Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

Sveikos
as ir katik nuo orkaites nuejau, kepiau eklerus is dvigubos normos, super viskas gavos!! thumbup.gif is viso kepiau jau trecia karta, tai mano pastebejimu, viska daro kiausiniai, va dabar i dviguba norma teidejau tik 4 kiausinius ir viskas ok 4u.gif
tik kremo nebesugalvojau koki padaryt, tai turejau pakiuka kiausininio likerio skonio pertepima tortams, tai dabar su vyru sedim apsivalge............. nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 02, 20:15)

na ir skaniai atrodo reikes pabandyti thumbup.gif
Atsakyti
Labas, merginos, kuri is jusu zino, girdejo ar gamino KARVOJU vestuvems. Kaip pati mastau, tai ji pasidaryciau is bet kokio biskvito, svarbiausia vietos (sampanui) ir papuosimas. O jus gal kitaip ji pasufleruotumete pasigaminti. cia CIPCIUKAS pas mus profas, tai gal ji patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 02 02, 19:39)
Man tai 26 cm tortui uztenka 1,5 pakelio, nors nepamaisytu 2  g.gif

labai aciu 4u.gif

tai manau 2 idesiu pakiukus...

o kiek ekleriu is vienos normos gaunasi? kokios 2 skardos?
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 02, 20:33)
labai aciu  4u.gif

Bet apsidraudimui turek ir trecia pokuti, maza ka.. vistiek ir sonams reiks, tai kad uztektu..
Atsakyti
Sveikos,

As irgi prie tu, kurios kepe eklerus ir ISEJO thumbup.gif Buvo labai skanu, tik krema neskanu pasidariau, riebus buvo labai. Bet eklerai tai labai greit pasidaro ir labai skanu drinks_cheers.gif Dievinu eklerus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mazuliux: 02 vasario 2009 - 21:31
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 02, 20:33)
labai aciu  4u.gif

Pagal Cipciuko recepta man gavosi 1 skarda 4u.gif
Atsakyti
Mergos, Jus cia baikit mane erzint mad.gif mad.gif su tais savo eklerais, kurie ISEJO. Man jie siandien vel sukrito cray.gif cray.gif cray.gif , gavosi blynai, bet jau su rastu gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif Blin, kiek galima produktus gadint.
Gal galit man pasakyti kiek tiksliai laiko kepat, kaip greitai isimat is orkaites, nors taip orkaiteje ir palik, jau ten jie tokie grazus buvo
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 02, 22:40)
Mergos, Jus cia baikit mane erzint mad.gif  mad.gif  su tais savo eklerais, kurie ISEJO. Man jie siandien vel sukrito cray.gif  cray.gif  cray.gif , gavosi blynai, bet jau su rastu gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  Blin, kiek galima produktus gadint.
Gal galit man pasakyti kiek tiksliai laiko kepat, kaip greitai isimat is orkaites, nors taip orkaiteje ir palik, jau ten jie tokie grazus buvo

Jeigu nelaike formos ir sukrito, tai manau per daug kiausiniu buvo deta g.gif
Atsakyti
Atsiprasau, Inocka, nepyk, ka blush2.gif Nu bet as juos labai megstu tai ir pasidziaugiau. Suryciau nemastydama as juos bet kokio vaizdo ax.gif

Net nezinau, ka tau patarti, gal bandyk trupti ilgaiu tesla paplikyti, arba gal atvirksciai, "perplikai" tu ja. O siaip as ir atidariusi buvau kepimo metu, nes pas mane tookio senumo dujine, kad vaje (buta nuomojam) ir jokio, net maziausio langelio joje nera. Kepe gal apie 15 min, kai kurie, tiesa, pabliuske buvo, bet man kita problema buvo - su antgaliu, sunkiai tesla lindo, nes labai rieves gilios ir maza edves buvo. Bet suejo ir taip. O isjungus orkaite, palikau kokioms 5 minutems dar.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 02, 21:40)
gavosi blynai, bet jau su rastu gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  Blin, kiek galima produktus gadint.

Jums iškart nelaiko formos? Tada tešla per skysta. O jeigu sukrenta kepant, gal orkaitę darinėjat - ji turi būti sandariai uždaryta, kol eklerai iškepa.
Atsakyti
turiu klausima viena ar įmanoma eklerus kaip nors padaryti be švirkšto? o jei ne kokius švirkštus turit? maišelius?
Atsakyti