Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

ROKA
Labas, mergaitės.
Ačiū visoms už palaikymą ir už patarimus wub.gif Štai mano Gero ir skanaus visoms savaitgalio sokiai.gif

TIkrai vertas visų tų pastangų ir triūso.Gero transportavimo:)

akvadigi


[Aš esu kartą palikusi per naktį tą kremą ir ryte ekleriukus pertepinėjau.Viskas buvo liuks
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 06 vasario 2009 - 12:26
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 06, 12:18)
Reikia patarimo.
Siandien noriu sutepti torta, taciau puosti rytoj.
Pertepimas pufabrikatis +sviestas+pienas. Ar man pasilikti milteliu ir ryt isplakti krema papuosimui, ar daryti visa krema ir siek tiek jo pasilikti rydienai???  g.gif

ir dar: "Anglisko Mokos" recepte parasyta: I 200g. sviesto imaisykite 150g. cukraus , vanilina , istirpinta sokolada , kiausinius ir druska .
cia sviestas lydytas ar ne?  g.gif
wub.gif

ir Tau krito į akį jisai ane? gražus labai, o ir aprašymas skaniai skamba, lauksiu Tavo atsiliepimo, nes receptukas jau nukopijuotas, laukia pavasario ax.gif jau aš kad prisidirbau su biskvitu lotuliukas.gif jei gausis dabar man išsivyniot iš situacijos, tai paskui parašysiu kas gavosi, kol kas tyliu hihihi.gif
sviestas ne lydytas, minkštas, kambario temperatūros aš jau kažkada Cipciuko klausiau, tai atrašau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 06 vasario 2009 - 12:48
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 06, 11:17)
ai tu sultis išspaustas pili  doh.gif ???  bigsmile.gif ) tai gal jos tau kažkiek riebuno nuima ( praskiedžia ) ypač jei ji 35 , o ne 36 riebumo , na kagi , teks rinktis -" produkt natūral " ( citrinos sultys ) arba " sintetik " ( citrinos rūgštelė )  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...arba dar " sintetik " pora pokiukų standiklio ( nors ten sudėtis ....krakmolas ir gliukozė , gal nėra super baisu ) .
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif ...grietinėlė plius šokoladas lygu niamniamas  lotuliukas.gif


prasiskiedžia... unsure.gif iš tikrųjų.... o jeigu su "sintetik" citrinos kristalais daryt, kaip juos nutaikyt, kokį kiekį kristalų įdėti į kokį kiekį grietinėlės...ar juos tiesiai neskiestus galima ten berti?
su grietinėlė šokoladas tai tinka, bet ten dar medaus skonis ir rūgštis...pamaniau, gal nelabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 02 06, 13:47)
ir Tau krito į akį jisai ane? gražus labai, o ir aprašymas skaniai skamba, lauksiu Tavo atsiliepimo, nes receptukas jau nukopijuotas, laukia pavasario ax.gif jau aš kad prisidirbau su biskvitu lotuliukas.gif jei gausis dabar man išsivyniot iš situacijos, tai paskui parašysiu kas gavosi, kol kas tyliu hihihi.gif
sviestas ne lydytas, minkštas, kambario temperatūros aš jau kažkada Cipciuko klausiau, tai atrašau ax.gif


aciu 4u.gif truputi paskaitinejau postus,niekur neradau.. nera laiko ilgiau ieskot einu kept mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 06, 12:52)
prasiskiedžia... unsure.gif iš tikrųjų.... o jeigu su "sintetik" citrinos kristalais  daryt, kaip juos nutaikyt, kokį kiekį kristalų įdėti į kokį kiekį grietinėlės...ar juos tiesiai neskiestus galima ten berti?
su grietinėlė šokoladas tai tinka, bet ten dar medaus skonis ir rūgštis...pamaniau, gal nelabai  smile.gif

pagal skonį mirksiukas.gif ant 450 ml grietinėlės įsidėkit 0,5 a.š. citrinos rūgštelės kristalų, nieko skiest nereikia, jie ištirpsta puikiausiai, ir plakant ragaukit, trūks dadėkit ir vsio, jei per rūgštu, įsidėsit cukraus ar cukraus pudros mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 13:09)


Totras " JŪROS DUGNAS " doh.gif



Cipciuk, ateinu su krūva kvailų klausimų blush2.gif
Kaip jau sakiau, mane labai gasdina tas morenginis sluoksnis, bet šis tortukas toks TOKS, kad neturiu žodžių ir siaubingai noriu jį padaryti, kad teks kovoti su savo baimėm, taigi pradėsiu nuo to: biggrin.gif
1. Kiek laiko ji reikia džiovinti?
2. Džiovinti uždarius orkaitės dureles ar pravėrus?
3. Jis džiūdamas nesitraukia, nesiplečia, kokio dydžio įdėsi tokį ir štrauksi?
4. riešutus dėti su žievelėmis ar be jų?
Va kol kas tokius klausimus išmasčiau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiiva @ 2009 02 06, 14:42)
Cipciuk, ateinu su krūva kvailų klausimų  blush2.gif
Kaip jau sakiau, mane labai gasdina tas morenginis sluoksnis, bet šis tortukas toks TOKS, kad neturiu žodžių ir siaubingai noriu jį padaryti, kad teks kovoti su savo baimėm, taigi pradėsiu nuo to:  biggrin.gif
1. Kiek laiko ji reikia džiovinti?
2. Džiovinti uždarius orkaitės dureles ar pravėrus?
3. Jis džiūdamas nesitraukia, nesiplečia, kokio dydžio įdėsi tokį ir štrauksi?
4. riešutus dėti su žievelėmis ar be jų?
Va kol kas tokius klausimus išmasčiau  blush2.gif  biggrin.gif

MAN aktualu irgi.
vakar pabandžiau tą morengą, kepiau pyragą atsipyliau viena baltyma, plakiau kol puta stovejo. Įdėjau cukraus pudros iš akies kol taip patirštėjo, tomet į popierinę kekso formelę įpyliau po 2 a.š. sukišau į orkaitę, pravėriau dureles.
Laikiau 30 min, jie lyg pakilo man , kai išėmiau visršus suaižėjo o visuje nebuvo labai tvirtas, apačioje radau karamelės sluoksniuką mažiuką.
TOKS MANO VAKAR ekspermentas.
Labai to torto ir aš noriu.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 06, 10:17)
Na nenorėčiau sutikti  schmoll.gif ...aš jokio skirtumo nejaučio schmoll.gif , o viską sudedu pries plakimą ( cukrų , citrinos rugštelę ....ai tu sultis išspaustas pili  doh.gif ???  bigsmile.gif ) tai gal jos tau kažkiek riebuno nuima ( praskiedžia ) ypač

aš ir visada dedu citrinos sultis,susiplaka,, , o gal kokia grietinėlė pakliuvo ne tokio riebumo kaip nurodyta ? g.gif
Atsakyti
Laba diena, norėjau paklausti Cipciuko"Juodąjį mišką"tepti formoje?ar galima ir ne, rytoj jau darysiu, žiūrėsim kas gausis ax.gif
Atsakyti
Cipciuk atsakykit prasau 4u.gif ,nes temose ieskojau ,bet neradau ...Kada geriau tepti beze ant medaus torto t.y kai tik pagaminame torta? Nes siandien kepsiu ,o valgysim ryt.Ir ,poto ,kai uztepame ar i saldytuva galima deti?Dekoju.
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 06, 15:08)
Cipciuk atsakykit prasau  4u.gif ,nes temose ieskojau ,bet neradau ...Kada geriau tepti beze ant medaus torto t.y kai tik pagaminame torta? Nes siandien kepsiu ,o valgysim ryt.Ir ,poto ,kai uztepame ar i saldytuva galima deti?Dekoju.


As parasysiu, kaip as darau biggrin.gif o Cipciukas patikslins blush2.gif as sutepu torta, ir iskart bezu puosiu (du kart as taip dariau). Tada palaikau kambario temperatutoj kazkiek laiko, apdziuna beze, ir dedu i saldytuva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 06, 16:00)
As parasysiu, kaip as darau biggrin.gif o Cipciukas patikslins  blush2.gif as sutepu torta, ir iskart bezu puosiu (du kart as taip dariau). Tada palaikau kambario temperatutoj kazkiek laiko, apdziuna beze, ir dedu i saldytuva smile.gif

dekoju 4u.gif
Atsakyti