Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(GITALE @ 2009 01 29, 14:18)
Tai pasikartosiu ir čia ne sana temelė uždaryta, ar jei dabar prikepčiau medučio papločių iki gegužės mėn jie prastovės , ar nenutiks kas?

Oi .....nu gal ne nerizikuok schmoll.gif .....bendrai , gali laikyti šaldytuve ( nors aš nesu bandžiusi ) .

----------------------------------------------------------------------------------------------

Makalaika ....jos yra skystesnės nei uogienė , manau nerizikuok jo kepti , o va kažką su zele gali pasigaminti , pvz. ....sluoksnis zele paprastos( skaidrios ) , sluoksnis grietinelės ar jogurto zele ir sluoksnis trintų braškių zele , o į jogurto ar grietinėles sluoksnį primesk gabaliukais ( 1 cm. ant 1 cm. ) supjaustyto biskvito ( kol dar masė nepradėjusi stingti ) .....tokį panašų esu dariusi , gaivus , skanus zelinis tortukas thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(Muske @ 2009 01 29, 14:31)
o man tai noretusi viso sarasiuko receptu pirmam lape  ax.gif aisku darbo nemazai, bet tema butent Jusu kepiniams, ir kad atsiverti - oplia viskas ir yra smile.gif

sorry uz pageidavimus nekuklius blush2.gif

AŠ NEMOKU blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 14:36)

AŠ NEMOKU  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

o pažiūrėkit ar eina redaguoti pirmąja jūsų žinute?
Atsakyti
Tas nuorodas galetu kuri nors is musu surinkti, ir sudeti i atskira tema smile.gif taip kaip su saldziais receptais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 29, 15:36)
AŠ NEMOKU  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Melas tongue.gif anoj temmoj taip graziai pridejot smile.gif

bet jei pasimirso galiu primint, prisimenu kazkurios mergaites moke, lyg RIMami

Rugegele, o kam dar atsikra tema, jei jau sita yra Cipsiuko receptam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Muske: 29 sausio 2009 - 14:38
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 29, 14:26)
Man kazko nenori atidaryt Cipciuk, Jusu 1 temos nuorodos. Dar pabandykit pati nusikopijuot is savo 1 temos, pirmo puslapio nuorodos, ir ikelt taip pat kaip rasiau. Gal taip iseis.

Vistiek ir taip padarius nerodo verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 01 29, 14:38)
Tas nuorodas galetu kuri nors is musu surinkti, ir sudeti i atskira tema smile.gif taip kaip su saldziais receptais  blush2.gif

tai galiu ir aš padaryti, būtų vienas malonumas blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
aciu smile.gif
o gal galima tiksliau viska, nes nesu as labai igudusi kepeja ax.gif skaidri zele viskas aisku, jogurtine - tai daryti kaip margucio torto tas sluoksnis, tik vietoj zele gabaliuku deti biskvita? o trintu braskiu sluoksnis tai braskine zele ir deti trintas braskes? o kiek deti? na kad nepersistengciau, o tai po to gali gal nesustingt doh.gif
ir dar prie to paties, kada jau galima ant virsais pilti kita sluoksni? na kad nesusimaisytu, bet prikibtu. atsiprasau uz gal kvailus klausimus, bet as juk mokausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makalaika @ 2009 01 29, 14:40)
aciu  smile.gif
o gal galima tiksliau viska, nes nesu as labai igudusi kepeja  ax.gif  skaidri zele viskas aisku, jogurtine - tai daryti kaip margucio torto tas sluoksnis, tik vietoj zele gabaliuku deti biskvita? o trintu braskiu sluoksnis tai braskine zele ir deti trintas braskes? o kiek deti? na kad nepersistengciau, o tai po to gali gal nesustingt  doh.gif
ir dar prie to paties, kada jau galima ant virsais pilti kita sluoksni? na kad nesusimaisytu, bet prikibtu. atsiprasau uz gal kvailus klausimus, bet as juk mokausi  blush2.gif

Taip teisingai , kaip margučiui , o į trintas braškes tik tirpintą zelatiną iplak , kokį kiekį želatino g.gif ...na aš dėčiau ant puses litru trintų uogų 2 didelius šaukštus želatino ( užpilti 4-5 šaukštais vandens )....tik noriu perspėti , aš naudoju stiprią baltaja želatiną .

Kai vienas apstings pilk kitą ( spustelk su pirštu ir patikrink ar jau laikysis kitas sluoksnis ) , tik nelauk kol visai sustinks( kietai ) , nes verčiant atsiskirs sluoksniai , nebent darysi atidaromoj formoi , tik tada pirmą ( apatinį ) sluoksnį daryk ne iš skaidrios žele , o jogurto , ir pilk tokį pradėjusį standėti , kitaip išbėgs pro tarpelius .SĖKMĖS....ir būtinai pasirodyk su savo kūriniu mirksiukas.gif
Atsakyti
Cipciukai, sveikinu 2 temos proga.
Ir noriu tikrai padėkoti už dosnų dalinimasi patirtimi, už kantrybę padedant ir pamokant ir už vis naujas ir naujas idėjas:)
Dar už įkvėpimą reikia taip pat padėkoti.
sėkmės didžiausios jums ,jūsų šeimynai.
Atsakyti
LOTUTE .....sutvarkyk tu man tuos receptus blush2.gif ....bu man nervai nelaiko verysad.gif , kol vieną idedu - kitas dingsta , jopš.....nu kaip aš nesusigaudau tame reikale doh.gif
Atsakyti
labai aciu cipciuk, butinai pasirodysiu smile.gif
Atsakyti
dabar darau malkas po sniegu, o kaip dėl saldumo jis saldus gaunasi?Nes tik dabar pažiūrėjau jog cukrus tik į kremą dedasi? g.gif
Atsakyti