QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 04, 13:13)
Cipciuk,
noreč aš daryt pagal jus tą morenginį "saldukas", bet ar gerai supratau, kad ten laabaii didelis tortas gaunasi, per visą blėką, ar jūs tiesiog iš dvigubos kepėt , o receptas iš viengubos nurodytas, nežinau ar mažint man produktus ar ne?
ir dar viena nesamonė, opas mane namie nėra kitokių kiaušų kaip tik XL tai neįsivaizduoju ar pavyks, ar eit mažesnių parsitempt..
Tai gi jis paskui pjaunasi tas lakštas .....o aplamai tai , apie kurį salduką tu kalbi ??? ....ten jų keletas ....trys jei pamenu yra
Papildyta:
QUOTE(roka @ 2009 02 04, 14:45)
Cipciuk, gal galėtumėt patarti Man šeštadieniui reikia torto, išsirinkau Napoleoną, kepčiau rytoj, ar šeštadienį jis dar būtų normaliai šviežias ir valgomas? Ketinu kepti pagal jūsų receptą, bet mačiau kad kai kurios dar ir uogiene pertepa Žodžiu, koks jums Napaleono pertepimas pats pačiausias?
Ačiuks
Ačiuks
Kepk rytoj , sutepk penktadienį ......tu kalbi apie Kavarskienės napoleoną ar Mišelės .....matai , jei kremas plikytas tai uogienė ten nelabai ( bent man ) papraščiausiai ji nereikalinga , o jei tas riebesnis , tai uogienę tikrai dėčiau , ypač spanguokių ar juodūjų serbentų
Man skanųs abu , ir plikytas ir su sviestu , su plikytu jis drėgnesnis ....tavo taisė rinktis
Bet jei dabar man kas pasiųlytu kokį , tai suryčiau Mišelės puse torto , iškart