Labas rytas
dariau eklerius pagal Cipciuka ir gavosi tik toks pastebejimas: sudejau dvi skardas i orkaite, ekleriai, kurie buvo virsuje issipute ir iskepe pirmieji, taciau ekleriu dugnas subliusko (bet forma islaike, ir tie danteliai yra ). Kai isemiau visutine skarda, apatinius perkeliau i virsu, tai antroji skarda buvo geresne, geriau issipute ir buo lengviau pripurksti kremo....
O kas del "Mokos" biskvitas super skanus, taciau kai pjoviau kazkaip nelygiai gavosi, ir du biskvitai perluzo na bet kazkaip sulipdziau, eisiu puosti, o vakare ragausim
beze bandziau nudazyti Yupi gerimo milteliasi s.... gavosi blynai isdziuvo, nes kazkaip suskystejo po tu milteliu (nors nedaug dejau..)
Cipciukas dingo
As va meduti kepiau ..tai labai skanus.Aciu uz recepteli ,tik su dekoracijom dar daug praktikos prireiks Tiesa i viena sluoksni lazdyno skrudintus ir smulkintus riesutukus dejau
As va meduti kepiau ..tai labai skanus.Aciu uz recepteli ,tik su dekoracijom dar daug praktikos prireiks Tiesa i viena sluoksni lazdyno skrudintus ir smulkintus riesutukus dejau
[quote=ANDRUTIS,2009 02 07, 12:50]
Cipciukas dingo
As va meduti kepiau ..tai labai skanus.Aciu uz recepteli ,tik su dekoracijom dar daug praktikos prireiks Tiesa i viena sluoksni lazdyno skrudintus ir smulkintus riesutukus dejau
as orgi pasivaisinsiu gabaleliu taip skaniai atrodo
Cipciukas dingo
As va meduti kepiau ..tai labai skanus.Aciu uz recepteli ,tik su dekoracijom dar daug praktikos prireiks Tiesa i viena sluoksni lazdyno skrudintus ir smulkintus riesutukus dejau
as orgi pasivaisinsiu gabaleliu taip skaniai atrodo
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 12:10)
,aciu..istikro nesigavo man tai ka buvau suplanavus ..taip norisi zengti zingsni i prieki ( dekoracijos srity) ,bet visgi vel trupiniai.
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 13:13)
,aciu..istikro nesigavo man tai ka buvau suplanavus ..taip norisi zengti zingsni i prieki ( dekoracijos srity) ,bet visgi vel trupiniai.
kita kart butinai pasiseks svarbu kad noro yra
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 12:22)
kita kart butinai pasiseks svarbu kad noro yra
Ten tas tavo torciukas su S ..tai beze ar ne , puostas? Ar iskart gavos tau ja pagaminti?
ANDRUTIS
PUIKIAI, tikrai kad labai jau viliojanciia atrodo. Su papuosimais dar viskas pries akis, turinys gi irgi svarbu
Esu valgiusi labai ispudingo grozio torta, nu tai valgymu nepavadinsi, nevalgomas buvo
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 07, 13:13)
ANDRUTIS
PUIKIAI, tikrai kad labai jau viliojanciia atrodo. Su papuosimais dar viskas pries akis, turinys gi irgi svarbu
Esu valgiusi labai ispudingo grozio torta, nu tai valgymu nepavadinsi, nevalgomas buvo
PUIKIAI, tikrai kad labai jau viliojanciia atrodo. Su papuosimais dar viskas pries akis, turinys gi irgi svarbu
Esu valgiusi labai ispudingo grozio torta, nu tai valgymu nepavadinsi, nevalgomas buvo
aciu labai
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 13:24)
Ten tas tavo torciukas su S ..tai beze ar ne , puostas? Ar iskart gavos tau ja pagaminti?
aha su beze, as su ja vargau ir is 10 karto tik pavyko padaryt ja
QUOTE(neramuole @ 2009 02 07, 13:39)
aha su beze, as su ja vargau ir is 10 karto tik pavyko padaryt ja
ogo..prasau papasakok trumpai..koks tas cukrus turi buti..Idomu ,jei vietoj cukraus pudra pabandyt? ar geriau nebandyt?
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 07, 13:42)
ogo..prasau papasakok trumpai..koks tas cukrus turi buti..Idomu ,jei vietoj cukraus pudra pabandyt? ar geriau nebandyt?
Bandyk daryti kaip ji patare anoj temoj berods. Jei bus mazi kiausai, tai dek 3 baltymus, 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens. I svaru puodeli supilk cukru, uzpilk tuo vandeniu, ir as pvz., kai pas mane virykle su 9 padalom, tai ijungiu ant 5, ir tegu sau kaitinasi. Tada speja ir cukrus istirpt, ir gerai isverda sirupas. Na as dar toki ciuda darau, ko negalima daryt, bet kad nezinau kaip zinot kada jis isvires.. tai as kai matau, kad cukraus jau nebelike, tada nu tik biskiuka kisteliu saukstuko galiuka, bet koki milimetra tik kisteliu ir iskart istraukiu, palieciu pirtsu, jei mase tysta su siuleliu, reiksia isvire (Cipciukas uztai duos velniu, bet kad man kitaip neaisku kada jis isverda). Tada iskart pilu i super gerai isplaktus baltymus maza srovele, tarp mikserio sluoteliu. Ir plaku plaku.. kai matau kad kremas jau stovi, ir nepraranda formos, tada baigiu plakt. Beje, reikia ziuret, kad neliktu cukraus granuliu ant puodo sieneliu, nes kitaip irgi susicukruoja. As is tokio susicukravusio, isviriau karamele, ir pasidariau diiideli saldaini
CIA AS TAIP DARAU ASMENISKAI, KITOS GAL KAZKA KITAIP DARO, TAD NEPEIKIT MANES TIK ,UZ TOKI PAMOKYMA
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 07, 14:40)
Bandyk daryti kaip ji patare anoj temoj berods. Jei bus mazi kiausai, tai dek 3 baltymus, 200 g cukraus, 5-6 sausktai vandens. I svaru puodeli supilk cukru, uzpilk tuo vandeniu, ir as pvz., kai pas mane virykle su 9 padalom, tai ijungiu ant 5, ir tegu sau kaitinasi. Tada speja ir cukrus istirpt, ir gerai isverda sirupas. Na as dar toki ciuda darau, ko negalima daryt, bet kad nezinau kaip zinot kada jis isvires.. tai as kai matau, kad cukraus jau nebelike, tada nu tik biskiuka kisteliu saukstuko galiuka, bet koki milimetra tik kisteliu ir iskart istraukiu, palieciu pirtsu, jei mase tysta su siuleliu, reiksia isvire (Cipciukas uztai duos velniu, bet kad man kitaip neaisku kada jis isverda). Tada iskart pilu i super gerai isplaktus baltymus maza srovele, tarp mikserio sluoteliu. Ir plaku plaku.. kai matau kad kremas jau stovi, ir nepraranda formos, tada baigiu plakt. Beje, reikia ziuret, kad neliktu cukraus granuliu ant puodo sieneliu, nes kitaip irgi susicukruoja. As is tokio susicukravusio, isviriau karamele, ir pasidariau diiideli saldaini
CIA AS TAIP DARAU ASMENISKAI, KITOS GAL KAZKA KITAIP DARO, TAD NEPEIKIT MANES TIK ,UZ TOKI PAMOKYMA
CIA AS TAIP DARAU ASMENISKAI, KITOS GAL KAZKA KITAIP DARO, TAD NEPEIKIT MANES TIK ,UZ TOKI PAMOKYMA
oi labai issamei ,aciu.Mano virykle irgi su 9 padalom,o vakar kaitinau ant 9 Ir kiausiniai mazi o dejau vistiek 3 s vandens.Bandysim sekanti torta su beze .