Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

Pamatavau 100gr. miltų gavosi 150ml., o 100gr. cukraus gavosi 100ml. taigi skaičiuokis kiek ko tau reikia paversdama gramus mililitrais.
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 05, 14:54)
Iš pradžių galvojau nerodyt, bet ai tiek to  irnesakyk.gif Čia prieš kokius metus kepta - dar tada nelabai ir puošdavau tortų blush2.gif Labai nepeikit lotuliukas.gif

Ir tokio nerodai blink.gif blink.gif Begede bebe.gif
Atrodo thumbup.gif

QUOTE(akvadigi @ 2009 02 05, 15:27)
Na cia pas mane kvailas klausimas  blush2.gif 

neturiu virtuviniu svarstykliu, visi mataimo indeliai ml. tai kaip man tuos gramus atmatuoti??? (cukraus, miltu)  blush2.gif  blush2.gif
Totras " JŪROS DUGNAS "    thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  va tokio as ir noriu!!!!!  Kazi kokia artimiausia proga  g.gif

O kiek ko tau reikia?
Miltu mazdaug 160-170 g stiklinej, cukraus 200 g.
Atsakyti
Akvadili , dėl taves ką tik pamatavau ......stiklinė ( 250 ) cukraus ar miltų , yra 300ml. .....lygiai lygiai mirksiukas.gif

Į 250 stiklinę ipyliau cukrų , perpyliau į indą kur rodo ml . ....lygiai 300 ml. tas pats ir su miltais .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 05 vasario 2009 - 15:48
QUOTE(trimama @ 2009 02 05, 16:39)
Pamatavau 100gr. miltų gavosi 150ml., o 100gr. cukraus gavosi 100ml. taigi skaičiuokis kiek ko tau reikia paversdama gramus mililitrais.

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 16:45)
Akvadili , dėl taves ką tik pamatavau ......stiklinė ( 250 )  cukraus ar miltų , yra  300ml. .....lygiai lygiai  mirksiukas.gif

aciu labai labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

artejancios Moters dienos proga pirksiu svarstykles lotuliukas.gif o gal MB padovanos vietoj tulpiu g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 05, 15:47)
aciu labai labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

artejancios Moters dienos proga pirksiu svarstykles  lotuliukas.gif o gal MB padovanos vietoj tulpiu  g.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oho .....jei tokias kaip pas mane dovanos , tai žinok tulpems 3 kibirų sumerkti reikėtų lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....tiek tu jų gautum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 05, 14:54)
Iš pradžių galvojau nerodyt, bet ai tiek to  irnesakyk.gif Čia prieš kokius metus kepta - dar tada nelabai ir puošdavau tortų blush2.gif Labai nepeikit lotuliukas.gif

cia skaitosi nelabai papuostas? blink.gif groziu grozis wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 05, 16:10)
cia skaitosi nelabai papuostas? blink.gif  groziu grozis  wub.gif  thumbup.gif

Va va ....ir aš tą patį pasakysiu ..... thumbup.gif
Atsakyti
RiMami,
LABAI GRAŽUS. NIu tikrai kuklumas jau Jūsų thumbup.gif thumbup.gif

ROKA džiaugiuosi ,kad nelaikai pykčio, tai napaleonais mane užmėtytumei.
Vargšiuke kiek tau triūso, bet šiaip net užpavydėjau kiek tortų tu turėsi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 05 vasario 2009 - 17:00
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 14:09)
Marskoje dno

Nerciau lotuliukas.gif i ta juros dugna, kad tik galeciau jo atsikasti wub.gif thumbup.gif 4u.gif

Nu ,Rimami kaip visada kukli lotuliukas.gif , parodys ji jums savo kurinius graziausius, kad visos nuziuretumet lotuliukas.gif ania Rimami biggrin.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 05 vasario 2009 - 16:57
Mergičkos, baikit gėdint blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif Eikit žiūrėt Cipciuko "Jūros dugną" nes gal pražiopsojot, kad taip šnekat blink.gif blink.gif blink.gif Va čia tai tortas wub.gif wub.gif wub.gif Bet ačiū jums visoms už gražius žodžius blush2.gif 4u.gif 4u.gif

Srove, kad aš jį ir pamiršus buvau, jau seniai jį kepiau ax.gif - dabar kai Cipciukas priminė, tai atsiminiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 05 vasario 2009 - 17:06
MAN abiejų Jūsų DUgnai kaip kokie EVERESTAi, o skonio kaip 1000 naktų su šachrazada thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tikrai tikrai sakau nuo dūšios. Abu superiniai.
Tikrai labai noriu tokių tortų, jie mano FAVORITINIAI.
Atsakyti
Cipciuk, reikia patarimo techniniu klausimu...jei plakama grietinėlė stabilizuojama žele ir ją dar noriu parūgštint natūraliom citrinų sultim, kokiam etape, kokiu greičiu supilt tas sultis? pastebėjau, kad po citrinos sulčių grietinėlė standžiai nebeišsiplaka. g.gif
Atsakyti