QUOTE(wild @ 2009 02 05, 19:38)
Cipciuk, reikia patarimo techniniu klausimu...jei plakama grietinėlė stabilizuojama žele ir ją dar noriu parūgštint natūraliom citrinų sultim, kokiam etape, kokiu greičiu supilt tas sultis? pastebėjau, kad po citrinos sulčių grietinėlė standžiai nebeišsiplaka.
Na nenorėčiau sutikti ...aš jokio skirtumo nejaučio , o viską sudedu pries plakimą ( cukrų , citrinos rugštelę ....ai tu sultis išspaustas pili ??? ) tai gal jos tau kažkiek riebuno nuima ( praskiedžia ) ypač jei ji 35 , o ne 36 riebumo , na kagi , teks rinktis -" produkt natūral " ( citrinos sultys ) arba " sintetik " ( citrinos rūgštelė ) ...arba dar " sintetik " pora pokiukų standiklio ( nors ten sudėtis ....krakmolas ir gliukozė , gal nėra super baisu ) .
Papildyta:
QUOTE(neramuole @ 2009 02 05, 22:26)
cypciuk, kaip padaryti tokia zolyte kaip jusu tortuke su futbolo kamuoliu? koki antgali naudojat?
Nava , kaip gerai , kad yra pagalbininkių , taip toks antgaliukas
Papildyta:
QUOTE(wild @ 2009 02 05, 23:01)
Įdomu, o medučiui tinka šokoladinė glazūra ant viršaus - nesipjauna skoniai?
...grietinėlė plius šokoladas lygu niamniamas
Papildyta:
Aistužėlia ....super tortas .....ir dar mamytei