Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

Sveikutes smile.gif

matau visos labai uzsieme ekleriuku kepimu, todel noreciau paklausti jie pas jus sausoki tokie ar minksti kaip parduotuvej be idaro?

Cipciuk, isivaizduokit kokia kvakst esu, is tiesu tai pati turejau ta lepesku formele, nesenai is vyro mociutes pasiemiau, bet net neuzfiksavau to, uztat nerandu dalies saviskiu g.gif
stai mano pasizaidimas lepeskos
Atsakyti
maniškiai minkšti ax.gif
Atsakyti

Cipciuk,

kokia faina ir skani 4u.gif matosi pynute. O kokioj skardoj kepta? 74 cm ilgio? Orkaites skarda tai nera tokia ilga... blush2.gif

Oij.... gi sulenkti galima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
[/quote]

-------------------------------------

Pas mane 74 , bet aš jau mačiau , kad bus riesta , ir dėjau ją skersai ....kai atidariau orkaitę ... akys išsprogo blink.gif blink.gif , kokia pynutė , visa pynė doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 04, 09:21)
Labas rytas, noriu jūsų Cipciuk paklausti, savaitgaliui ruošiuos daryti "Juodąjį mišką"ir iškilo klausimas ax.gif noriu puošti voratinkliu, juodu ir baltu šokoladu(viršų)tai pirmiausia reikia užpilti juodu ir palaukti kol sustings?
ir tada baltą? blush2.gif ir dar šonus noriu padaryti iš biskvito trupinių, tik niekaip nedasgaudau kaip iš jo padaryti trupinius blush2.gif  g.gif Bus labai jum Ačiū

Ne , ne ant atšalusio schmoll.gif , dar turi būti skystas , tada darai apskritimus ( pasistengi kuo greičiau ) , ir darai voratinklį . smile.gif

Imi bistvitą į ranką ir tarkuoji per burokinę tarką , taip pakartoji 3 - 4 kartus ( jau sutarkuotus , vėl tarkuoji ) , gaunasi super smulkūs trupinukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 04 vasario 2009 - 12:06
Cipciukai, vakar prieš akis kol užmigau stovėjo tavo pynė ir aš vis galvoju kad kaip čia man ją padaryti, su kuo ją padaryti.
Žinokit sumasčiau, darysiu su šonone ir kopūstais raugintais troškintais, kita pagaliuka su kumpiu ir sūriu, trečia su pievagrybiais ir kumpeliu smile.gif
Ką manote? ? ?
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 04, 09:27)
cipciukas gal gali garsiai pamastyti, kaip i eklerus pripilti zele vietoj kremo. vaikystej mama kazkur uzsakinedavo ekleru "kalna". ekleriukai sulipdyti i kalna, o viduj kremas ir zele. bet zele tai ne gabaliukais, o kaip pripilta  g.gif

Manau , kad vien žele reikia jau pradėjusia stingti pirleisti ( pro su didelia skylia andgaliuku ) ......ale dar tokio cūdo nenemniojau bigsmile.gif bigsmile.gif

Norkele ......koks grožis tavo lelioškių bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif wub.gif

Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 04, 12:12)
Cipciukai, vakar prieš akis kol užmigau stovėjo tavo pynė ir aš vis galvoju kad kaip čia man ją padaryti, su kuo ją padaryti.
Žinokit sumasčiau, darysiu su šonone ir kopūstais raugintais troškintais, kita pagaliuka su kumpiu ir sūriu, trečia su pievagrybiais ir kumpeliu smile.gif
Ką manote? ? ?

user posted imageuser posted image........+ dar 4 kg . user posted image......tik nepridėk cukraus į tešlą , bu man jaunystėje buvo toks atsitikimas hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 04 vasario 2009 - 12:21
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 04, 13:18)
Manau , kad vien žele reikia jau pradėjusia stingti pirleisti ( pro su didelia skylia andgaliuku ) ......ale dar tokio cūdo nenemniojau bigsmile.gif  bigsmile.gif

Norkele ......koks grožis tavo lelioškių  bigsmile.gif  wub.gif  bigsmile.gif  wub.gif

Papildyta:
user posted imageuser posted image........+ dar 4 kg .    user posted image......tik neprid4k cukraus 5 te6l1 , bu man jaunyst4je buvo toks atsitikimas  hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

VAlgyti pynės nebūtina, o va padaryti Garbės reikalas, ir sumaitinti MB kuris nori priaugti ne +4 ,o +26 lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 04, 13:12)
Ką manote? ? ?

skaitau ir seiles burnoj renkasi. negalima taip mergites... sazines turekite ka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 02 04, 12:27)
skaitau ir seiles burnoj renkasi. negalima taip mergites... sazines turekite ka  blush2.gif

Dingusi kažkur ta sažinė hihihi.gif.....bet jau reikėtu ją susigražinti , bu vieni ++++ renkasi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 04, 12:20)
VAlgyti pynės nebūtina, o va padaryti Garbės reikalas, ir sumaitinti MB kuris nori priaugti ne +4 ,o +26  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jo... o ką daryt, jei per mano kepinius vyras iš 80 pasiekė jau visą 100 doh.gif tai iškepu ir nešu kaimynėms paragaut biggrin.gif (ot gera kaimynė esu tongue.gif )
Atsakyti
QUOTE(avenita @ 2009 02 04, 13:35)
nu jo... o ką daryt, jei per mano kepinius vyras iš 80 pasiekė jau visą 100  doh.gif tai iškepu ir nešu kaimynėms paragaut  biggrin.gif (ot gera kaimynė esu  tongue.gif )

Jaučiu ne tą aš kepu smile.gif smile.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Cipciuk,
noreč aš daryt pagal jus tą morenginį "saldukas", bet ar gerai supratau, kad ten laabaii didelis tortas gaunasi, per visą blėką, ar jūs tiesiog iš dvigubos kepėt , o receptas iš viengubos nurodytas, nežinau ar mažint man produktus ar ne?
ir dar viena nesamonė, opas mane namie nėra kitokių kiaušų kaip tik XL doh.gif blush2.gif tai neįsivaizduoju ar pavyks, ar eit mažesnių parsitempt.. g.gif
Atsakyti
Cipciuk, gal galėtumėt patarti 4u.gif Man šeštadieniui reikia torto, išsirinkau Napoleoną, kepčiau rytoj, ar šeštadienį jis dar būtų normaliai šviežias ir valgomas? Ketinu kepti pagal jūsų receptą, bet mačiau kad kai kurios dar ir uogiene pertepa g.gif Žodžiu, koks jums Napaleono pertepimas pats pačiausias?
Ačiuks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roka: 04 vasario 2009 - 14:48