Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

Inocka, neverk, man irgi siandien neisejo eklerai. Gavosi tokie blyneliai omleto skonio lotuliukas.gif , kremo nepurskiau i juos, vaikai ir taip sukirto, keli pusryciams liko. Tikrai zinau, kad kiausu per daug. Kai idejau 5 atrode, kad jau gana, bet pagal recepta 6 buvo nurodyti, tai ir ta sesta idejau, o jis - bjaurybe ir sugadino viska doh.gif
Papildyta:
QUOTE(savitre @ 2009 02 02, 22:17)
turiu klausima viena ar įmanoma eklerus kaip nors padaryti be švirkšto? o jei ne kokius švirkštus turit? maišelius?

Galima tesla saukstu deti i skarda. Arba pasidaryti is sviestinio popieriaus konditerini maiseli. kaip pasidaryti konditerini maiseli
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2009 02 02, 22:17)
turiu klausima viena ar įmanoma eklerus kaip nors padaryti be švirkšto? o jei ne kokius švirkštus turit? maišelius?

Aš tiesiog kabinu su šaukšteliu ir dedu skardon smile.gif
Atsakyti
Man ekleriukai is pirmo karto gavosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(April-Aries @ 2009 02 03, 01:00)
Man ekleriukai is pirmo karto gavosi ax.gif

Man taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na eklerai pirmi man irgi gavosi, o va antri ne, treti beveik gavosi:)
šiaip tikrai skanu.

CIPCIUKAI TURIU KLAUSIMĄ
kokiame sandely perkate torto kremus, sesė gyvena Kaune ir pažadėjo man nupirkti, bet prašė paklausti kuriam sandėly, nežina matyt jų daug:)))
Ir kokių skonių labiausiai tinka. Vilniuje randu MAximoje ir IKI dvi rūšys, vanilinis ir šokoladinis, o Jūs perkate ir kiaušinių likerio, konjakinius....
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 02, 21:41)
Bet apsidraudimui turek ir trecia pokuti, maza ka.. vistiek ir sonams reiks, tai kad uztektu..

As irig taip pamaniau... maza ka ax.gif

QUOTE(laurindre @ 2009 02 02, 22:37)
Pagal Cipciuko recepta man gavosi 1 skarda 4u.gif

aciu 4u.gif

tai reiks penktadieni bandyt kept, jei ka, sestadeinio rytas dar bus ax.gif

Noriu ka nors kept ax.gif bet MB "Pliusku" nebevalgo verysad.gif po paskutinio kepimo, kai prisivalge, tai labai rugstys sukilo..... Gal sese paerzint??? atvaziuotu i svecius g.gif
Atsakyti
Labas rytas,
CIPCIUK ,gavau tik 38 % grietinele ,turetu tikti medaus torto pertepimui?
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 03, 09:27)
Labas rytas,

Neteko dar tokios riebios matyt rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ANDRUTIS @ 2009 02 03, 09:27)
Labas rytas,

blink.gif blink.gif blink.gif .....kiek procentų ???????????????......gal galima butų ją pamatyti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif ....ar tu kur pilstomą - kaimišką pirkai ??? unsure.gif ....aišku , kad tiks , žiūrėk ar nereikės ipilti pienuko mirksiukas.gif

Ingriduska ....17 sandelį , ten yra žuvies turgus , mažam skyrelį nuo durų po dešinia 4-tam .
Atsakyti
na dariau dar karteli tuos eklerus, gavosi, vikas labais skanu ir grazus thumbup.gif tik klausimas, skaiciau turbut pas cipciuka, jei norisi kad tie eklerai butu minstuteliai, o ne tokie pasrude tai reikia deti i maisika, bet kada? kaip tik iskepu as juos tokius karstus deti, ar kaip atvesta? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 09:35)
blink.gif  blink.gif  blink.gif .....kiek procentų ???????????????......gal galima butų ją pamatyti bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ....ar tu kur pilstomą - kaimišką pirkai ??? unsure.gif ....aišku , kad tiks , žiūrėk ar nereikės ipilti pienuko mirksiukas.gif
Ingriduska ....17 sandelį  , ten yra žuvies turgus , mažam skyrelį nuo durų po dešinia 4-tam .

ar nebus cia ta lenkiska, kur bazei pardavineja tokiose melynuose pokiukuose.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 03, 09:38)
na dariau dar karteli tuos eklerus, gavosi, vikas labais skanu ir grazus  thumbup.gif  tik klausimas, skaiciau turbut pas cipciuka, jei norisi kad tie eklerai butu minstuteliai, o ne tokie pasrude tai reikia deti i maisika, bet kada? kaip tik iskepu as juos tokius karstus deti, ar kaip atvesta?   g.gif
Papildyta:

ar nebus cia ta lenkiska, kur bazei pardavineja tokiose melynuose pokiukuose..  g.gif

Nea schmoll.gif .....aš jos 17 pokiukų turiu , ji 36 procentų.

Aš iš karto kremo prikemšu po pusvalandžio jau minkšti būna , o tau turbut sausų , be įdaro reikia ? ....tai tada dėk dar šiltus į maišelį .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 03 vasario 2009 - 09:42
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 03, 09:35)
blink.gif  blink.gif  blink.gif .....kiek procentų ???????????????......gal galima butų ją pamatyti bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif ....ar tu kur pilstomą - kaimišką pirkai ??? unsure.gif ....aišku , kad tiks , žiūrėk ar nereikės ipilti pienuko mirksiukas.gif

aciu Cipciuk .Ji ne lietuviska 4u.gif O, kaip zinot reik ar ne pienuko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ANDRUTIS: 03 vasario 2009 - 09:57