QUOTE(RiMami @ 2009 02 05, 14:54)
Iš pradžių galvojau nerodyt, bet ai tiek to Čia prieš kokius metus kepta - dar tada nelabai ir puošdavau tortų Labai nepeikit
Ir tokio nerodai Begede
Atrodo
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 05, 15:27)
Na cia pas mane kvailas klausimas
neturiu virtuviniu svarstykliu, visi mataimo indeliai ml. tai kaip man tuos gramus atmatuoti??? (cukraus, miltu)
Totras " JŪROS DUGNAS " va tokio as ir noriu!!!!! Kazi kokia artimiausia proga
neturiu virtuviniu svarstykliu, visi mataimo indeliai ml. tai kaip man tuos gramus atmatuoti??? (cukraus, miltu)
Totras " JŪROS DUGNAS " va tokio as ir noriu!!!!! Kazi kokia artimiausia proga
O kiek ko tau reikia?
Miltu mazdaug 160-170 g stiklinej, cukraus 200 g.
QUOTE(trimama @ 2009 02 05, 16:39)
Pamatavau 100gr. miltų gavosi 150ml., o 100gr. cukraus gavosi 100ml. taigi skaičiuokis kiek ko tau reikia paversdama gramus mililitrais.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 16:45)
Akvadili , dėl taves ką tik pamatavau ......stiklinė ( 250 ) cukraus ar miltų , yra 300ml. .....lygiai lygiai
aciu labai labai
artejancios Moters dienos proga pirksiu svarstykles o gal MB padovanos vietoj tulpiu
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 05, 15:47)
aciu labai labai
artejancios Moters dienos proga pirksiu svarstykles o gal MB padovanos vietoj tulpiu
artejancios Moters dienos proga pirksiu svarstykles o gal MB padovanos vietoj tulpiu
Oho .....jei tokias kaip pas mane dovanos , tai žinok tulpems 3 kibirų sumerkti reikėtų ....tiek tu jų gautum
QUOTE(RiMami @ 2009 02 05, 14:54)
Iš pradžių galvojau nerodyt, bet ai tiek to Čia prieš kokius metus kepta - dar tada nelabai ir puošdavau tortų Labai nepeikit
cia skaitosi nelabai papuostas? groziu grozis
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 05, 16:10)
Va va ....ir aš tą patį pasakysiu .....
RiMami,
LABAI GRAŽUS. NIu tikrai kuklumas jau Jūsų
ROKA džiaugiuosi ,kad nelaikai pykčio, tai napaleonais mane užmėtytumei.
Vargšiuke kiek tau triūso, bet šiaip net užpavydėjau kiek tortų tu turėsi:)
LABAI GRAŽUS. NIu tikrai kuklumas jau Jūsų
ROKA džiaugiuosi ,kad nelaikai pykčio, tai napaleonais mane užmėtytumei.
Vargšiuke kiek tau triūso, bet šiaip net užpavydėjau kiek tortų tu turėsi:)
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 14:09)
Marskoje dno
Nerciau i ta juros dugna, kad tik galeciau jo atsikasti
Nu ,Rimami kaip visada kukli , parodys ji jums savo kurinius graziausius, kad visos nuziuretumet ania Rimami
Mergičkos, baikit gėdint Eikit žiūrėt Cipciuko "Jūros dugną" nes gal pražiopsojot, kad taip šnekat Va čia tai tortas Bet ačiū jums visoms už gražius žodžius
Srove, kad aš jį ir pamiršus buvau, jau seniai jį kepiau - dabar kai Cipciukas priminė, tai atsiminiau
Srove, kad aš jį ir pamiršus buvau, jau seniai jį kepiau - dabar kai Cipciukas priminė, tai atsiminiau
MAN abiejų Jūsų DUgnai kaip kokie EVERESTAi, o skonio kaip 1000 naktų su šachrazada
Tikrai tikrai sakau nuo dūšios. Abu superiniai.
Tikrai labai noriu tokių tortų, jie mano FAVORITINIAI.
Tikrai tikrai sakau nuo dūšios. Abu superiniai.
Tikrai labai noriu tokių tortų, jie mano FAVORITINIAI.
Cipciuk, reikia patarimo techniniu klausimu...jei plakama grietinėlė stabilizuojama žele ir ją dar noriu parūgštint natūraliom citrinų sultim, kokiam etape, kokiu greičiu supilt tas sultis? pastebėjau, kad po citrinos sulčių grietinėlė standžiai nebeišsiplaka.