Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

Labas rytas

dariau eklerius pagal Cipciuka ir gavosi thumbup.gif tik toks pastebejimas: sudejau dvi skardas i orkaite, ekleriai, kurie buvo virsuje issipute ir iskepe pirmieji, taciau ekleriu dugnas subliusko (bet forma islaike, ir tie danteliai yra thumbup.gif ). Kai isemiau visutine skarda, apatinius perkeliau i virsu, tai antroji skarda buvo geresne, geriau issipute ir buo lengviau pripurksti kremo....

O kas del "Mokos" biskvitas super skanus, taciau kai pjoviau kazkaip nelygiai gavosi, ir du biskvitai perluzo verysad.gif na bet kazkaip sulipdziau, eisiu puosti, o vakare ragausim tongue.gif

beze bandziau nudazyti Yupi gerimo milteliasi s.... gavosi verysad.gif blynai isdziuvo, nes kazkaip suskystejo po tu milteliu (nors nedaug dejau..)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 07 vasario 2009 - 09:12
Cipciukas dingo unsure.gif
As va meduti kepiau ..tai labai skanus.Aciu uz recepteli ,tik su dekoracijom dar daug praktikos prireiks smile.gif Tiesa i viena sluoksni lazdyno skrudintus ir smulkintus riesutukus dejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 07 vasario 2009 - 11:51
[quote=ANDRUTIS,2009 02 07, 12:50]
Cipciukas dingo unsure.gif
As va meduti kepiau ..tai labai skanus.Aciu uz recepteli ,tik su dekoracijom dar daug praktikos prireiks smile.gif Tiesa i viena sluoksni lazdyno skrudintus ir smulkintus riesutukus dejau smile.gif
as orgi pasivaisinsiu gabaleliu ax.gif taip skaniai atrodo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 12:10)

as orgi pasivaisinsiu gabaleliu  ax.gif  taip skaniai atrodo  wub.gif

essen.gif ,aciu..istikro nesigavo man tai ka buvau suplanavus ..taip norisi zengti zingsni i prieki ( dekoracijos srity) ,bet visgi vel trupiniai.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 13:13)
essen.gif  ,aciu..istikro nesigavo man tai ka buvau suplanavus ..taip norisi zengti zingsni i prieki (  dekoracijos srity) ,bet visgi vel trupiniai.

kita kart butinai pasiseks mirksiukas.gif svarbu kad noro yra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 12:22)
kita kart butinai pasiseks  mirksiukas.gif  svarbu kad noro yra  rolleyes.gif

Ten tas tavo torciukas su S ..tai beze ar ne , puostas? Ar iskart gavos tau ja pagaminti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 07 vasario 2009 - 12:24

ANDRUTIS
PUIKIAI, tikrai kad labai jau viliojanciia atrodo. Su papuosimais dar viskas pries akis, turinys gi irgi svarbu smile.gif
Esu valgiusi labai ispudingo grozio torta, nu tai valgymu nepavadinsi, nevalgomas buvo
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 07, 13:13)
ANDRUTIS
PUIKIAI, tikrai kad labai jau viliojanciia atrodo. Su papuosimais dar viskas pries akis, turinys gi irgi svarbu smile.gif
Esu valgiusi labai ispudingo grozio torta, nu tai valgymu nepavadinsi, nevalgomas buvo

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 13:24)
Ten tas tavo torciukas su S ..tai beze ar ne , puostas? Ar iskart gavos tau ja pagaminti?

aha su beze, as su ja vargau ir is 10 karto tik pavyko padaryt ja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 13:39)
aha su beze, as su ja vargau ir is 10 karto tik pavyko padaryt ja  doh.gif

ogo..prasau papasakok trumpai..koks tas cukrus turi buti..Idomu ,jei vietoj cukraus pudra pabandyt? ar geriau nebandyt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 07 vasario 2009 - 13:44
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 13:42)
ogo..prasau papasakok trumpai..koks tas cukrus turi buti..Idomu ,jei vietoj cukraus pudra pabandyt? ar geriau nebandyt?

Bandyk daryti kaip ji patare anoj temoj berods. Jei bus mazi kiausai, tai dek 3 baltymus, 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens. I svaru puodeli supilk cukru, uzpilk tuo vandeniu, ir as pvz., kai pas mane virykle su 9 padalom, tai ijungiu ant 5, ir tegu sau kaitinasi. Tada speja ir cukrus istirpt, ir gerai isverda sirupas. Na as dar toki ciuda darau, ko negalima daryt, bet kad nezinau kaip zinot kada jis isvires.. tai as kai matau, kad cukraus jau nebelike, tada nu tik biskiuka kisteliu saukstuko galiuka, bet koki milimetra tik kisteliu ir iskart istraukiu, palieciu pirtsu, jei mase tysta su siuleliu, reiksia isvire (Cipciukas uztai duos velniu, bet kad man kitaip neaisku kada jis isverda). Tada iskart pilu i super gerai isplaktus baltymus maza srovele, tarp mikserio sluoteliu. Ir plaku plaku.. kai matau kad kremas jau stovi, ir nepraranda formos, tada baigiu plakt. Beje, reikia ziuret, kad neliktu cukraus granuliu ant puodo sieneliu, nes kitaip irgi susicukruoja. As is tokio susicukravusio, isviriau karamele, ir pasidariau diiideli saldaini biggrin.gif

CIA AS TAIP DARAU ASMENISKAI, KITOS GAL KAZKA KITAIP DARO, TAD NEPEIKIT MANES TIK ,UZ TOKI PAMOKYMA blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 07, 14:40)
Bandyk daryti kaip ji patare anoj temoj berods. Jei bus mazi kiausai, tai dek 3 baltymus, 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens. I svaru puodeli supilk cukru, uzpilk tuo vandeniu, ir as pvz., kai pas mane virykle su 9 padalom, tai ijungiu ant 5, ir tegu sau kaitinasi. Tada speja ir cukrus istirpt, ir gerai isverda sirupas. Na as dar toki ciuda darau, ko negalima daryt, bet kad nezinau kaip zinot kada jis isvires.. tai as kai matau, kad cukraus jau nebelike, tada nu tik biskiuka kisteliu saukstuko galiuka, bet koki milimetra tik kisteliu ir iskart istraukiu, palieciu pirtsu, jei mase tysta su siuleliu, reiksia isvire (Cipciukas uztai duos velniu, bet kad man kitaip neaisku kada jis isverda). Tada iskart pilu i super gerai isplaktus baltymus maza srovele, tarp mikserio sluoteliu. Ir plaku plaku.. kai matau kad kremas jau stovi, ir nepraranda formos, tada baigiu plakt. Beje, reikia ziuret, kad neliktu cukraus granuliu ant puodo sieneliu, nes kitaip irgi susicukruoja. As is tokio susicukravusio, isviriau karamele, ir pasidariau diiideli saldaini biggrin.gif

CIA AS TAIP DARAU ASMENISKAI, KITOS GAL KAZKA KITAIP DARO, TAD NEPEIKIT MANES TIK ,UZ TOKI PAMOKYMA  blush2.gif

oi labai issamei ,aciu.Mano virykle irgi su 9 padalom,o vakar kaitinau ant 9 doh.gif Ir kiausiniai mazi o dejau vistiek 3 s vandens.Bandysim sekanti torta su beze .
Atsakyti