QUOTE(roka @ 2009 02 05, 13:58)
Nusikopinau šitą receptuką - pasakiškai atrodo
O man su Napoleonu nekas Dariau visą normą, subėriau 6 stiklines miltų ant stalo, sudėjau kitus produktus ir iškart matau, kad bus šakės. Kapoju kapoju, o man vistiek vieni miltai.... Nesugalvojau, ką daryt - įdėjau visų produktų dar po pusę normos - trynį, dar 100gr sviesto, grietinės, tada šiaip ne taip gavosi trupiniukai, iš kurių galėčiau kočioti blynus. Neįsivaizduojat, koks kalnas trupinių gavosi - kokie 6 trupininiai pyragai išeitų Iškepiau tris blynus, dar bus koks 20
Man dabar jau juokas ima iš mano užmojų
Nesuprantu, ką padariau ne taip? Miltų dėjau gramas į gramą... Ar gali kepinio kokybė priklausyti nuo miltų? Šįkart kepiau iš Favorit a. r. 550D
O man su Napoleonu nekas Dariau visą normą, subėriau 6 stiklines miltų ant stalo, sudėjau kitus produktus ir iškart matau, kad bus šakės. Kapoju kapoju, o man vistiek vieni miltai.... Nesugalvojau, ką daryt - įdėjau visų produktų dar po pusę normos - trynį, dar 100gr sviesto, grietinės, tada šiaip ne taip gavosi trupiniukai, iš kurių galėčiau kočioti blynus. Neįsivaizduojat, koks kalnas trupinių gavosi - kokie 6 trupininiai pyragai išeitų Iškepiau tris blynus, dar bus koks 20
Man dabar jau juokas ima iš mano užmojų
Nesuprantu, ką padariau ne taip? Miltų dėjau gramas į gramą... Ar gali kepinio kokybė priklausyti nuo miltų? Šįkart kepiau iš Favorit a. r. 550D
jei gali nufotkink step by step, nu kaip norėčiau išmokt napoleona kept