Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(wild @ 2009 02 05, 19:38)
Cipciuk, reikia patarimo techniniu klausimu...jei plakama grietinėlė stabilizuojama žele ir ją dar noriu parūgštint natūraliom citrinų sultim, kokiam etape, kokiu greičiu supilt tas sultis? pastebėjau, kad po citrinos sulčių grietinėlė standžiai nebeišsiplaka. g.gif

Na nenorėčiau sutikti schmoll.gif ...aš jokio skirtumo nejaučio schmoll.gif , o viską sudedu pries plakimą ( cukrų , citrinos rugštelę ....ai tu sultis išspaustas pili doh.gif ??? bigsmile.gif ) tai gal jos tau kažkiek riebuno nuima ( praskiedžia ) ypač jei ji 35 , o ne 36 riebumo , na kagi , teks rinktis -" produkt natūral " ( citrinos sultys ) arba " sintetik " ( citrinos rūgštelė ) lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...arba dar " sintetik " pora pokiukų standiklio ( nors ten sudėtis ....krakmolas ir gliukozė , gal nėra super baisu ) .

Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 02 05, 22:26)
cypciuk, kaip padaryti tokia zolyte kaip jusu tortuke su futbolo kamuoliu? koki antgali naudojat? ax.gif

Nava , kaip gerai , kad yra pagalbininkių , taip toks antgaliukas

Papildyta:
QUOTE(wild @ 2009 02 05, 23:01)
Įdomu, o medučiui tinka šokoladinė glazūra ant viršaus - nesipjauna skoniai?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...grietinėlė plius šokoladas lygu niamniamas lotuliukas.gif

Papildyta:
Aistužėlia ....super tortas thumbup.gif .....ir dar mamytei wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Dėkui Cipciuk už įvertinimą wub.gif 4u.gif Dabar žiūrėsiu kaip mama sureaguos wub.gif
Atsakyti
Na neduok Dieve , jei nugrius lotuliukas.gif .....bet butuką ir patį saldžiausią tai bent aš tai tikrai duočiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 06, 10:23)
Na neduok Dieve , jei nugrius  lotuliukas.gif .....bet butuką ir patį saldžiausią tai bent aš tai tikrai duočiau  tongue.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Cipciukėli, SOS, kepu Jūsų biskvitą (kur po 5 kiaušinius, tiek pat miltų ir cukraus), o klausimas didysis, kiek laiko ir kokioje temperatūroje kepti, užsidėjau kaip visiems biskvitams iš akies, bet ateičiai būtų neblogai žinot, dabar tai pasikliausiu nuojauta, jei nespėsiu gauti atsakymo rolleyes.gif
Atsakyti
Temperatūra 175 - 200 nuo orkaitės priklauso , siūlau ant 180 , o tikrink ar iškepias kišdama pagaliuką , kitaip nesužinosi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 06, 10:51)
Temperatūra 175 - 200 nuo orkaitės priklauso , siūlau ant 180 , o tikrink ar iškepias kišdama pagaliuką , kitaip nesužinosi  schmoll.gif

AČIŪ 4u.gif kepu kol kas 190, einu žiūrėt blink.gif blink.gif blink.gif mama mia viename šone didžiausia oro pūslė, nu ką dabar daryti, kažką ryškiai ne taip padirbau, nors veikiau pagal fotosesiją cry.gif nu kokia nevėkšla aš tai negaliu doh.gif
Atsakyti
aistuzele
Tikrai gražu ir matau kad jame labai daug puikaus prieskonio - MEILĖS MAMYTUKUI smile.gif
Geros ir gražios šventės ir gerų dienų mamytei tavo.
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 06, 11:26)
aistuzele
Tikrai gražu ir matau kad jame labai daug puikaus prieskonio - MEILĖS MAMYTUKUI smile.gif
Geros ir gražios šventės ir gerų dienų mamytei tavo.

wub.gif labai ačiū wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas, mergaitės.
Ačiū visoms už palaikymą ir už patarimus wub.gif Štai mano Napoleonas pagal cipciuką ir Kavarskienę. Eksterjero labai nekritikuokit... Ryte sutepiau, nespėjo lakštai suminkštėti, negaliu lygiai apipjauti, o jau turim lėkt. Kitąkart ko gero prieš kepdama apipjausiu. Dar visas liula, nežinau, kokį aš jį nusivešiu 350km g.gif biggrin.gif Prapjauto turbūt neparodysiu - vežu į šventę.

Gero ir skanaus visoms savaitgalio sokiai.gif

user posted image
Atsakyti
Reikia patarimo.
Siandien noriu sutepti torta, taciau puosti rytoj.
Pertepimas pufabrikatis +sviestas+pienas. Ar man pasilikti milteliu ir ryt isplakti krema papuosimui, ar daryti visa krema ir siek tiek jo pasilikti rydienai??? g.gif

ir dar: "Anglisko Mokos" recepte parasyta: I 200g. sviesto imaisykite 150g. cukraus , vanilina , istirpinta sokolada , kiausinius ir druska .
cia sviestas lydytas ar ne? g.gif

QUOTE(roka @ 2009 02 06, 13:06)
Labas, mergaitės.
Ačiū visoms už palaikymą ir už patarimus wub.gif Štai mano Napoleonas pagal cipciuką ir Kavarskienę. Eksterjero labai nekritikuokit... Ryte sutepiau, nespėjo lakštai suminkštėti, negaliu lygiai apipjauti, o jau turim lėkt. Kitąkart ko gero prieš kepdama apipjausiu. Dar visas liula, nežinau, kokį aš jį nusivešiu 350km  g.gif  biggrin.gif Prapjauto turbūt neparodysiu - vežu į šventę.

Gero ir skanaus visoms savaitgalio  sokiai.gif

user posted image

wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 06 vasario 2009 - 12:23
[quote=roka,2009 02 06, 13:06]
Labas, mergaitės.
Ačiū visoms už palaikymą ir už patarimus wub.gif Štai mano Napoleonas pagal cipciuką ir Kavarskienę. Eksterjero labai nekritikuokit... Ryte sutepiau, nespėjo lakštai suminkštėti, negaliu lygiai apipjauti, o jau turim lėkt. Kitąkart ko gero prieš kepdama apipjausiu. Dar visas liula, nežinau, kokį aš jį nusivešiu 350km g.gif biggrin.gif Prapjauto turbūt neparodysiu - vežu į šventę.

Gero ir skanaus visoms savaitgalio sokiai.gif

koks dailus tortukas blink.gif sauniai padirbeta thumbup.gif gero savaitgalio ir tau mirksiukas.gif
Atsakyti