Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 10, 17:15)
mad.gif  mad.gif  mad.gif ...pikta aš , guvas didžiulis kaktoj , jau kai liuobiau į slintelės dureles  doh.gif ....ale nors grąžū žvaigždučių fejerverką pamačiau  lotuliukas.gif

Ką kepu ? ....ogi iškepiau biskvitus , daba tie gražuoliai džiūna , ui kaip jie mane siutina , jau valanda , viršus padžiūves ...dar kokias 3 -4 džius  doh.gif

ŠAltą rendelį ant galvos ir kantryybės kuo didžiausios:)
Atsakyti
kokį medučio įdarą galima pagamint, jog nebūtų riebus, pvz iš jogurto?? g.gif
Atsakyti
Cipciu, is ko dzibukus daryti ant Juodojo misko ax.gif
Reiketu baltu, ar plakta grietinele tiks g.gif
Atsakyti
Iš jos jie ir padaryti smile.gif
Atsakyti
mergytes gal galite man imest nuoroda cipciuko meducio ax.gif nerandu nors bash.gif frusty.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 11, 10:18)
mergytes gal galite man imest nuoroda cipciuko meducio  ax.gif  nerandu nors  bash.gif  frusty.gif  gun_rifle.gif

http://www.supermama...;#entry23815091
Atsakyti
aciu tau labai ingriduska notworthy.gif
dabar isidejau i favoritus cipciuko receptu rinktine lotuliukas.gif
valentinkei ir ilgajam savaitgaliui sugalvojau kept meduti, bet kazkaip nedrasu ax.gif
gal galit patart ka reikia zinot kepant sita torta blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 11, 09:10)
Iš jos jie ir padaryti  smile.gif

Labai aciu notworthy.gif Einu puosti savo pirmaji blyna lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 11, 10:43)
Labai aciu notworthy.gif Einu puosti savo pirmaji blyna lotuliukas.gif

KAd pavyktų viskas, laikau kumščius.
wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 11, 09:42)
aciu tau labai ingriduska  notworthy.gif
dabar isidejau i favoritus cipciuko receptu rinktine  lotuliukas.gif
valentinkei ir ilgajam savaitgaliui sugalvojau kept meduti, bet kazkaip nedrasu  ax.gif
gal galit patart ka reikia zinot kepant sita torta  blush2.gif

perskaityti medučio kepimo instrukcijas pagal Cipciuką, pažiūrėti fotosesiją, jei norisi vieno torto, daryti iš pusės normos, stengtis lakštus iškočioti kol neatvėso tešla, o skystąją tešlos dalį labai gerai įkaitinti, šitam tortui mažiausiai drąsos reikia mirksiukas.gif labai skanus thumbup.gif nekapryznas thumbup.gif kuo ilgiau stovi perteptas, tuo skanesnis darosi, o svarbiausia, nepadaugink miltų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 11, 10:55)
perskaityti medučio kepimo instrukcijas pagal Cipciuką, pažiūrėti fotosesiją, jei norisi vieno torto, daryti iš pusės normos, stengtis lakštus iškočioti kol neatvėso tešla, o skystąją tešlos dalį labai gerai įkaitinti, šitam tortui mažiausiai drąsos reikia mirksiukas.gif labai skanus thumbup.gif nekapryznas thumbup.gif kuo ilgiau stovi perteptas, tuo skanesnis darosi, o svarbiausia, nepadaugink miltų mirksiukas.gif

aciu, bandysiu tongue.gif cia bus generaline repeticija pries dukrytes gimtadieni smile.gif . tik nelabai supratau kokiu momentu cipciukaszele slioksniukus idejo?ko gero reikia jau pravesusia zele pilti i torto forma blush2.gif ? bet kaip kremas neissipydo??? ir dar norejau paklaust kaip atitaikyti ispjauti tinkama forma biskvitu? nes jie juk siek tiek padides, ar iskepus apipjauti?
na gal ir kvailoki klausimai, bet man neaisku blush2.gif doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 11, 10:05)
aciu, bandysiu  tongue.gif cia bus generaline repeticija pries dukrytes gimtadieni  smile.gif . tik nelabai supratau kokiu momentu cipciukaszele slioksniukus idejo?ko gero reikia jau pravesusia zele pilti i torto forma  blush2.gif ? bet kaip kremas neissipydo??? ir dar norejau paklaust kaip atitaikyti ispjauti tinkama forma biskvitu? nes jie juk siek tiek padides, ar iskepus apipjauti?
na gal ir kvailoki klausimai, bet man neaisku  blush2.gif  doh.gif  unsure.gif

nu nei viena negimėm mokėdama mirksiukas.gif jei želė nori dėti, teks pasidaryti atskirai želė kokios nori, tik kietesnės, tai pilk ne 0,5 l vandens, kaip nurodoma ant pakuotės, bet mažiau kokius 350 ml, taip sustingusią želę galėsi pjaustyti, tarkuoti per tarką, išspausti formeles jei plonai sustingdinsi mirksiukas.gif kai kepsi lakštelius (ne biskvitas gaunasi), iškočiok plonai 3-4 mm maximum, maždaug tokio dydžios išsikočiok kokio norisi, o kai iškeps, užsidėsi ant karšto lakštelio lėkštutę ar patinkančią formelę ir apipjausi idealiai, įgududios tai iš karto apsipjauna smile.gif liekanas sutrupinsi ir pasidarysi trupinukų tortui puošti, viskas bus panaudota iki paskutinio grūdelio, na o jeigu ir liks trupinukų, sunaudosi kitą kartą arba kito torto puošyboje. Ir dar kepa jie žaibiškai, vos įkiši ir jau reikia traukti, reikia suktis, jei susipūsliuos, karštą lakštelį paslėk su sunkesne lentute ar pan. na lyg ir viską surašiau, jeigu ką klausk, sėkmės kuo dideliausios mirksiukas.gif
Atsakyti