Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(juodukeee @ 2009 02 12, 19:49)
Cipciuk, norejau paklausti 4u.gif  einu daryti medaus torta, ir iskilo pora klausimu. Visas temas perskaiciau ir taip ir nesupratau, ar trupinius barstyti ir kai aptepsiu torta is karto, ar leisti grietinelei pastoveti kazkiek laiko, nes kaip supratau pavirsius sutrukineti gali. Ir dar norejau paklausti ar galima torta laikyti balkone tokiu oru (jis neystiklintas) , nes saldytuve man jis netilps doh.gif  blush2.gif


Trupinius gali barstyti kada tik nori, bet atsargumo delei galetum ir palaukti kazkiek laiko. Jeigu skaitei tema, tai turejai suprati, jog torto palikti balkone tikrai nerekomenduojama, nebent tu torto nepuosi beze..? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 12, 19:53)
Trupinius gali barstyti kada tik nori, bet atsargumo delei galetum ir palaukti kazkiek laiko.  Jeigu skaitei tema, tai turejai suprati, jog torto palikti balkone tikrai nerekomenduojama, nebent tu torto nepuosi beze..? smile.gif



Beze nepuosiu, puosiu cukrinem gelytem 4u.gif o tai tokiu atveju jei nepuosiu, tai balkone laikyti galiu ar nelabai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 12, 19:59)
Beze nepuosiu, puosiu cukrinem gelytem 4u.gif  o tai tokiu atveju jei nepuosiu, tai balkone laikyti galiu ar nelabai? blush2.gif


Mano nuomone - gerai, bet idomu ka mano Cipciukas... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(juodukeee @ 2009 02 12, 18:49)
Cipciuk, norejau paklausti 4u.gif  einu daryti medaus torta, ir iskilo pora klausimu. Visas temas perskaiciau ir taip ir nesupratau, ar trupinius barstyti ir kai aptepsiu torta is karto, ar leisti grietinelei pastoveti kazkiek laiko, nes kaip supratau pavirsius sutrukineti gali. Ir dar norejau paklausti ar galima torta laikyti balkone tokiu oru (jis neystiklintas) , nes saldytuve man jis netilps doh.gif  blush2.gif


Cipciukas sutinka su Povilas , sutepusi lukterk , ir duok jam pasiplėsti , tada jis tau nesutrūkinės , nes jis brikdamas pasiplečia 0,5 cm. va ir todėl viršus sutrukinėje .....drąsiai laikyk balkone , kad ir -10šalčio jis nesušals , jau išbandytas varijantas .

Lapute33....tas antgaliukas gan didelis bet laaaaaabai tankiai karpytas smile.gif
Atsakyti
labas vakaras. Cia vel as vaidenuosi blush2.gif Gal galetumete atsakyti ar tie maistiniai dazai duoda koki skon i ar ne? Kazkurioj temoj maciau maciau torta su raudonu biskvitu, idomu ar nesijaucia koks pasalinis skonis nuo tu dazu. Turiu ju nusipirkusi, bet panaudoti taip ir nesiryztu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 12, 22:50)
labas vakaras. Cia vel as vaidenuosi  blush2.gif  Gal galetumete atsakyti ar tie maistiniai dazai duoda koki skon i ar ne? Kazkurioj temoj maciau maciau torta su raudonu biskvitu, idomu ar nesijaucia koks pasalinis skonis nuo tu dazu. Turiu ju  nusipirkusi, bet panaudoti taip ir nesiryztu  ax.gif


Jeigu daug labai desi tai jausis, bet norint nudazyti biskvita tokia spalva kaip toje nuotraukoje, tai tikrai nesijaus smile.gif Tas tortas vadinasi Red Velvet cake, suvesk youtube.com ir rodys tau visa gaminimo procesa mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 12 vasario 2009 - 22:02
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 12, 12:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ....mamka pardon , tame pačiame kur ir kremai , bet vakar kažkurioj temoj , viena iš  mergaičių  parašė , kad buvo ir klausė , sakė nėra ir nežino ar iš vis bus  unsure.gif  unsure.gif ....šudeliauskas g.gif

maciau tokio kremo lenkijoje biggrin.gif kainos nepamenu, bet jauciu kad tikrai pigiau nei pas mus biggrin.gif kai sekanti karta po poros savaiciu vaziuosiu galesiu parvesti ( man atrodo jus kauniete) maciau ir daug kitokiu kremu thumbup.gif
Atsakyti
Cipciuk, gal pamenat, kaip anksčiau atrodydavo ir iš ko kepasi griliažinis tortas?Man reikia šiandien sutept doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 13, 10:13)
Cipciuk, gal pamenat, kaip anksčiau atrodydavo ir iš ko kepasi griliažinis tortas?Man reikia šiandien sutept doh.gif

Aš pirkau praeitą savaitgalį Maximos
Du balti biskvirai 2 šokoladiniai, perteptas sviestiniu kremu. LAbai sunkus nes labai šlapiai sulietas sultimis. Visas aplipdutas grilijažu. Jaučiu pakepina žemės riešutus su cukrumi atšaldo ir sukapoja smulkiia, aplipdo. Papuoštas buvo 3 svietinėm rožytėm ir 3 žaliais sviestiniai lapeliais:)
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 13, 09:13)
Cipciuk, gal pamenat, kaip anksčiau atrodydavo ir iš ko kepasi griliažinis tortas?Man reikia šiandien sutept doh.gif


Čia va pavyzdį radau griliažinio kaip atrodo ax.gif
Atsakyti
bigsmile.gif ačiū, nuorodas ir aš susižvejojau, tik vat tikslaus taip niekur recepto ir nebuvo, biskvitą tai išsikepiau šviesų, tai mažu dar reikia eiti nuo triufelinio kokio tortuko, vieną rudą išsikepti, nes kitaip gausis gigantas g.gif nes tas receptas kur aš radau, pertepimas su grietinėle, tai čia jau nebe griliažinis o jo parodija, tai aš jį esu suplanavusi vis tik su sviestiniu pertepimu daryti, ačiū labai už išsamius paaiškinimus,, nes aš jo gyvenime neragavus, o MB prasitarė, kad jo mėgstamiausias buvęs, tai Valentinui mat pasigerinti sumąsčiau... ax.gif receptas, pagal kurį kepiau biskvitą [URL= http://www.skanus.lt...tortas-2704.htm]iš čia[/URL], beje biskvitas gavosi puikus, šiandien dalinsiu į tris dalis ir bandysiu pertepinėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 13, 10:32)
bigsmile.gif ačiū, nuorodas ir aš susižvejojau, tik vat tikslaus taip niekur recepto ir nebuvo, biskvitą tai išsikepiau šviesų, tai mažu dar reikia eiti nuo triufelinio kokio tortuko, vieną rudą išsikepti, nes kitaip gausis gigantas g.gif nes tas receptas kur aš radau, pertepimas su grietinėle, tai čia jau nebe griliažinis o jo parodija, tai aš jį esu suplanavusi vis tik su sviestiniu pertepimu daryti, ačiū labai už išsamius paaiškinimus,, nes aš jo gyvenime neragavus, o MB prasitarė, kad jo mėgstamiausias buvęs, tai Valentinui mat pasigerinti sumąsčiau... ax.gif receptas, pagal kurį kepiau biskvitą http://www.skanus.lt...tortas-2704.htm]iš čia[/URL], beje biskvitas gavosi puikus, šiandien dalinsiu į tris dalis ir bandysiu pertepinėti ax.gif

Man labai pavyko biskvitas rudas JUODOJO miško, skanulis toks. Tiktu Grilijažiniam.
O rududu plaktas su sviestu man kažkodėl išskystėjo, nelaikė formos, kiek tepiau tiek per kraštus bėgo. Tada dar riešutų pribėriau 2 saujas. BEt jis buvo vistiek skystas.
Kažin ką padariau ne taip??? doh.gif
Atsakyti