Cipciuk, reikia patarimo techniniu klausimu...jei plakama grietinėlė stabilizuojama žele ir ją dar noriu parūgštint natūraliom citrinų sultim, kokiam etape, kokiu greičiu supilt tas sultis? pastebėjau, kad po citrinos sulčių grietinėlė standžiai nebeišsiplaka.
Aha, mintis gera. Tada vėl klausimas - receptuose sakoma, kad iš pradžių želatina užmerkiama vandeny, o paskui tirpinama kame nors grietinėlėj, sultyse ar pan.. Jūs turit omeny sultimis užpilt iš karto, jose išbrinkint, o paskui jose ir ištirpint?
Aha, mintis gera. Tada vėl klausimas - receptuose sakoma, kad iš pradžių želatina užmerkiama vandeny, o paskui tirpinama kame nors grietinėlėj, sultyse ar pan.. Jūs turit omeny sultimis užpilt iš karto, jose išbrinkint, o paskui jose ir ištirpint?
Dar vienas tortukas rastas rusiškame forume , pavadinimu " Marskoje dno " ......ką kitą kartą daryčiau kitaip , ogi nietoj dviejų biskvitų dėčiau ( kepčiau ) , vieną , o vietoj vieno morengo - du .....terlinausi su juo visą vakarykščią dieną , morengas ilgai džiųna ....bet padaryti nėra sunku Tai va ......