Cipciukai, nu tokio Čiūdo jūdo dar nemačiau.
Eina sau kaip įdomu.
MAno išrankybė nevalgo varškės, tai galima gal į vieną dėti šokolado, į kitą tiesiog aguonas, į trečia kokį cinamoną ar riešutus.
GAl ir kokį džemą ar obuolius galima ....BEt man su varške tai labai skanu pačiai, oj kaip skanu...
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 15:58)
Tai tu į vieną palką isidėk varškės , paskui pasidalinsite ....o jei rimtai , tai jo ...į vianą dėk tik aguonas ( maltas ir išbrinkintas ) , į kitą uogienės ( ale gal išbėgs ?? ) , o į trečią sumalk riešutus sumaišytus su razinom .....geras ir aš kitą kartą taip darysiu
Ryt uogienei Vyšnių nuolaida, ji speciali kepiniams, bet ir kitos tinka jei į jas įdedam krakmolo
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 14:40)
Kepiau man atrodė gan idomią mielinę pynią ......radau rusiškame forume , ji toms kurios dievina " bulkas " ( pasipūtusias , purias , minkštutes )........neriebias , su pienuku ar kavute :
" PYNĖ SU TRIJŲ RŪŠIŲ VARŠKE "
" PYNĖ SU TRIJŲ RŪŠIŲ VARŠKE "
Niam ... kaip skaniai atrodo pynutė Man viskas gardu kas su varške
QUOTE(RiMami @ 2009 02 03, 15:13)
Niam ... kaip skaniai atrodo pynutė Man viskas gardu kas su varške
Didelis ačiū tau RiMami , kad imeti rusiškų forumų nuorodas , gabios jos moteros , ypač ant mielinių kepinių
Kepiau man atrodė gan idomią mielinę pynią ...
Vau, kaip skaniai atrodo, trijų skonių aš tai su aguonom imčiau
As norejau paklausti turiu namie praplesta mieliu pakely (jame buvo 11g) ar jos dar tinkamos naudojimui? Ir ant ju pakelio uzrasyta kad mieliu tirpinti nereikia, tai ar su tokiom galima daryti pagal Jusu pynes recepta?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 16:18)
Didelis ačiū tau RiMami , kad imeti rusiškų forumų nuorodas , gabios jos moteros , ypač ant mielinių kepinių
Rusaitės šiaip gabios, aš buvau prapuolusi nėrimo /mezgimo temuose.
Žinokit jos pamato Karen Miler suknia,ir jau tuoj atkartoja.
Jaučiu su kepiniai taip pat pavaro:)
Siandien pagaliau isbandziau cipciuko ziedeli:
Nerealus skonis, i varske idejau citrinos esencijos, tai namai visi citrinos kvepia iki siol
ACIU CIPCIUK!!!!!!
Nerealus skonis, i varske idejau citrinos esencijos, tai namai visi citrinos kvepia iki siol
ACIU CIPCIUK!!!!!!
Kepiau man atrodė gan idomią mielinę pynią ......radau rusiškame forume , ji toms kurios dievina " bulkas " ( pasipūtusias , purias , minkštutes )........neriebias , su pienuku ar kavute :
Skani , puri bulkytė .....kurios pusės jau nėra
Tiesa ...iškepusios pynės matmenys ....ilgis 74 cm. plotis 17,5 cm . nemaža , nemaža
Dar dadėsiu .....skaniausia varškė su citrinos žievele ....prasčiausio skonio su kakava
Skani , puri bulkytė .....kurios pusės jau nėra
Tiesa ...iškepusios pynės matmenys ....ilgis 74 cm. plotis 17,5 cm . nemaža , nemaža
Dar dadėsiu .....skaniausia varškė su citrinos žievele ....prasčiausio skonio su kakava
mhhhhhhhhh koks grozis Cipciuk ..tikiu,kad ir skonis taippat.Esu didele varskes megeja.