labai aciu uz issamius atsakymus
o ganašą reiktų užtept ant sudrėkinto medučio papločio, ar nuo ganašo jis sudrėks?
QUOTE(GITALE @ 2009 02 11, 13:10)
o ganašą reiktų užtept ant sudrėkinto medučio papločio, ar nuo ganašo jis sudrėks?
manau kad taip, nes aš vakar laisčiau biskvitą prieš tepant ganašu, jis greitai sustingsta į medutį vargu ar susigertų, nespės paprasčiausiai
QUOTE(Olesta @ 2009 02 11, 15:12)
manau kad taip, nes aš vakar laisčiau biskvitą prieš tepant ganašu, jis greitai sustingsta į medutį vargu ar susigertų, nespės paprasčiausiai
ačiū labai
Cipciuk, noriu daryti savaitgaliui tortą su mascarponės sūrio kremu ir noriu paklausti ar tokiam tortui tiktų jūsų ananasinio torto biskvitas?
kur perkate si krema?
QUOTE(holiwuda @ 2009 02 11, 13:40)
Cipciuk, noriu daryti savaitgaliui tortą su mascarponės sūrio kremu ir noriu paklausti ar tokiam tortui tiktų jūsų ananasinio torto biskvitas?
As ne Cipciukas, bet atsakysiu: tinka
QUOTE(mamkaa @ 2009 02 11, 15:19)
Jeigu neklystu, tai Cypciukas kažkada minėjo, kad perka bazėje Jeigu susimaišiau iškarto sorry
QUOTE(holiwuda @ 2009 02 11, 13:40)
Cipciuk, noriu daryti savaitgaliui tortą su mascarponės sūrio kremu ir noriu paklausti ar tokiam tortui tiktų jūsų ananasinio torto biskvitas?
Biskvitas tam tortui tinka bet koks , tiesiog kuris skaniausias ta ir galima kepti .
Kremas pirktas URMO BAZĖJE , bet paskutiniu laiku , jo nebuvo .....gal jau užvežė , nežinau , senokai buvau ....
Aš vėl su klausimėliu dėl Mišelės Napoleono, kurį, tikrai žinau, jog Cipciukas išbandė
Sakykit, kaip čia yra - recepte parašyta, jog kremui reikia "vienos skardinės (300g.) kondensuoto pieno", bet pažiūrėjau, kad skardinėje yra 375g. Tai dėti visą skardinę ar atmatuoti tuos 300 gramų?
Beje, gal pamenat, ar jums su tešla viskas gerai buvo? Miltų, parašyta, reikia nuo 3 iki 4 puodelių, bet man su tokiu kiekiu miltų gavos ne koldūnų tešlos tirštumo, bet blynų tešlos tirštumo masė Tai pyliau pyliau, ir supyliau visus kokius 800 gramų miltų Bet tešla kaip koldūnams buvo Ir iškepė, atrodo, normaliai Dėl ko čia taip galėjo būti, ar čia man vienai taip?
Tikiuos, šitas tortas vertas tų vargų - aš juos du darau, tai šiandien vien lakštams iškepti sugaišau bene 4 valandas
Sakykit, kaip čia yra - recepte parašyta, jog kremui reikia "vienos skardinės (300g.) kondensuoto pieno", bet pažiūrėjau, kad skardinėje yra 375g. Tai dėti visą skardinę ar atmatuoti tuos 300 gramų?
Beje, gal pamenat, ar jums su tešla viskas gerai buvo? Miltų, parašyta, reikia nuo 3 iki 4 puodelių, bet man su tokiu kiekiu miltų gavos ne koldūnų tešlos tirštumo, bet blynų tešlos tirštumo masė Tai pyliau pyliau, ir supyliau visus kokius 800 gramų miltų Bet tešla kaip koldūnams buvo Ir iškepė, atrodo, normaliai Dėl ko čia taip galėjo būti, ar čia man vienai taip?
Tikiuos, šitas tortas vertas tų vargų - aš juos du darau, tai šiandien vien lakštams iškepti sugaišau bene 4 valandas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 20:58)
Biskvitas tam tortui tinka bet koks , tiesiog kuris skaniausias ta ir galima kepti .
Kremas pirktas URMO BAZĖJE , bet paskutiniu laiku , jo nebuvo .....gal jau užvežė , nežinau , senokai buvau ....
Kremas pirktas URMO BAZĖJE , bet paskutiniu laiku , jo nebuvo .....gal jau užvežė , nežinau , senokai buvau ....
as cia vis permetu akim Jusu tema,bandau kazka pasigamnti
o del tu kremu tai as sestadieni buvau bazej ir ju nebuvo ir sake,kad nezino ar is viso tokiu bus.buvo tik tortams tu visokiu