šian kepiau Cipsiuko keksą pgl šį receptą.
labai skanus. tik dėjau džiovintus ananasus ir tarkavau apelsino žievelę. dar galima buvo iškepusį pyragą sulaistyt apelsino sultim, jog drėgnesnis būtų
kitas eilėj - medutis
tik norėčiau kokio įdaro su jogurtu, neriebaus, tai reiks ką nors galvot
ačiū už receptukus
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 10, 12:23)
Bus bus geri ....pas mane jų irgi yra prisikaupia
gal ir durnas klausimas, bet jus biskvitus jau iskeptus uzsisaldot?
QUOTE(Fregata @ 2009 02 10, 14:30)
gal ir durnas klausimas, bet jus biskvitus jau iskeptus uzsisaldot?
Aha, iskeptus. As idejus i kamera, ir stovi, bet dar nieko nebandziau su jais daryti. Bet sako viskas liuks gaunasi. Ir mano mama medaus torto jau su pertepimu buvo uzsisaldziusi, tai sake isimi, siek tiek pastovi kamb.temp.ir kaip sviezias
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 10, 09:31)
...OLESTYTE , O KAS VIDUI ????....taip skaniai atrodo
Viduje tai šitas torčiukas tik dar neprapjautas
mergytes, o gal kuri kepate sausainiuskus, spaudziamus per mesos malimo masinele? gal pasidalintumete receptu, kokios ten riebalu-cukraus-miltu-kt... proporcijos, nepamenu...
QUOTE(Renatina @ 2009 02 10, 16:15)
mergytes, o gal kuri kepate sausainiuskus, spaudziamus per mesos malimo masinele? gal pasidalintumete receptu, kokios ten riebalu-cukraus-miltu-kt... proporcijos, nepamenu...
Sausainių temoje kiek norit receptų
Ir Cipciuk, Jus i Marguti nededat plakant grietinele cukraus?
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 10, 16:20)
Sausainių temoje kiek norit receptų
dija dija jeigu norisi kokosiniu, aviziniu arba su obuoliais, tada taip - tokiu recepteliu ten apstu
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 10, 15:25)
Ir Cipciuk, Jus i Marguti nededat plakant grietinele cukraus?
...ne , nes pasidarau stiprios koncentracijos ( cukrus plius citrinos rugštelė ) , žele , tai paskui jos per akis , bet tai mano skoniui , jus prašau visko dėkite pagal savo receptorius ....va prisiminiau , gi aš tą formą torto kėliau ( su folija aplipdžiau formą ) , kad aukštesnė būtų , o žiopla to tai nepaminėjau ....pardon
Cipciuk ką kepate