Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(juodukeee @ 2009 02 03, 15:20)
As norejau paklausti 4u.gif  turiu namie praplesta mieliu pakely (jame buvo 11g) ar jos dar tinkamos naudojimui? Ir ant ju pakelio uzrasyta kad mieliu tirpinti nereikia, tai ar su tokiom galima daryti pagal Jusu pynes recepta? 4u.gif

Galioja . Aš juk parašiau .....kad mieles ( nesvarbu kokios jos bebūtų ) užpilate vandenuku ir cukrumi smile.gif .....aš pora kartų dariau su sausom ( nemerkiau ) , o tik supyliau ....taip gerai jos man neiškėlė kepinio schmoll.gif

Na ačiu Citriniuk už padėką blush2.gif ....net du kartus hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 15:32)

Na ačiu Citriniuk už padėką  blush2.gif ....net du kartus   hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Strioko didelio turejau, kad nuotrauka didele labai ikeliau, tai kol patvarkiau, dar daugiau pridirbt sugebejau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Dar norejau paklaust, kaip jums pyragai lieka iskyle, man visada kol kepa toks iskiles ir grazus atrodo, tik isjungiu orkaite, iskart subliuksta, nors dar kuri laika ir palaikau silumoj g.gif mastau.gif
Atsakyti
Visi kepiniai , o svarbiausia pyragai su varške, visada truputi subliukėta .....aš skaičiau kažkokios konditerės perspėjimą žurnale .
Atsakyti
Aaaa aš galvojau, prakeiksmas čia biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 16:02)
Visi kepiniai , o svarbiausia pyragai  su varške, visada truputi subliukėta .....aš skaičiau kažkokios konditerės perspėjimą žurnale .

uzsimaisiau mieline tesla pynei..tik gaila varskytes neturiu,sekanti karta butinai desiu.
Cipciuk norejau Jusu nuomone isgirsti mieliu tema.Esu ipratus naudoti sviezias (tiesa nusipirkau ir sausu) ir kazkaip nedrasu pradeti naudoti sausas.Ar Jus jauciat skirtuma tarp ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 03 vasario 2009 - 18:00
Mano pyne palikta kilti 4u.gif tik labai bijau kad miltu per daug nebutu (dejau 3 stiklines) , nes tesla tokia kietoka pasidare... tai mano pirmasis darbelis su mieline tesla , bet laaaabai tikiuosi kad ji "draugaus" su manim blush2.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2009 02 02, 21:17)
Labas, merginos, kuri is jusu zino, girdejo ar gamino KARVOJU vestuvems. Kaip pati mastau, tai ji pasidaryciau is bet kokio biskvito, svarbiausia vietos (sampanui) ir papuosimas. O jus gal kitaip ji pasufleruotumete pasigaminti. cia CIPCIUKAS pas mus profas, tai gal ji patars  4u.gif

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 03, 17:54)
uzsimaisiau mieline tesla pynei..tik gaila varskytes neturiu,sekanti karta butinai desiu.
Cipciuk norejau Jusu nuomone isgirsti mieliu tema.Esu ipratus naudoti sviezias (tiesa nusipirkau ir sausu) ir kazkaip nedrasu pradeti naudoti sausas.Ar Jus jauciat skirtuma tarp ju?

g.gif g.gif ..........kaip čia dabar pasakius , man prie širdies šviežios , bet va ši pynė su sausom mielėm , mane nenuvylė schmoll.gif ......naudoti tu jų nebijok ( 7 g. sausų = 21 g. šlapių ) , ir skonis ju nesiskiria , bet va esu bėrusi į kepinius sausas ( neužmerkiau jų ) tai man labai prastai pakilo .....va kokia mano nuomonė apie jas mirksiukas.gif

-----------------------------------------------------------------

Rusaite , ko ta lešką sukinėji lotuliukas.gif .....cipciukas daro torto tipo karvojus , stačiakampius su 1 ar 2 skylėm ( pagal užsakovų pageidavimus ) , o kitko niekas nėra prašias , bet ankščiau , sovietmečiu kepdavo mielines pynias , tik jas ivairiai susukdavo , dėdavo netgi ant didesnės - mažesnę ( ale dviaukštį tongue.gif ) į vidų ikišdavo butelį ar gėles ......tai va tiek aš tau galiu pagelbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 03 vasario 2009 - 18:58
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 14:40)
Kepiau man atrodė gan idomią mielinę pynią ......radau rusiškame forume , ji toms kurios dievina " bulkas " ( pasipūtusias , purias , minkštutes )........neriebias , su pienuku ar kavute :

" PYNĖ SU TRIJŲ RŪŠIŲ VARŠKE "

Kaip skaniai atrodo... wub.gif
Atsakyti
na, ir uz tiek aciu aciuks.gif nee, senoviskai nenoriu, tai mano mintis reiskia buvo ne visai absurdiska biggrin.gif
Atsakyti
Valio valio valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif mano pynute isejo puikiai, niam niam smile.gif aciu Cipciukui uz puiku recepteli 4u.gif
Atsakyti
Labuka, 4u.gif Cipciuk turiu viena klausimuka, is kart atsiprasau jei jau atsakinejote ir nemaciau blush2.gif dariau meduti pagal jusu recepta, bet pas mane labai balti blynai palyginus su tomis nuotraukomis kuriose matosi jusu gaminamas tortukas g.gif sakau gal ka netaip darau... g.gif gal cukru kaip nors deginate, ar nuo kokiu kiausiniu priklauso g.gif
Atsakyti