaukiau tada dar tepiau.GAl reikėjo krema šaldytuve laikyti, bet aš skubėjau sutepti, O kai pjoviau tortą,kremo visai nera, nesimato,viskas į biskvitą susigėrė.
Matyt kažką ne taip dariau, gal sviesta reikėjo imti 82 proc.tikrą. Vienai skardinei rududu ėmiau 200g Saulutes kambario temperaturos.
Atsakyti
na aš turiu Rokiškio naminio 82 proc. sviesto ir Rududu toj mėlynoj skardinėj, bandysiu plakti, parašysiu kas gavosi, o aš maniau, kad jis turi purus gautis, tai jei jis man nesigaus, tai kokį atsarginį sviestinį kremą padaryti, ar varyti iš pakelių riešutinį doh.gif tarp kitko Norfoje akcija kremams mirksiukas.gif pertepimų temoj ten tokio tinkančio nelabai matau blink.gif eisiu dar googlinti, šiandien užsimušk, bet turiu padaryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 13, 10:59)
na aš turiu Rokiškio naminio 82 proc. sviesto ir Rududu toj mėlynoj skardinėj, bandysiu plakti, parašysiu kas gavosi, o aš maniau, kad jis turi purus gautis, tai jei jis man nesigaus, tai kokį atsarginį sviestinį kremą padaryti, ar varyti iš pakelių riešutinį doh.gif tarp kitko Norfoje akcija kremams mirksiukas.gif pertepimų temoj ten tokio tinkančio nelabai matau blink.gif eisiu dar googlinti, šiandien užsimušk, bet turiu padaryti unsure.gif

Mūsų Norfa iš viso neturi kremų pasiūloje sad.gif
O gal gausis, nes man tik sluoksnio nesigavo. Skonis yra ir dar koks skanus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 13, 10:25)
Čia va pavyzdį radau griliažinio kaip atrodo ax.gif

čia jau aš visai ne į temą, bet man fitoj foto tortas atrodo, kaip iš faršo hihihi.gif
Atsakyti
radau atsarginį variantą, jei anas nepavyktų, tphu tphu tphu unsure.gif
Atsakyti
Cipciukai, kur mano klaida su tuo rududu+sviestas???
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 13, 09:36)
Man labai pavyko biskvitas rudas JUODOJO miško, skanulis toks. Tiktu Grilijažiniam.
O rududu plaktas su sviestu man kažkodėl išskystėjo, nelaikė formos, kiek tepiau tiek per kraštus bėgo. Tada dar riešutų pribėriau 2 saujas. BEt jis buvo vistiek skystas.
Kažin ką padariau ne taip??? doh.gif

Čia tik temperatūros nesutapo , jos turi buti abiejų produktų vienodos temperatūros , jei tik kurios nors skiriasi nors kiek , fsio , iš karto suskystėja doh.gif ...tuos produktus visada pora dienų laikau virtuvėje toj pačioj vietoj abudu , kad tik tem. butų vienoda

Oi tu juos abu plakiai ...neeeeeeeeeee, pirma išplaki sviestą ( padidėje dvigubai ) po to tik per keleta kartų vis plakant sudedi RUDUDU , va kur ta tavo klaida doh.gif ...šitaip jis tau tikrai neišsiplaks schmoll.gif , be to į jį dar ir stipri kava pilasi , beveik stiklinė ir tai man nepraskysta schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 13 vasario 2009 - 10:59
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 13, 11:55)
Čia tik temperatūros nesutapo , jos turi buti abiejų produktų  vienodos temperatūros , jei tik kurios nors skiriasi nors kiek , fsio , iš karto suskystėja  doh.gif ...tuos produktus visada pora dienų laikau virtuvėje toj pačioj vietoj abudu , kad tik tem. butų vienoda

aš lakiau abu kartu ten pat, tik 2 valandas. Rududdu buvo virtuveje, o sviesta tai parnesiau pareidama tik is darbo
Atsakyti
labukas cipciuk, esate nuostabi šeimininkė, galbūt norėtumėt padovanot savo tortą kokį nors Pifo aukcionui?
tas daroma taip:
http://public.fotki....if/pyragas.html
Atsakyti
Sveikutes,vakar kepiau eklerus seimynai patiko,ikeliu foto kas man gavosi,prasau vaisintis visas...user posted image[/URL][/IMG]
Atsakyti
[quote=vilma.j,2009 02 13, 10:49]
Sveikutes,vakar kepiau eklerus seimynai patiko,ikeliu foto kas man gavosi,prasau vaisintis visas...
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti