Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Povila$ @ 2009 02 07, 22:33)
As tai nustatau pagal putas. Kol sirupas kunkulioja reiskia dar reikia virti, o kai jau pradeda lyg putoti - viskas, keliu nuo virykles ir pilu i baltymus smile.gif Kiausinius taip pat naudoju M dydzio.

O pasakykit man kodel negalima maisyti cukraus sirupo? Atrodo pamaisyciau, cukrus greiciau istirptu... unsure.gif greiciau nugaruotu vanduo ir butu sirupas... ka tas maisymas priduoda? unsure.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 02 09, 11:42)
O pasakykit man kodel negalima maisyti cukraus sirupo? Atrodo pamaisyciau, cukrus greiciau istirptu... unsure.gif greiciau nugaruotu vanduo ir butu sirupas... ka tas maisymas priduoda?  unsure.gif  rolleyes.gif

Tiksliai negaliu pasakyt, del ko, bet kad ikisus sauksta susicukruos, tai garantuoju...
Atsakyti
Labukas visoms kepejelems,noriu uzduoti jums klausyma,noriu papuosti torta is tokio kremo: 1indelis kondencuoto pieno 200g sviesto(Cipsiuko receptas) ar bus grazi forma puosiant su konditeriniu svirkstu?
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 09, 13:49)
Labukas visoms kepejelems,noriu uzduoti jums klausyma,noriu  papuosti torta is tokio kremo: 1indelis kondencuoto pieno 200g sviesto(Cipsiuko receptas) ar bus grazi forma puosiant su konditeriniu svirkstu?

Duosiu patarimą ...jei nori laaaaaabai grąžių dzibukų ( ar taip ornamento ) dėk daugiau sviestu , du pokiukus po 180 g . gali būti ir saulutė , skirtumo nėra schmoll.gif ....tada jie super gražiai atrodys wub.gif , o kondencuoto nedaugink , lai lieka 1 indelis mirksiukas.gif .....tik nepamiršk , abudu jie turi būti kambario temperatūros , kitaip supuls i kruopeles ( atsiskirs pasukos ) .
Atsakyti
Cipciuko "Margutis" Receptas (siek tiek zemiau pavaziuokit, kai noresit pamatyt recepta)

Is karto galiu pasakyti, kad man forma buvo per maza... ryskiai reikejo daryt i kokius 28 cm skersmens. Nes ir vienas biskvitas liko, kurio man del skonio ir pritruko biggrin.gif ir gietineles liko, ir zele... bet labai skanus tortukas, tik riebokas pasirode, nes sukirtau pusantro gabalo hihihi.gif ir man atrodo mazokai i jogurta idejau zelatinos, ir siaip ta prastesne dejau, tai gal del to. Na kita karta zinosiu kokias klaidas padariau.. mirksiukas.gif

Dariau atzagaria ranka, tai taip ir gavosi biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 09 vasario 2009 - 17:37
Dekui Cipsiukui uz atsakyma,darysiu penktadieni savo maziausiam tortuka 1m proga jei gausis grazus pazadu,kad idesiu foto.
Atsakyti
QUOTE(vilma.j @ 2009 02 09, 18:48)
Dekui Cipsiukui uz atsakyma,darysiu penktadieni savo maziausiam tortuka 1m proga jei gausis grazus pazadu,kad idesiu foto.

lauksim foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 09, 18:32)
Cipciuko "Margutis"

nu jau ne daug kuo skirias nuo orginalo thumbup.gif Saunuole 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 02 09, 12:42)
O pasakykit man kodel negalima maisyti cukraus sirupo? Atrodo pamaisyciau, cukrus greiciau istirptu... unsure.gif greiciau nugaruotu vanduo ir butu sirupas... ka tas maisymas priduoda?  unsure.gif  rolleyes.gif

As visada pamaisau, kad greiciau vanduo isgaruotu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 09, 18:35)
As visada pamaisau, kad greiciau vanduo isgaruotu smile.gif

ateinu žemai nusilenkti už pagaliau pavykusį biskvitą pagal Jūsų receptą Povila$, kur mažiukas tortukas, ganašas irgi jau šaldytuve, taip suprantu kad rytoj turėsiu išplakti tą masę iš šaldytuvo ir pertepti ja biskvitą, o jį dalinti į tris dalis turbūt irgi rytoj g.gif na tegu vėsta, atrodo taip kaip suprantu kad turėtų atrodyti be jokių kuprų, lygutėlis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 09, 19:41)
ateinu žemai nusilenkti už pagaliau pavykusį biskvitą pagal Jūsų receptą Povila$, kur mažiukas tortukas, ganašas irgi jau šaldytuve, taip suprantu kad rytoj turėsiu išplakti tą masę iš šaldytuvo ir pertepti ja biskvitą, o jį dalinti į tris dalis turbūt irgi rytoj g.gif na tegu vėsta, atrodo taip kaip suprantu kad turėtų atrodyti be jokių kuprų, lygutėlis ax.gif

Pas mane tai tas biskvitas padalintas buvo i 4 dalis, na ta ketvirta tai trupiniam ir siaip pavalgyt lotuliukas.gif O ganaso tai nepatarciau laikyti per nekti, uztenka ir +-5val, kadangi po to ganetinai sunkia jis issiplaka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 09, 18:46)
Pas mane tai tas biskvitas padalintas buvo i 4 dalis, na ta ketvirta tai trupiniam ir siaip pavalgyt  lotuliukas.gif  O ganaso tai nepatarciau laikyti per nekti, uztenka ir +-5val, kadangi po to ganetinai sunkia jis issiplaka smile.gif

ačiū, o plakti kiek????nu tai vakarosiu tada lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif nors valandėlę jau pastovėjo ax.gif
Atsakyti