esu kepusi, vis tik radikalaus skirtumo nėra. KAi su medučiu jaučiasi toks kiek medaus skonis, o su kondensuotu bent jau man buvo tiesiog šviesūs trapūs lakštai.
Skoniui nei kenkia, nei kažko priduoda:)
Drąsiai galima daryti:)
CIPCIUKAI ką šiandiena kepate????
Cipciuk, as del "Angliskos mokos" jei torta kepsiu 28 cm formoje ar man nepritruks produktu biskvitui ir kremui?
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 14:29)
esu kepusi, vis tik radikalaus skirtumo nėra. KAi su medučiu jaučiasi toks kiek medaus skonis, o su kondensuotu bent jau man buvo tiesiog šviesūs trapūs lakštai.
ŠAŠLYKUS.....
Papildyta:
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 02, 15:36)
Cipciuk, as del "Angliskos mokos" jei torta kepsiu 28 cm formoje ar man nepritruks produktu biskvitui ir kremui?
Parašyta 28 skersmens formai produktai , bet aš abejoju .....toj anciklopedijoj visi laaaabai žemi tortai ....tai rinkis arba žemesnį ir platesnį , arba aukštesnį bet siauresnį
Naujas desertas - ŠAŠLYKIUKS:)
Oj laukiam laukiam, mes Cpciuko kepinėlių laukiam:)
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 17:42)
Papildyta:
Parašyta 28 skersmens formai produktai , bet aš abejoju .....toj anciklopedijoj visi laaaabai žemi tortai ....tai rinkis arba žemesnį ir platesnį , arba aukštesnį bet siauresnį
aciu
skitineju senas temas, ir radau jusu kometara, kad 1 pakelio pusfabrikacio uztenka tik 18 cm dydzio formai (pertepimui). tai jei mano 28 cm, tai man 3 pakelius naudoti
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 02, 18:33)
aciu
skitineju senas temas, ir radau jusu kometara, kad 1 pakelio pusfabrikacio uztenka tik 18 cm dydzio formai (pertepimui). tai jei mano 28 cm, tai man 3 pakelius naudoti
Man tai 26 cm tortui uztenka 1,5 pakelio, nors nepamaisytu 2
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 23:43)
Ačiu dievui , nor vienai išėjo .....Daividija superinę tiesą sako , juk aš sakiau ...sustokite mušti kiaušus jei matote , kad ju jau gana , kiaušai pas mane dideli , o kokia ten raidė tai nežinau ....turbūt ne L XL ....jeigu viskas gerai išeina
Sveikos:)
Ekleru receptas PUIKUS, viskas gavosi super, idara dariau is grietineles ir varskes, buvo labai skanu, nuotrauku nespejau padaryti, viskas suslamsta:)
Aciu, Cipsiuk
QUOTE(vilimena @ 2009 02 02, 18:47)
Sveikos:)
Ekleru receptas PUIKUS, viskas gavosi super, idara dariau is grietineles ir varskes, buvo labai skanu, nuotrauku nespejau padaryti, viskas suslamsta:)
Aciu, Cipsiuk
Aciu, Cipsiuk
...valio , dar vienai išėjo , kas sekanti
Stai RECEPTAS Cipciuko ziedelis tik pas mane gavosi kazkaip kitaip, nes as uzpyliau aguonas ant virsaus visas. Bet koks skanus tik cukraus gal per daug uzvolinau Brigita suko suko ratus, kol atpjoviau, tai dabar valgom. Jis man labai panasus i viena toki pyraga, berods daividija kepe, ten irgi aguonos, varskes sluoksnelis, pagrindas, tik ten kietas pagrindas gaunasi, o cia minkstutis Tiesa, as neturejau mazo pokelio vanilinio, tai po sauksta idejau, tai gal uztai salduma jauciasi, gal per daug to sauksto