Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Olesta @ 2009 02 09, 19:48)
ačiū, o plakti kiek????nu tai vakarosiu tada lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nors valandėlę jau pastovėjo ax.gif

Hmmm g.gif na tai jeigu tik valandele, tuomet plakit rytoj geriau, tik pries plakima reiketu isimti is saldytuvo ir truputi palaukti kol atsils, nes ir rugiagele26 sake jog jai ganasas buvo kietokas ir sunkiai plakesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 09, 18:52)
Hmmm g.gif  na tai jeigu tik valandele, tuomet plakit rytoj geriau, tik pries plakima reiketu isimti is saldytuvo ir truputi palaukti kol atsils, nes ir rugiagele26 sake jog jai ganasas buvo kietokas ir sunkiai plakesi smile.gif

As ji plakciau kita karta iskart, kai tik atvesta...
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 09, 18:58)
As ji plakciau kita karta iskart, kai tik atvesta...

Vienu žodžiu darau šį vakarą tik vėliau gerokai apie kokią 22 val. doh.gif o dabar persikinis panelių pyragas kaip žinot ar tikrai iškepė, iškilo tiek, kad vos persikai besimato, bet jis dar labai šviesus, o varškė vis tiek bus šlapia, jei pagaliuką įkišiu, jaučiu palauksiu kol gražiai pagels stipriau nei dabar g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 09, 19:48)
ačiū, o plakti kiek????nu tai vakarosiu tada lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif nors valandėlę jau pastovėjo ax.gif

as plakiau palaikius nakti. Issiplake man puikiai. Nu aisku nebuvo kaip grietinele, bet viskas liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 09, 18:32)
Cipciuko "Margutis" Receptas (siek tiek zemiau pavaziuokit, kai noresit pamatyt recepta)

Is karto galiu pasakyti, kad man forma buvo per maza... ryskiai reikejo daryt i kokius 28 cm skersmens. Nes ir vienas biskvitas liko, kurio man del skonio ir pritruko biggrin.gif ir gietineles liko, ir zele... bet labai skanus tortukas, tik riebokas pasirode, nes sukirtau pusantro gabalo  hihihi.gif ir man atrodo mazokai i jogurta idejau zelatinos, ir siaip ta prastesne dejau, tai gal del to. Na kita karta zinosiu kokias klaidas padariau..  mirksiukas.gif

Dariau atzagaria ranka, tai taip ir gavosi biggrin.gif

user posted image

user posted image

skanu tongue.gif tongue.gif tongue.gif ir grazu
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 09, 17:32)
Cipciuko "Margutis" Receptas (siek tiek zemiau pavaziuokit, kai noresit pamatyt recepta)

NORIU! NORIU! Jeigu tau taip gaunasi darant "atžagaria ranka" tai....... biggrin.gif Ir dar tie želiukai ant viršaus, nu šakės kaip man jie fainai atrodo ant tavo tortukų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 09, 19:48)
NORIU! NORIU!  Jeigu tau taip gaunasi darant "atžagaria ranka" tai....... biggrin.gif  Ir dar tie želiukai ant viršaus, nu šakės kaip man jie fainai atrodo ant tavo tortukų  thumbup.gif

O zinai kaip as siuos zeliukus padariau? biggrin.gif anuos tai su formele, kur buvo ant medaus torto, o situos isspaudziau su formele biggrin.gif atsipjoviau graziai sluoskneli zeles (arba galima paprasciausiai susisaldyt plona sluoksneli) ir issispaudyt norimas formeles biggrin.gif ziuriu, kad labai puosia tortus jie, tai daznai taip darysiu smile.gif
Atsakyti
Cipciuk,noriu Jusu paklaust.. planuoju“juodaji miska“dengti sokoladu..tokiu atveju ant jo galima deti gelytes darytas is Jusu nurodytos pudros ir zelatinos mases?Nepavandenyja ?
Atsakyti
Ah rugiagėle , ah tu slapukas bigsmile.gif ....matai ką ji sumeistravo ....vub koks liuksiškas thumbup.gif thumbup.gif ...o kodel nedėjei antro biskvito ??? kiek supratau , tai turėjei jį... g.gif ...ar forma per žema ???....

ANDRUTIS ...DRASIAI DĖK , JOS TIK ANT ŽELE PASILEISTI GALI mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 09 vasario 2009 - 23:52
sveikos kepejeles. Padekit kas dare ir nusimano apie ganasa. reik padaryt meskina ruda blush2.gif raso kad 1:1 deti sokolada ir grietinele. ir per nakti laikyti? o jei jis sukietes gal gali ma bus pasildyt biski? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingerele @ 2009 02 10, 09:09)
sveikos kepejeles. Padekit kas dare ir nusimano apie ganasa. reik padaryt meskina ruda blush2.gif  raso kad 1:1 deti sokolada ir grietinele. ir per nakti laikyti? o jei jis sukietes gal gali ma bus pasildyt biski? blush2.gif

Viskas jam bus gerai, drasiau. Istrauk pries plakant kokia valandele anksciau, issiplaks. Aisku ciut smarkesnio mikserio reikia, nes ne viena grietinele plaksit, 'stangresnis' sitas kremas.
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 09, 18:35)
As visada pamaisau, kad greiciau vanduo isgaruotu smile.gif

O Rugiagele sako, kad negalima... ir Cipciukas sake, kad negalima... cia kalba eina apie beze... as vis nerimstu... galvoju vel kada pasiterlioti ir pasidaryti morengiuku... Tai jei pamaisysiu, jau ims ir susicukruos ir psio... tik saldainis gausis? blush2.gif
Atsakyti