Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(ingriduska @ 2009 02 05, 09:44)
mano pynė

Kiek skanumynų thumbup.gif

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 13:09)
" Marskoje dno "

Tikras skanėstas 4u.gif norėčiau ir aš į tą dugną biggrin.gif

QUOTE(RiMami @ 2009 02 05, 14:54)

Slapukė biggrin.gif man toks papuošimas labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 05, 20:38)
Cipciuk, reikia patarimo techniniu klausimu...jei plakama grietinėlė stabilizuojama žele ir ją dar noriu parūgštint natūraliom citrinų sultim, kokiam etape, kokiu greičiu supilt tas sultis? pastebėjau, kad po citrinos sulčių grietinėlė standžiai nebeišsiplaka. g.gif

As tai zelatina tiesiog tirpinu citrinos sultyse. Idomu kaip Cipciukas daro... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Povila$: 05 vasario 2009 - 19:53
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 05, 20:53)
As tai zelatina tiesiog tirpinu citrinos sultyse. Idomu kaip Cipciukas daro... g.gif

Aha, mintis gera. 4u.gif Tada vėl klausimas - receptuose sakoma, kad iš pradžių želatina užmerkiama vandeny, o paskui tirpinama kame nors „grietinėlėj, sultyse ar pan.“. Jūs turit omeny sultimis užpilt iš karto, jose išbrinkint, o paskui jose ir ištirpint?
Atsakyti
QUOTE(wild @ 2009 02 05, 21:17)
Aha, mintis gera.  4u.gif Tada vėl klausimas - receptuose sakoma, kad iš pradžių želatina užmerkiama vandeny, o paskui tirpinama kame nors „grietinėlėj, sultyse ar pan.“. Jūs turit omeny sultimis užpilt iš karto, jose išbrinkint, o paskui jose ir ištirpint?

Butent! As istirpinu visada zelatina mikrobangu krosnele, todel su tirpinimu problemu nekyla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 13:09)
Dar vienas tortukas rastas rusiškame forume , pavadinimu " Marskoje dno " unsure.gif ......ką kitą kartą daryčiau kitaip , ogi nietoj dviejų biskvitų dėčiau ( kepčiau ) , vieną , o vietoj vieno morengo - du .....terlinausi su juo visą vakarykščią dieną , morengas ilgai džiųna ....bet padaryti nėra sunku  schmoll.gif Tai va ......

Totras " JŪROS DUGNAS " doh.gif

Uzsukau i sia temele... o Dieve.... nu ir skanumelis... wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
cypciuk, kaip padaryti tokia zolyte kaip jusu tortuke su futbolo kamuoliu? koki antgali naudojat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 05, 22:26)
cypciuk, kaip padaryti tokia zolyte kaip jusu tortuke su futbolo kamuoliu? koki antgali naudojat? ax.gif

kol Cipciukas pluša prie kokio tortuko - aš ją pavaduosiu ax.gif blush2.gif :
user posted image va su tokiu wink.gif
Atsakyti
Įdomu, o medučiui tinka šokoladinė glazūra ant viršaus - nesipjauna skoniai?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Prisiduodu ir aš su Cipciuko "Negro bučiniu", tortas gamintas mamos jubiliejui, kulinarė iš manęs menka, bet... jūsų teismui, ką tik pabaigiau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 05 vasario 2009 - 23:14
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 05, 21:13)
Sveikutės  4u.gif

Prisiduodu ir aš su Cipciuko "Negro bučiniu", tortas gamintas mamos jubiliejui, kulinarė iš manęs menka, bet... jūsų teismui, ką tik pabaigiau  doh.gif

labai mielas tavo torciukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 05, 23:56)
kol Cipciukas pluša prie kokio tortuko - aš ją pavaduosiu  ax.gif  blush2.gif  :
user posted image va su tokiu wink.gif

aciu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(aistuzele @ 2009 02 06, 00:13)
Sveikutės  4u.gif

Prisiduodu ir aš su Cipciuko "Negro bučiniu", tortas gamintas mamos jubiliejui, kulinarė iš manęs menka, bet... jūsų teismui, ką tik pabaigiau  doh.gif

koks simpatiskas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(neramuole @ 2009 02 05, 23:19)
aciu  mirksiukas.gif
Papildyta:
koks simpatiskas  rolleyes.gif

turiu tokį, tik dar nebuvo progos išbandyt, dažų laukiu tongue.gif

aistuzele jau kitoj temoj pagyriau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 06 vasario 2009 - 09:14