Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 09, 23:49)
Ah rugiagėle , ah tu slapukas  bigsmile.gif ....matai ką ji sumeistravo ....vub koks liuksiškas thumbup.gif  thumbup.gif ...o kodel nedėjei antro biskvito ??? kiek supratau , tai turėjei jį... g.gif ...ar forma per žema ???....

ANDRUTIS ...DRASIAI DĖK , JOS TIK ANT ŽELE PASILEISTI GALI  mirksiukas.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 02 10, 08:37)
O Rugiagele sako, kad negalima... ir Cipciukas sake, kad negalima... cia kalba eina apie beze... as vis nerimstu... galvoju vel kada pasiterlioti ir pasidaryti morengiuku... Tai jei pamaisysiu, jau ims ir susicukruos ir psio... tik saldainis gausis?  blush2.gif

KIEKVIENA DARO PAGAL SAVE , MAN PORA KARTŲ SUSICUKRAVO , AŠ DAUGIAU NEKIŠU NAGŲ Į JO PROCESĄ schmoll.gif ( o ir taip parašyta , po kiektai laiko radau ) - " nejudinkite verdančio sirupo iki kol išgaruos vanduo " ....taip ir darau , jau gal 20 metų jis man nesicukruoja schmoll.gif ...tfu tfu tfu ....nusispjausiu dėl viso pikto tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 02 10, 08:37)
O Rugiagele sako, kad negalima... ir Cipciukas sake, kad negalima... cia kalba eina apie beze... as vis nerimstu... galvoju vel kada pasiterlioti ir pasidaryti morengiuku... Tai jei pamaisysiu, jau ims ir susicukruos ir psio... tik saldainis gausis?  blush2.gif

tai kad ir nereikia jo maišyti, puikiausiai išverda, nieko ten nekišu, užburbuliuoja gerai, cukraus granulių kai nelieka nei vienos ir pilu, verdu metaliniame plonamsieniame bliūdelyje ant pačios siplniausios ugnies, nėra dar nesigavęs, dariau jau gal kokius 6 kartus.....

dėl ganašo, vakar padariau 1:1, nesukietėjo per naktį nei kiek, šįryt ištraukiau iš šaldytuvo, iš karto išplakiau ir tortuką sutepiau, labai liuks kremiukas pasirodo thumbup.gif
http://images42.fotk...cture002-vi.jpg jo truputis liko, tai tipo vynuogę sulipdžiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 10 vasario 2009 - 09:28
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ...OLESTYTE , O KAS VIDUI ????....taip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
Cipciuk, nedejau antro biskvito, kadangi man visia butu grietinele netilpusi su zele. Jau ir taip 22 cm formoj dariau... desiu i saldikli, ir dar ten yra sokoladinis biskvitas. Turiu morenga isdziovinta, tai sumeistrausiu kuria diena is visu likuciu tortuka, jei tie biskvitai is kameros bus dar valgomi blink.gif
Atsakyti
Bus bus geri ....pas mane jų irgi yra prisikaupia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 09, 19:55)
O zinai kaip as siuos zeliukus padariau? biggrin.gif anuos tai su formele, kur buvo ant medaus torto, o situos isspaudziau su formele biggrin.gif atsipjoviau graziai sluoskneli zeles (arba galima paprasciausiai susisaldyt plona sluoksneli) ir issispaudyt norimas formeles biggrin.gif ziuriu, kad labai puosia tortus jie, tai daznai taip darysiu smile.gif

Super! bigsmile.gif Aš kadangi formelių neturiu stingdymui, tai šitaip tikrai išmėginsiu 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, mergaitės, padėkit 4u.gif
O kas, jeigu į Mišelės Napoleono kremą vietoj virto kondensuoto dėčiau paprastą Rududu? Ar daug prarasiu? blush2.gif
Bandau taupyt laiką blush2.gif Ir dujas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild Flower @ 2009 02 10, 12:19)
Cipciuk, mergaitės, padėkit 4u.gif
O kas, jeigu į Mišelės Napoleono kremą vietoj virto kondensuoto dėčiau paprastą Rududu? Ar daug prarasiu? blush2.gif
Bandau taupyt laiką blush2.gif Ir dujas biggrin.gif

Nieko neprarasi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 10, 12:22)

Pritariu ax.gif ir duju dar sutaupysi...
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 10, 12:22)

QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 10, 12:52)
Pritariu  ax.gif ir duju dar sutaupysi...

Ačiū, mergaitės aciuks.gif
Atsakyti
Labukas, as cia vis skaitineju skaitineju, galnelabai i ta tema rasau, bet noriu padekoti cipciukui uz medaus torta!!!
Issikepiau dar tik lakstus, gavosi kaip as suprantu tai visai neblogai wink.gif

Jei nepyksit idesiu ir foto
Atsakyti