Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

šian kepiau Cipsiuko keksą pgl šį receptą.
labai skanus. tik dėjau džiovintus ananasus ir tarkavau apelsino žievelę. dar galima buvo iškepusį pyragą sulaistyt apelsino sultim, jog drėgnesnis būtų 4u.gif
user posted image

kitas eilėj - medutis blush2.gif
tik norėčiau kokio įdaro su jogurtu, neriebaus, tai reiks ką nors galvot wub.gif

ačiū už receptukus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgav..: 10 vasario 2009 - 14:14
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 10, 12:23)
Bus bus geri ....pas mane jų irgi yra prisikaupia  tongue.gif

gal ir durnas klausimas, bet jus biskvitus jau iskeptus uzsisaldot?
Atsakyti
QUOTE(Fregata @ 2009 02 10, 14:30)
gal ir durnas klausimas, bet jus biskvitus jau iskeptus uzsisaldot?

Aha, iskeptus. As idejus i kamera, ir stovi, bet dar nieko nebandziau su jais daryti. Bet sako viskas liuks gaunasi. Ir mano mama medaus torto jau su pertepimu buvo uzsisaldziusi, tai sake isimi, siek tiek pastovi kamb.temp.ir kaip sviezias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 10, 09:31)
bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ...OLESTYTE , O KAS VIDUI ????....taip skaniai atrodo  wub.gif

Viduje tai šitas torčiukas tik dar neprapjautas
Atsakyti
mergytes, o gal kuri kepate sausainiuskus, spaudziamus per mesos malimo masinele? mirksiukas.gif gal pasidalintumete receptu, kokios ten riebalu-cukraus-miltu-kt... proporcijos, nepamenu... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 10, 16:15)
mergytes, o gal kuri kepate sausainiuskus, spaudziamus per mesos malimo masinele? mirksiukas.gif  gal pasidalintumete receptu, kokios ten riebalu-cukraus-miltu-kt... proporcijos, nepamenu... g.gif

Sausainių temoje kiek norit receptų
Atsakyti
Ir Cipciuk, Jus i Marguti nededat plakant grietinele cukraus? g.gif
Atsakyti
Jurgav ...noriu suniamnioti gabalą tavo pyragiuko wub.gif essen.gif

Fregata ....laikyk be baimės , atsileidžia ir kaip ka tik iškepias buna ( dar tampa dėgnesnis ) tongue.gif

Vivaflame....liuks tavo medučio lakšteliai , taip lygiai apipjoviai , sėkmės darant tortuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 10, 16:20)
Sausainių temoje kiek norit receptų

dija dija schmoll.gif jeigu norisi kokosiniu, aviziniu arba su obuoliais, tada taip - tokiu recepteliu ten apstu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 10, 15:25)
Ir Cipciuk, Jus i Marguti nededat plakant grietinele cukraus?  g.gif

schmoll.gif schmoll.gif ...ne , nes pasidarau stiprios koncentracijos ( cukrus plius citrinos rugštelė ) , žele , tai paskui jos per akis , bet tai mano skoniui , jus prašau visko dėkite pagal savo receptorius tongue.gif ....va prisiminiau , gi aš tą formą torto kėliau doh.gif ( su folija aplipdžiau formą ) , kad aukštesnė būtų , o žiopla to tai nepaminėjau blush2.gif ax.gif rolleyes.gif ....pardon
4u.gif
Atsakyti
Cipciuk ką kepate
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 10 vasario 2009 - 15:41
mad.gif mad.gif mad.gif ...pikta aš , guvas didžiulis kaktoj , jau kai liuobiau į slintelės dureles doh.gif ....ale nors grąžū žvaigždučių fejerverką pamačiau lotuliukas.gif

Ką kepu ? ....ogi iškepiau biskvitus , daba tie gražuoliai džiūna , ui kaip jie mane siutina , jau valanda , viršus padžiūves ...dar kokias 3 -4 džius doh.gif
Atsakyti