Cipsiuk Lotute, gerą darbelį padarei, bet man gražiau ir patogiau būtų, kad viskas būtų sukrauta vienoj temoj panašiai kaip Sonatina, o ne per dvi Bet čia tik mano nuomonė
Cipsiuk
Lotute, gerą darbelį padarei, bet man gražiau ir patogiau būtų, kad viskas būtų sukrauta vienoj temoj panašiai kaip Sonatina, o ne per dvi Bet čia tik mano nuomonė
nu as ir manau kam desimt temu? Cia cipciuko receptai, ten cipciuko receptu receptai? Kam to reikia? Pirmam lape sudet viska ir viskas. Niu bet cia irgi tik mano nuomone. Kam tu temu tiek ir apie ta pati? Dabar jau i pirma lapa idet neis, bet tai ne problema, bus tu temu dar
Praradau savo receptus Kai kuriuos atstačiau, nes buvau atsispausdinus, bet KURŠĖNŲ VYNIOTINIO niekur nerandu. Aš jį buvau iš supermamos išsitraukus, bet dabar niekaip nerandu. Mūsų šeimynai jis labai labai tiko, o recepto nepamenu
ir vis tiek morengus nudažiau nelabai intensyviai, bet nudažiau ir gavosi, ir džiūna, nes baltymus gaila buvo likusius nuo vanilinio kremo išmest tik galvoju, pas Cipciuką turbūt antgaliukas morengams daryti yra su gilesniais įkirpimais, nei pas mane, pas ją tokie ornamentiškesni, ir tikriausiai spaudžiant pasukiojat Cipciuk, ar ne? Nu ne esmė, svarbu gavosi ko norėjau
Cipciuk, reikia patarimo Šiandien pertepinėsiu medutį pagal jūsų receptą su plakta grietinėle. Į kokius 2 sluoksnius norėčiau pamėtyt želės gabaliukų ir dar vieną galvoju gal bananų greiežinėliais padėliot (apšlakstysiu citrinos sultim, kad nepatamsėtų) Kaži nebus nesąmonė Neapsisprendžiu - ar puošt trupiniais, ar beze. Labiau norėčiau su beze puošt, bet bijau dėl tų želės gabaliukų, kad beze nesusileistų (bet arti pakraščių želės nebarstyčiau). Tai gal nesureaguotų
Nebesuprantu , reikalinga cipciuko tema ar jau nebe nors man asmeniškai tai ji labai reikalinga, nereiks varinėt po penkias temas ir ieškoti kur buvo vienas ar kitas receptas
Nebesuprantu , reikalinga cipciuko tema ar jau nebe nors man asmeniškai tai ji labai reikalinga, nereiks varinėt po penkias temas ir ieškoti kur buvo vienas ar kitas receptas
Praradau savo receptus
Kai kuriuos atstačiau, nes buvau atsispausdinus, bet KURŠĖNŲ VYNIOTINIO niekur nerandu. Aš jį buvau iš supermamos išsitraukus, bet dabar niekaip nerandu. Mūsų šeimynai jis labai labai tiko, o recepto nepamenu