Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(ssanta @ 2009 01 29, 17:06)
dabar darau malkas po sniegu, o kaip dėl saldumo jis saldus gaunasi?Nes tik dabar pažiūrėjau jog cukrus tik į kremą dedasi? g.gif

Aš dabar jei daryčiau , į vyšnes dėčiau cukraus , man jo trūko .

Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 01 29, 19:05)
Cipciukas teciadieni zadejo kazka kepti lens.gif  listen.gif

Cipciukas trečiadienį šventė Nijolės vardines lotuliukas.gif , dabar kai ką kepu tongue.gif ir rytoj dar bus kai kas .....kantrybės tongue.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

RiMami , tu visiškai teisi , nedėk arti krašto zele , o skonis bus pasakiškas thumbup.gif , puošk beze smile.gif

----------------------------------------------------------------------------------------

doh.gif ot maklė gavosi su tais receptais ir temom ....nu nieko , kitą temą kursiu naktį , iš tėto neskubant , ir viskas bus okei thumbup.gif ....lotute didelis tau ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 29 sausio 2009 - 21:13
Susiduriau su problemike, nezinau kaip melyna spalva isgauti, be dazu?Gal kas kokiu ideju mesteltumete(nes dazus tik vasario viduri gausiu unsure.gif )Koks produktas gali buti melynas? g.gif
Atsakyti
srove pamegink melyniu sulciu ar sirupo nuo uogienes idet, na man su melyna spalva tai tik jos ir asocijuojasi. gal dar gervuoges ax.gif
Atsakyti
Cipciuk, ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Darau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 01 29, 21:22)
srove pamegink melyniu sulciu ar sirupo nuo uogienes idet, na man su melyna spalva tai tik jos ir asocijuojasi. gal dar gervuoges  ax.gif

Nea, bus kokia pilka, gal truputi violetine, bet tikrai ne melyna.
Naturaliai melynos turbut neisgausi g.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 29, 21:34)
Nea, bus kokia pilka, gal truputi violetine, bet tikrai ne melyna.
Naturaliai melynos turbut neisgausi g.gif  unsure.gif

šilauogės???arba vaivorai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 01 29, 22:39)
šilauogės???arba vaivorai g.gif

A kur dabar ju gauti? Kazin, o saldyti juodieji serbentai su vandeniu sutrynus, ar nebutu i melsvuma? g.gif Kazkur maciau pirkti ju g.gif Kazkada melyno limonado kazkur macius esu, bet siandien nu niekur akis neuzkliuvo, kad ka melyno doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 29 sausio 2009 - 22:07
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 11:26)
-------------------------------------------------

Uogyte ......tavo tortas pasakų - pasaka  wub.gif , man labai patinka gyvos gėlės , jis toks gaunasi " šiltas " wub.gif

Aciu labai uz pagyrimus blush2.gif 4u.gif .
Tik deka Jusu visu ,mergytes kepejytes, man pavyko.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 29, 22:06)
A kur dabar ju gauti? Kazin, o saldyti juodieji serbentai su vandeniu sutrynus, ar nebutu i melsvuma? g.gif Kazkur maciau pirkti ju g.gif Kazkada melyno limonado kazkur macius esu, bet siandien nu niekur akis neuzkliuvo, kad ka melyno doh.gif

O ką tu nori dažyti , kad net limonadas tinka blink.gif blink.gif blink.gif , kažin , o ZUKO miltelių mėlynų nebuna ......o iš tikrųjų šitos spalvos tu tikrai neišgausi schmoll.gif ( nuo uogų bus violetinė spalva ), tai pagrindinė spalva ( jei neklystu " indigo " vadinasi ) , o ant kada tau reikia ??? tų dažų , man šiandien kaip tik atnešė iš fobriko ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GITANA.B @ 2009 01 29, 21:33)

Labai labai didelis AČIŪ. notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 23:23)
O ką tu nori dažyti , kad net limonadas tinka blink.gif  blink.gif  blink.gif , kažin , o ZUKO miltelių mėlynų nebuna ......o iš tikrųjų šitos spalvos tu tikrai neišgausi  schmoll.gif ( nuo uogų bus violetinė spalva ), tai pagrindinė spalva ( jei neklystu " indigo " vadinasi ) , o ant kada tau reikia ??? tų dažų , man šiandien kaip tik atnešė iš fobriko ... ax.gif

Nu rytoj reikia man zelatina melsva padaryti ant torto virsaus, ziurejau siandien ir zuko ir viska, bet neradau, o dabar dar kaip susimutinau, tai tuoj sokas bus doh.gif Nu isvynioju marcipanine mase, o ji vos ne molio spalvos, ar kaip ukiskas muilas , tokia spalva, nu tai kaip as ja balta padarysiu doh.gif , dejau cukraus pudros, o ji vistiek tokia, nu velnias, kur sautuvas doh.gif Reik eit zelatina merkt ir cukrine mase daryti doh.gif (Siaip man ezerelio reikia melsvo, todel tinka ir limonadas, bet tiek to, ka nors sukursiu, nu nebus melsvas, bus rausvas vanduo, gal ten nuosedu daug yra cool.gif )Bet ta mase doh.gif .O gal as ko nezinau, gal ja dar kaip ruosti reikia, kad ji pabaltu doh.gif , bet kur sautuva pasidejau, nerandu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Marcipaninė masė ir yra tokios šlykščios spalvos , pas tave ta iš MAXIMOS po 10 litų ???.....balta masė visai kitaip vadinasi , kažkaip fondat ar kaip ten ....nepamenu blush2.gif ....daryk ta su gliukoze ( gali ir be jos rolleyes.gif ) .....klausyk man šovė mintis bigsmile.gif bigsmile.gif , juk yra mėlyno likerio pirkti , gal čia tavo išsigelbėjimas , tikrai mačiau IKI ir MAXIMOSE .
Atsakyti