Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

esu kepusi, vis tik radikalaus skirtumo nėra. KAi su medučiu jaučiasi toks kiek medaus skonis, o su kondensuotu bent jau man buvo tiesiog šviesūs trapūs lakštai.
Skoniui nei kenkia, nei kažko priduoda:)
Drąsiai galima daryti:)

CIPCIUKAI ką šiandiena kepate????
Atsakyti
Cipciuk, as del "Angliskos mokos" jei torta kepsiu 28 cm formoje ar man nepritruks produktu biskvitui ir kremui?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 02 vasario 2009 - 15:37
QUOTE(ingriduska @ 2009 02 02, 14:29)
esu kepusi, vis tik radikalaus skirtumo nėra. KAi su medučiu jaučiasi toks kiek medaus skonis, o su kondensuotu bent jau man buvo tiesiog šviesūs trapūs lakštai.
Skoniui nei kenkia, nei kažko priduoda:)
Drąsiai galima daryti:)
CIPCIUKAI ką šiandiena kepate????

ŠAŠLYKUS..... unsure.gif unsure.gif unsure.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 02, 15:36)
Cipciuk, as del "Angliskos mokos" jei torta kepsiu 28 cm formoje ar man nepritruks produktu biskvitui ir kremui?

Parašyta 28 skersmens formai produktai , bet aš abejoju g.gif .....toj anciklopedijoj visi laaaabai žemi tortai ....tai rinkis arba žemesnį ir platesnį , arba aukštesnį bet siauresnį smile.gif
Atsakyti
Naujas desertas - ŠAŠLYKIUKS:)

Atsakyti
blush2.gif blush2.gif ......bus , prižadu , rytoj tikrai kas nors bus pioneer.gif pioneer.gif pioneer.gif šiandien su tuo katinu dulk...... rolleyes.gif
Atsakyti
Oj laukiam laukiam, mes Cpciuko kepinėlių laukiam:)
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 02, 17:42)
Papildyta:
Parašyta 28 skersmens formai produktai , bet aš abejoju  g.gif .....toj anciklopedijoj visi laaaabai žemi tortai ....tai rinkis arba žemesnį ir platesnį , arba aukštesnį bet siauresnį  smile.gif

aciu 4u.gif

skitineju senas temas, ir radau jusu kometara, kad 1 pakelio pusfabrikacio uztenka tik 18 cm dydzio formai (pertepimui). tai jei mano 28 cm, tai man 3 pakelius naudoti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvadigi: 02 vasario 2009 - 18:37
QUOTE(akvadigi @ 2009 02 02, 18:33)
aciu 4u.gif

skitineju senas temas, ir radau jusu kometara, kad 1 pakelio pusfabrikacio uztenka tik 18 cm dydzio formai (pertepimui). tai jei mano 28 cm, tai man 3 pakelius naudoti  g.gif

Man tai 26 cm tortui uztenka 1,5 pakelio, nors nepamaisytu 2 g.gif
Atsakyti
mergaites, neturiu jokios formos tortui, gal galite parodyti, kokiose jus kepat ir tepat? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 23:43)
Ačiu dievui , nor vienai išėjo karsta.gif .....Daividija superinę tiesą sako , juk aš sakiau ...sustokite mušti kiaušus jei matote , kad ju jau gana , kiaušai pas mane dideli , o kokia ten raidė tai nežinau  unsure.gif ....turbūt ne L  XL ....jeigu viskas gerai išeina  rolleyes.gif

Sveikos:)

Ekleru receptas PUIKUS, viskas gavosi super, idara dariau is grietineles ir varskes, buvo labai skanu, nuotrauku nespejau padaryti, viskas suslamsta:)
Aciu, Cipsiuk 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(vilimena @ 2009 02 02, 18:47)
Sveikos:)

Ekleru receptas PUIKUS, viskas gavosi super, idara dariau is grietineles ir varskes, buvo labai skanu, nuotrauku nespejau padaryti, viskas suslamsta:)
Aciu, Cipsiuk 4u.gif

clap.gif clap.gif ...valio , dar vienai išėjo , kas sekanti bigsmile.gif
Atsakyti
Stai bigsmile.gif RECEPTAS Cipciuko ziedelis smile.gif tik pas mane gavosi kazkaip kitaip, nes as uzpyliau aguonas ant virsaus visas. Bet koks skanus bigsmile.gif tik cukraus gal per daug uzvolinau biggrin.gif Brigita suko suko ratus, kol atpjoviau, tai dabar valgom. Jis man labai panasus i viena toki pyraga, berods daividija kepe, ten irgi aguonos, varskes sluoksnelis, pagrindas, tik ten kietas pagrindas gaunasi, o cia minkstutis wub.gif Tiesa, as neturejau mazo pokelio vanilinio, tai po sauksta idejau, tai gal uztai salduma jauciasi, gal per daug to sauksto biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 02 vasario 2009 - 19:17