Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 09:42)
Nea  schmoll.gif .....aš jos 17 pokiukų turiu , ji 36 procentų.

Aš iš karto kremo prikemšu po pusvalandžio jau minkšti būna , o tau turbut sausų , be įdaro reikia ? ....tai tada dėk dar šiltus į maišelį .

17 pokiuku doh.gif doh.gif bigsmile.gif nieko sau doh.gif
man ir s kremu ju minkstu reikia, pusvalandi neisbuvo, tai ir nezinau kad suminksteja, nes tik isspaudziau idara jau vyras nemniuoja doh.gif
dekui dabar zinosiu smile.gif
Atsakyti
Parodykite apie kokią čia kalbate.
Ar ji miltukai, ar gendanti?????
Atsakyti
Aaaaaaaaaa....dabar atkreipiau dėmesį į vaiku vardus ( ar lytis ) avatare .....tu pati plakant pajausi , ji kap " molis " tokia sunki bus , tada reikėtu puse stiklinės pienuko ipilti į visą pokiuką , bet tu pirma pabandyk be jo , vistik kita šalis , kiti produktai g.gif kad nesugadintum unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 09:54)
Aaaaaaaaaa....dabar atkreipiau dėmesį į vaiku vardus ( ar lytis ) avatare .....tu pati plakant pajausi , ji kap " molis " tokia sunki bus , tada reikėtu puse stiklinės pienuko ipilti į visą pokiuką , bet tu pirma pabandyk be jo , vistik kita šalis , kiti produktai  g.gif kad nesugadintum  unsure.gif

ne cia ne vaikiuku vardai,manieji lietuviukai Didelis aciu Jums ,esat nuostabus zmogus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 03, 09:52)
Parodykite apie kokią čia kalbate.
Ar ji miltukai, ar gendanti?????


Panašiam pokiuke kaip ANDRUTIS idėjo , ji tetra pake , kai pas mus pienas MŪ raudonam pakiuke , tas pokiukas apie pusmetį gali stovėti neatidarytas , nes tame pokiuke nesiveisia rūgimo bakterijos .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 10:58)
Panašiam pokiuke kaip ANDRUTIS idėjo , ji tetra pake , kai pas mus pienas MŪ raudonam pakiuke , tas pokiukas apie pusmetį gali stovėti neatidarytas , nes tame pokiuke nesiveisia rūgimo bakterijos .

O atsiprašau dar už krūvas klausimų, kur Jūs ją perkate????
Nes aš tai tundra žinau normalias tas kur Žemaitijos pieno, Panevėžio, pieno žvaigždžių. Ir lenkiškus miltukus, kur su pienuu suplakti reikia...
O tai tokių nemačisu...
Čia tas Vilnius nieko neturi, Kaune visko yra...
Atsakyti
Mergaitės o kas darėt ganasa, kaip ji padaryt baltos spalvos, nu visiškai baltas gal neišeis, tai dėt baltąjį šokoladą??

O jei jį uždėsiu ant torto viršaus jau pertepto grietine, ar jis nenučiuoš? schmoll.gif
Atsakyti
Va tame pačiame sandelyje , kur nurodžiau , kur yra kremai .....o man žentas tiesiai iš Lenkijos atvarė , dovanų tongue.gif

Tiesa , kremai man skanūs visi , bet populiariausi ....vaniliniai , grietininiai , kiaušininiai , riešutiniai ir šokoladiniai ....jų dar yra konjakinio , romo , braškių skonio ( skanūs irgi ) .
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2009 02 03, 10:09)
Mergaitės o kas darėt ganasa, kaip ji padaryt baltos spalvos, nu visiškai baltas gal neišeis, tai dėt baltąjį šokoladą??

O jei jį uždėsiu ant torto viršaus jau pertepto grietine, ar jis nenučiuoš? schmoll.gif


Taip , reikia dėti baltą šokoladą ....jis niekur nečiuožia schmoll.gif drasiai dėk
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 11:12)
Va tame pačiame sandelyje , kur nurodžiau , kur yra kremai .....o man žentas tiesiai iš Lenkijos atvarė , dovanų tongue.gif

Tiesa , kremai man skanūs visi , bet populiariausi ....vaniliniai , grietininiai , kiaušininiai , riešutiniai ir šokoladiniai ....jų dar yra konjakinio , romo , braškių skonio ( skanūs irgi ) .
Papildyta:
Taip , reikia dėti baltą šokoladą ....jis niekur nečiuožia schmoll.gif drasiai dėk

Ačiū Širdele Cipciukai, siųsiu sesutę Kauno bazių siaubti:)
Jau aervitos įrangą seniau pasiaubem...
Kodėl viskas Kaune??? g.gif g.gif g.gif

NA man dar labai cekava tas Ganašas, kur karštą grietinėle su šokoladu, čia tikiuosi nemaišau, kaip jo skonis ir tirštumas. KOkios konsistencijos, ir prie kokio biskvito labiausiai tinka doh.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
Geros tvirtos konsistencijos , jis prie riebesnių krenų prisiskiria , bet riebus nėra unsure.gif ...va ir supraskite dabar kaip norite doh.gif .....jis tinka papuošimams ir daugiau biskvitiniams tortams ....skanus jisai ....bet brangus tongue.gif....aš prie šokoladinio dariai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 03 vasario 2009 - 10:24
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 11:24)
Geros tvirtos konsistencijos , jis prie riebesnių krenų prisiskiria , bet riebus nėra  unsure.gif ...va ir supraskite dabar kaip norite  doh.gif .....jis tinka papuošimams ir daugiau biskvitiniams tortams ....skanus jisai ....bet brangus tongue.gif....aš prie šokoladinio dariai  thumbup.gif

O man kaip tik pigesnis susirodė. IR kažkodėl atrodė toks lengvesnis, t.y visada pavykstantuis.....
Tarkim Princas baltas 100g. kainuoja 1.89, ir grietinėlė,
O kremai su Rududu ar kondensuoti pienai tai tikrai brangoki.
Tarkim Rududu ir sviestas, kondensuotas ir sviestas, kiaušai.
O šiaip Cipciukai krizė užpuolus, koks kremas Jūsų manymu yra pigiausias???
Apskritai ar kada skaičiavote kiek maždaug gaunasi 1kg torto Jūsų kepto.
NA tarkim gražiojo katino, ar to morenginio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingriduska: 03 vasario 2009 - 10:36
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 03, 11:16)
NA man dar labai cekava tas Ganašas, kur karštą grietinėle su šokoladu, čia tikiuosi nemaišau, kaip jo skonis ir tirštumas. KOkios konsistencijos, ir prie kokio biskvito labiausiai tinka doh.gif  doh.gif  blink.gif

Dariau Glacee's triufelini torta, jis su ganasu. Paragavus jo vieno - galvojau ragas mano tortui doh.gif labai sodrus skonis. Bet vakar jau svajojau, siaubas kaip noooooriu dar gabalelio smile.gif geras, prabangus, sodrus skonis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 03 vasario 2009 - 10:36