Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(roka @ 2009 02 05, 13:58)
Nusikopinau šitą receptuką - pasakiškai atrodo  wub.gif

O man su Napoleonu nekas  unsure.gif Dariau visą normą, subėriau 6 stiklines miltų ant stalo, sudėjau kitus produktus ir iškart matau, kad bus šakės. Kapoju kapoju, o man vistiek vieni miltai.... Nesugalvojau, ką daryt - įdėjau visų produktų dar po pusę normos - trynį, dar 100gr sviesto, grietinės, tada šiaip ne taip gavosi trupiniukai, iš kurių galėčiau kočioti blynus. Neįsivaizduojat, koks kalnas trupinių gavosi - kokie 6 trupininiai pyragai išeitų  lotuliukas.gif Iškepiau tris blynus, dar bus koks 20  lotuliukas.gif
Man dabar jau juokas ima iš mano užmojų  biggrin.gif

Nesuprantu, ką padariau ne taip? Miltų dėjau gramas į gramą... Ar gali kepinio kokybė priklausyti nuo miltų? Šįkart kepiau iš Favorit a. r. 550D

jei gali nufotkink step by step, nu kaip norėčiau išmokt napoleona kept blush2.gif
Atsakyti
man jau vien paskaičius gamybinius procesus slabna darosi, jau nebekalbu apie rįžtą kada nors pabandyti blush2.gif medaus tai greitai, raz dva ir padarei, o Napoleonas tai aukštoji materija man blush2.gif
Atsakyti
Neklausykite manęs doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 05 vasario 2009 - 14:50
Lotute, aš mielai nufotkinčiau, bet nežinau, ar teisingai darau unsure.gif

Cipciuk, gal aš klystu, bet Napoleono lakštai turėtų būti lyg ir ale-sluoksniuoti? Man gaunasi trapūs unsure.gif

ingriduska, uj kaip užviriau, perskaičiusi tavo žinutę - aišku, kad nemoku, bet noriu kepti ir išmokti, argi tai taip blogai? Na ir kas, kad ne viskas gaunasi? O nusipirkti ir sutept tai net mano vyras mokėtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 05 vasario 2009 - 14:31
QUOTE(roka @ 2009 02 05, 15:27)
Lotute, aš mielai nufotkinčiau, bet nežinau, ar teisingai daru  unsure.gif

Cipciuk, gal aš klystu, bet Napoleono lakštai turėtų būti lyg ir ale-sluoksniuoti? Man gaunasi trapūs, labai skanūs paplotėliai  unsure.gif

Aš ne Cipciukas, bet mano lakštai labai trapūs sluoksniuoti paplotėliai. Neatsargiai stuktelsi atlušta gabaliukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 13:09)
Totras " JŪROS DUGNAS " doh.gif



Va čia tobulas tortas mano skoniui bigsmile.gif wub.gif wub.gif Tik kaip pasiryžti jį padaryti doh.gif Mane taip gasdina tas morengo darymas unsure.gif Nu bet jūs tai šaunuolė, viską darot ir viskas gaunasi ir dar taip nufotografuojat, kad skonį per ekraną pajusti galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 02 05, 15:27)
Lotute, aš mielai nufotkinčiau, bet nežinau, ar teisingai darau  unsure.gif

Cipciuk, gal aš klystu, bet Napoleono lakštai turėtų būti lyg ir ale-sluoksniuoti? Man gaunasi trapūs  unsure.gif

ingriduska, uj kaip užviriau, perskaičiusi tavo žinutę - aišku, kad nemoku, bet noriu kepti ir išmokti, argi tai taip blogai? Na ir kas, kad ne viskas gaunasi? O nusipirkti ir sutept tai net mano vyras mokėtų.

Rokute Oj kaip negerai gavosi.....kaip man apmaudu ir negera pasidarė ant širdies...ne taip mane supratai, aš čia tau netaikiau.Arba aš ne taip išsireiškiau. Norėjau palengvinti procesą toms kurios ne tokios ryžtingos ir....
Atvirkščiai net labai tavim didžiuojuosi, žinau kaip sunku. Tikrai didžiuojuosi.
Na taip jau buna, kad nori kaip geriau ,o išeina kaip visda.
Atsiimu savo postą skubiai.
Nepyk, tikrai nenorėjau tavęs sumenkinti ar kažkaip kitaip įskaudinti.
Tikrai tu šauni ir tau viskas gausis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 05 vasario 2009 - 14:46
Rokute , gali ir dėl miltų rūšies būti , o laksteliai napoleono trapūs , ne sluokniuoti schmoll.gif , gal tik taip atrodo , sluoksniuota tešla visai kitaip darosi , ji nesikapoja , o vis lankstoma , sulenki , iskočioji , vėl perlenki per puse ir vėl iškočioji , ir taip daug kartų .....aš duosiu juks patarimą , niekada neskubėkite berti visų miltų , jei reikės dadėsite , aš kiek metų darau medučius , o buna , kad kartais miltų tai mažiau , tai daugiau reikia , šį receptą man davė , aš jį pabandžiau , man išėjo , jei būna kas ne taip , aš visada parašau pagal savo normas ...juk kiaušai tai ne vienodo svorio būna ....bet tu nesinervink , sutepk jį , permirks ir bus skanus tortikas mirksiukas.gif .... "maskva ni srazū strojilas " lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 13:09)
Dar vienas tortukas rastas rusiškame forume , pavadinimu " Marskoje dno " unsure.gif ......ką kitą kartą daryčiau kitaip , ogi nietoj dviejų biskvitų dėčiau ( kepčiau ) , vieną , o vietoj vieno morengo - du .....terlinausi su juo visą vakarykščią dieną , morengas ilgai džiųna ....bet padaryti nėra sunku  schmoll.gif Tai va ......
Totras " JŪROS DUGNAS " doh.gif


Cipciukai kooookį skanėstą kepėt wub.gif wub.gif wub.gif kaip skaniai atrodo wub.gif O aš prisipažinsiu šį tortą irgi esu kepus ir ragavus blush2.gif Man tai skanuuus wub.gif wub.gif wub.gif Kas skaitot rusiškai ir norit pasigilint į plonybes čia yra visa temelė paskirta šitam torčiukui ax.gif


Ten biskvitui reikia 1 stiklinės miltų


Iš pradžių galvojau nerodyt, bet ai tiek to irnesakyk.gif Čia prieš kokius metus kepta - dar tada nelabai ir puošdavau tortų blush2.gif Labai nepeikit lotuliukas.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 05 vasario 2009 - 15:19
ingriduska, jau nepykstu smile.gif Kepu įsitempusi, jautriai sureagavau friends.gif Dabar net šypsausi, kad mano paplotėliai tokie, kaip turi būt - trapūs smile.gif

Cipciuk, kitąkart ir aš neskubėsiu dėti visų miltų. Nuraminot mane dėl tų papločių wub.gif

Vaikai dabar miega, vėliau pabaigsiu iškept likusius 30 biggrin.gif
Atsakyti
RiMami eik išsitrink nereikalingas žinutes , bu negaliu išsiūsti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ah tu slapukė tongue.gif .....matai , kaip yla išlenda iš maišo ... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na cia pas mane kvailas klausimas blush2.gif

neturiu virtuviniu svarstykliu, visi mataimo indeliai ml. tai kaip man tuos gramus atmatuoti??? (cukraus, miltu) blush2.gif blush2.gif



Totras " JŪROS DUGNAS " thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif va tokio as ir noriu!!!!! Kazi kokia artimiausia proga g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 05 vasario 2009 - 15:29