Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 04, 13:13)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Cipciuk,
noreč aš daryt pagal jus tą morenginį "saldukas", bet ar gerai supratau, kad ten laabaii didelis tortas gaunasi, per visą blėką, ar jūs tiesiog iš dvigubos kepėt , o receptas iš viengubos nurodytas, nežinau ar mažint man produktus ar ne?
ir dar viena nesamonė, opas mane namie nėra kitokių kiaušų kaip tik XL  doh.gif   blush2.gif  tai neįsivaizduoju ar pavyks, ar eit mažesnių parsitempt..   g.gif



Tai gi jis paskui pjaunasi tas lakštas .....o aplamai tai , apie kurį salduką tu kalbi ??? g.gif ....ten jų keletas ....trys jei pamenu yra unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 02 04, 14:45)
Cipciuk, gal galėtumėt patarti  4u.gif Man šeštadieniui reikia torto, išsirinkau Napoleoną, kepčiau rytoj, ar šeštadienį jis dar būtų normaliai šviežias ir valgomas? Ketinu kepti pagal jūsų receptą, bet mačiau kad kai kurios dar ir uogiene pertepa  g.gif  Žodžiu, koks jums Napaleono pertepimas pats pačiausias?
Ačiuks  wub.gif


Kepk rytoj , sutepk penktadienį ......tu kalbi apie Kavarskienės napoleoną ar Mišelės g.gif .....matai , jei kremas plikytas tai uogienė ten nelabai ( bent man ) papraščiausiai ji nereikalinga , o jei tas riebesnis , tai uogienę tikrai dėčiau , ypač spanguokių ar juodūjų serbentų wub.gif

Man skanųs abu , ir plikytas ir su sviestu , su plikytu jis drėgnesnis ....tavo taisė rinktis mirksiukas.gif

Bet jei dabar man kas pasiųlytu kokį , tai suryčiau Mišelės puse torto , iškart lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 04 vasario 2009 - 15:36
Aš radau du, vienas su biskvitu, kitas laužytas morengas....

nu ką reiks bandyt iš vios normos, tik velnias kaip aš bijau doh.gif doh.gif nesu niekad morengų darius, o kai jūs rašot kiek laiko jis džiūsta, tai galvoju ar naktį teks miegot ar ne... ? biggrin.gif reiks ryt ryte mėgint, o ką jūs manot apie kiaušų dydį XL, ? reiks man tikriausia mažiukų eit pirkt tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėgrąža: 04 vasario 2009 - 15:38
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 04, 15:35)
Bet jei dabar man kas pasiųlytu kokį , tai suryčiau Mišelės puse torto , iškart  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Rimtai? O aš išsirinkau Kavarskienės tongue.gif biggrin.gif Dar pagalvosiu iki vakaro biggrin.gif
Papildyta:
Ir ačiū didelis wub.gif
Atsakyti
Cipciukai, sesė susirgo niekas iš Kauno man gerulių neatvešsmile.gif
TAi nupirdinau i Tom and Filips:) Na pirkau du kremus tortams, grietinėlės miltelių smile.gif
Žiūrėsim kas iš jų gausis smile.gif
Dar paėmiau pudingų.
Kaip manot ar jie gali pasitarnauti kaip pertepimai jei tarkim nurodyta pieno 500ml kieki sumazinciau iki 300ml.Tada gal jie kremo konsistencijos bus: )
Atsakyti
Tai jau neik ju pirkti , kokį vieną nedadėk ir viskas , tuo paciu ir cukraus 1 did . šaukštą nuimk .....pas mane dabar džiūna tongue.gif , jau baigia ...3 valandas jau doh.gif , čia matai nuo jo storio priklauso tas laikas
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 04, 15:47)
Cipciukai, sesė susirgo niekas iš Kauno man gerulių neatvešsmile.gif
TAi nupirdinau i Tom and Filips:)  Na pirkau du kremus tortams, grietinėlės miltelių smile.gif
Žiūrėsim kas iš jų gausis smile.gif
Dar paėmiau pudingų.
Kaip manot ar jie gali pasitarnauti kaip pertepimai jei tarkim nurodyta pieno 500ml kieki sumazinciau iki 300ml.Tada gal jie kremo konsistencijos bus: )


unsure.gif unsure.gif unsure.gif ...apie ką tu čia kalbi , pudingą ???.....š ten bus ne kremas , o konsistencija - taip sutirštės .....nors gal visai ir nieko , nebandžiau niekad g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 04, 16:50)
Tai jau neik ju pirkti , kokį vieną nedadėk ir viskas , tuo paciu ir cukraus 1 did . šaukštą nuimk .....pas mane dabar džiūna tongue.gif , jau baigia ...3 valandas jau doh.gif , čia matai nuo jo storio priklauso tas laikas
Papildyta:
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif ...apie ką tu čia kalbi , pudingą ???.....š ten bus ne kremas , o konsistencija - taip sutirštės .....nors gal visai ir nieko , nebandžiau niekad g.gif  g.gif  g.gif

Šiandiena planuoju išvirti pasakysiu kas ten gaunasi smile.gif
Jei ką tada kaip padažą sunaudosiu : ) Prie šokoladinio pyrago smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 04, 15:50)
Tai jau neik ju pirkti , kokį vieną nedadėk ir viskas , tuo paciu ir cukraus 1 did . šaukštą nuimk .....pas mane dabar džiūna tongue.gif , jau baigia ...3 valandas jau doh.gif , čia matai nuo jo storio priklauso tas laikas
Papildyta:
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif ...apie ką tu čia kalbi , pudingą ???.....š ten bus ne kremas , o konsistencija - taip sutirštės .....nors gal visai ir nieko , nebandžiau niekad g.gif  g.gif  g.gif

ačiū labai smile.gif wub.gif
Atsakyti
cipciuk, o varškes-aguonu žiedui butinai reik pieno blush2.gif
to velnio neturiu, o tas žiedas taip išgirtas, o ir MB viską mėgsta kas su varške, padaryčiau, ale vienas kliuvinys tas pienas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 04, 15:37)
Aš radau du, vienas su  biskvitu, kitas laužytas morengas.... 

nu ką reiks bandyt iš vios normos, tik velnias kaip aš bijau  doh.gif  doh.gif  nesu niekad morengų darius, o kai jūs rašot kiek laiko jis džiūsta, tai galvoju ar naktį teks miegot ar ne... ?  biggrin.gif  reiks ryt ryte mėgint, o ką jūs manot apie kiaušų dydį XL, ? reiks man tikriausia mažiukų eit pirkt tongue.gif

aš darau iš XL ir dedu 120 g cukraus kaip Cipciuko nurodyta, džiovinu 1,5 valandos 4u.gif viskas puikiai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
Laba vakara Ciupciuk 4u.gif , noreciau siek tiek jus patrukdyti.
Kazkada, kazkur lyg ir rasete, kad jus meduolini nameli darote is tos pacios teslos kaip ir medaus torta, tik namukui naudojate daugiau miltu. Ar as cia gerai prisimenu, neberandu, kur taip galejote uzsiminti...?
Dar norejau paklausti, koks jusu naudojamos stiklines turis?

Galvoju kepti meduti, bet noreciau ismeginti savo meduoline tesla, tad ir svarstau, kaip cia pamodifikavus ar net nesivarginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*tiute* @ 2009 02 04, 21:16)
Laba vakara Ciupciuk 4u.gif , noreciau siek tiek jus patrukdyti.
Kazkada, kazkur lyg ir rasete, kad jus meduolini nameli darote is tos pacios teslos kaip ir medaus torta, tik namukui naudojate daugiau miltu. Ar as cia gerai prisimenu, neberandu, kur taip galejote uzsiminti...?
Dar norejau paklausti, koks jusu naudojamos stiklines turis?

Galvoju kepti meduti, bet noreciau ismeginti savo meduoline tesla, tad ir svarstau, kaip cia pamodifikavus ar net nesivarginti g.gif


Sveika , mano stiklinė 250 ml. ......tešlą namukui darau tikrai iš tos pačios tešlos , tik ji trapi , tai užsiminkau ją gan kietą , tada namas stovi kaip mūrinis lotuliukas.gif ......pažiūrėjau taviškį , jis puikus , bet idomumo dėliai gali pabandyti ir maniškį receptuką ( bus ką palygiti ) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 05, 00:23)
Sveika , mano stiklinė 250 ml. ......tešlą namukui darau tikrai iš tos pačios tešlos , tik ji trapi , tai užsiminkau ją gan kietą , tada namas stovi kaip mūrinis lotuliukas.gif ......pažiūrėjau taviškį , jis puikus , bet idomumo dėliai gali pabandyti ir maniškį receptuką ( bus ką palygiti ) mirksiukas.gif


aciu uz atsakyma!! mirksiukas.gif
Na gal kaip pirma karta veikiausiai ir meginsiu isbandyta recepta bigsmile.gif plius ne visai namikiskam suvartojimui butu tortas ax.gif

Tikiu, kad pasikartosiu su klausimu, bet gal labai nepyksite, per kiek laiko meduoliai sugeria grietineles krema? Mastau ar reiktu butinai is vakaro sutepti ar pakaktu ta pacia diena g.gif

aciu is anskto uz rupesteli! 4u.gif
Atsakyti