Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

Cipciukai, nu tokio Čiūdo jūdo dar nemačiau.
Eina sau kaip įdomu.
MAno išrankybė nevalgo varškės, tai galima gal į vieną dėti šokolado, į kitą tiesiog aguonas, į trečia kokį cinamoną ar riešutus.
GAl ir kokį džemą ar obuolius galima ....BEt man su varške tai labai skanu pačiai, oj kaip skanu...
Atsakyti
Tai tu į vieną palką isidėk varškės , paskui pasidalinsite lotuliukas.gif ....o jei rimtai , tai jo ...į vianą dėk tik aguonas ( maltas ir išbrinkintas ) , į kitą uogienės ( ale gal išbėgs ?? g.gif ) , o į trečią sumalk riešutus sumaišytus su razinom .....geras bigsmile.gif ir aš kitą kartą taip darysiu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 15:58)
Tai tu į vieną palką isidėk varškės , paskui pasidalinsite  lotuliukas.gif ....o jei rimtai , tai jo ...į vianą dėk tik aguonas ( maltas ir išbrinkintas ) , į kitą uogienės ( ale gal išbėgs ?? g.gif ) , o į trečią sumalk riešutus sumaišytus su razinom .....geras bigsmile.gif ir aš kitą kartą taip darysiu  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Ryt uogienei Vyšnių nuolaida, ji speciali kepiniams, bet ir kitos tinka jei į jas įdedam krakmolo smile.gif
Atsakyti
Kurioj pardėj ... bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 16:06)
Kurioj pardėj ... bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

RIMI
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 14:40)
Kepiau man atrodė gan idomią mielinę pynią ......radau rusiškame forume , ji toms kurios dievina " bulkas " ( pasipūtusias , purias , minkštutes )........neriebias , su pienuku ar kavute :

" PYNĖ SU TRIJŲ RŪŠIŲ VARŠKE "

Niam ... wub.gif kaip skaniai atrodo pynutė thumbup.gif thumbup.gif Man viskas gardu kas su varške wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RiMami @ 2009 02 03, 15:13)
Niam ... wub.gif kaip skaniai atrodo pynutė  thumbup.gif  thumbup.gif Man viskas gardu kas su varške wub.gif  wub.gif  wub.gif

Didelis ačiū tau RiMami user posted image, kad imeti rusiškų forumų nuorodas , gabios jos moteros , ypač ant mielinių kepinių biggrin.gif
Atsakyti
Kepiau man atrodė gan idomią mielinę pynią ...

Vau, kaip skaniai atrodo, trijų skonių thumbup.gif aš tai su aguonom imčiau ax.gif
Atsakyti
As norejau paklausti 4u.gif turiu namie praplesta mieliu pakely (jame buvo 11g) ar jos dar tinkamos naudojimui? Ir ant ju pakelio uzrasyta kad mieliu tirpinti nereikia, tai ar su tokiom galima daryti pagal Jusu pynes recepta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 16:18)
Didelis ačiū tau RiMami user posted image, kad imeti rusiškų forumų nuorodas , gabios jos moteros , ypač ant mielinių kepinių  biggrin.gif

Rusaitės šiaip gabios, aš buvau prapuolusi nėrimo /mezgimo temuose.
Žinokit jos pamato Karen Miler suknia,ir jau tuoj atkartoja.
Jaučiu su kepiniai taip pat pavaro:)
Atsakyti
Siandien pagaliau isbandziau cipciuko ziedeli:

user posted image

Nerealus skonis, i varske idejau citrinos esencijos, tai namai visi citrinos kvepia iki siol wub.gif

ACIU CIPCIUK!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 03 vasario 2009 - 15:28
Kepiau man atrodė gan idomią mielinę pynią ......radau rusiškame forume , ji toms kurios dievina " bulkas " ( pasipūtusias , purias , minkštutes )........neriebias , su pienuku ar kavute :

Skani , puri bulkytė .....kurios pusės jau nėra doh.gif
Tiesa ...iškepusios pynės  matmenys  ....ilgis 74 cm. plotis 17,5 cm . nemaža , nemaža  schmoll.gif
Dar dadėsiu .....skaniausia varškė su citrinos žievele ....prasčiausio skonio su kakava  smile.gif

mhhhhhhhhh koks grozis Cipciuk bigsmile.gif ..tikiu,kad ir skonis taippat.Esu didele varskes megeja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 03 vasario 2009 - 15:31