Sveikutes
matau visos labai uzsieme ekleriuku kepimu, todel noreciau paklausti jie pas jus sausoki tokie ar minksti kaip parduotuvej be idaro?
Cipciuk, isivaizduokit kokia kvakst esu, is tiesu tai pati turejau ta lepesku formele, nesenai is vyro mociutes pasiemiau, bet net neuzfiksavau to, uztat nerandu dalies saviskiu
stai mano pasizaidimas lepeskos
maniškiai minkšti
Cipciuk,
kokia faina ir skani matosi pynute. O kokioj skardoj kepta? 74 cm ilgio? Orkaites skarda tai nera tokia ilga...
Oij.... gi sulenkti galima
[/quote]
-------------------------------------
Pas mane 74 , bet aš jau mačiau , kad bus riesta , ir dėjau ją skersai ....kai atidariau orkaitę ... akys išsprogo , kokia pynutė , visa pynė
Papildyta:
QUOTE(Oksiukas @ 2009 02 04, 09:21)
Labas rytas, noriu jūsų Cipciuk paklausti, savaitgaliui ruošiuos daryti "Juodąjį mišką"ir iškilo klausimas noriu puošti voratinkliu, juodu ir baltu šokoladu(viršų)tai pirmiausia reikia užpilti juodu ir palaukti kol sustings?
ir tada baltą? ir dar šonus noriu padaryti iš biskvito trupinių, tik niekaip nedasgaudau kaip iš jo padaryti trupinius Bus labai jum Ačiū
ir tada baltą? ir dar šonus noriu padaryti iš biskvito trupinių, tik niekaip nedasgaudau kaip iš jo padaryti trupinius Bus labai jum Ačiū
Ne , ne ant atšalusio , dar turi būti skystas , tada darai apskritimus ( pasistengi kuo greičiau ) , ir darai voratinklį .
Imi bistvitą į ranką ir tarkuoji per burokinę tarką , taip pakartoji 3 - 4 kartus ( jau sutarkuotus , vėl tarkuoji ) , gaunasi super smulkūs trupinukai
Cipciukai, vakar prieš akis kol užmigau stovėjo tavo pynė ir aš vis galvoju kad kaip čia man ją padaryti, su kuo ją padaryti.
Žinokit sumasčiau, darysiu su šonone ir kopūstais raugintais troškintais, kita pagaliuka su kumpiu ir sūriu, trečia su pievagrybiais ir kumpeliu
Ką manote? ? ?
Žinokit sumasčiau, darysiu su šonone ir kopūstais raugintais troškintais, kita pagaliuka su kumpiu ir sūriu, trečia su pievagrybiais ir kumpeliu
Ką manote? ? ?
QUOTE(MAMICY @ 2009 02 04, 09:27)
cipciukas gal gali garsiai pamastyti, kaip i eklerus pripilti zele vietoj kremo. vaikystej mama kazkur uzsakinedavo ekleru "kalna". ekleriukai sulipdyti i kalna, o viduj kremas ir zele. bet zele tai ne gabaliukais, o kaip pripilta
Manau , kad vien žele reikia jau pradėjusia stingti pirleisti ( pro su didelia skylia andgaliuku ) ......ale dar tokio cūdo nenemniojau
Norkele ......koks grožis tavo lelioškių
Papildyta:
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 04, 12:12)
Cipciukai, vakar prieš akis kol užmigau stovėjo tavo pynė ir aš vis galvoju kad kaip čia man ją padaryti, su kuo ją padaryti.
Žinokit sumasčiau, darysiu su šonone ir kopūstais raugintais troškintais, kita pagaliuka su kumpiu ir sūriu, trečia su pievagrybiais ir kumpeliu
Ką manote? ? ?
Žinokit sumasčiau, darysiu su šonone ir kopūstais raugintais troškintais, kita pagaliuka su kumpiu ir sūriu, trečia su pievagrybiais ir kumpeliu
Ką manote? ? ?
........+ dar 4 kg . ......tik nepridėk cukraus į tešlą , bu man jaunystėje buvo toks atsitikimas
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 04, 13:18)
Manau , kad vien žele reikia jau pradėjusia stingti pirleisti ( pro su didelia skylia andgaliuku ) ......ale dar tokio cūdo nenemniojau
Norkele ......koks grožis tavo lelioškių
Papildyta:
........+ dar 4 kg . ......tik neprid4k cukraus 5 te6l1 , bu man jaunyst4je buvo toks atsitikimas
Norkele ......koks grožis tavo lelioškių
Papildyta:
........+ dar 4 kg . ......tik neprid4k cukraus 5 te6l1 , bu man jaunyst4je buvo toks atsitikimas
VAlgyti pynės nebūtina, o va padaryti Garbės reikalas, ir sumaitinti MB kuris nori priaugti ne +4 ,o +26
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 04, 13:12)
Cipciukai, vakar prieš akis kol užmigau stovėjo tavo pynė ir aš vis galvoju kad kaip čia man ją padaryti, su kuo ją padaryti.
Žinokit sumasčiau, darysiu su šonone ir kopūstais raugintais troškintais, kita pagaliuka su kumpiu ir sūriu, trečia su pievagrybiais ir kumpeliu
Ką manote? ? ?
Žinokit sumasčiau, darysiu su šonone ir kopūstais raugintais troškintais, kita pagaliuka su kumpiu ir sūriu, trečia su pievagrybiais ir kumpeliu
Ką manote? ? ?
skaitau ir seiles burnoj renkasi. negalima taip mergites... sazines turekite ka
QUOTE(makalaika @ 2009 02 04, 12:27)
Dingusi kažkur ta sažinė .....bet jau reikėtu ją susigražinti , bu vieni ++++ renkasi
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 04, 12:20)
VAlgyti pynės nebūtina, o va padaryti Garbės reikalas, ir sumaitinti MB kuris nori priaugti ne +4 ,o +26
nu jo... o ką daryt, jei per mano kepinius vyras iš 80 pasiekė jau visą 100 tai iškepu ir nešu kaimynėms paragaut (ot gera kaimynė esu )
QUOTE(avenita @ 2009 02 04, 13:35)
nu jo... o ką daryt, jei per mano kepinius vyras iš 80 pasiekė jau visą 100 tai iškepu ir nešu kaimynėms paragaut (ot gera kaimynė esu )
Jaučiu ne tą aš kepu
Cipciuk,
noreč aš daryt pagal jus tą morenginį "saldukas", bet ar gerai supratau, kad ten laabaii didelis tortas gaunasi, per visą blėką, ar jūs tiesiog iš dvigubos kepėt , o receptas iš viengubos nurodytas, nežinau ar mažint man produktus ar ne?
ir dar viena nesamonė, opas mane namie nėra kitokių kiaušų kaip tik XL tai neįsivaizduoju ar pavyks, ar eit mažesnių parsitempt..
Cipciuk, gal galėtumėt patarti Man šeštadieniui reikia torto, išsirinkau Napoleoną, kepčiau rytoj, ar šeštadienį jis dar būtų normaliai šviežias ir valgomas? Ketinu kepti pagal jūsų receptą, bet mačiau kad kai kurios dar ir uogiene pertepa Žodžiu, koks jums Napaleono pertepimas pats pačiausias?
Ačiuks
Ačiuks