Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 19:17)
Taigi jau pries tai kepei, ar as klystu? g.gif  As kepu apie 200, bet mano orkaite gerai kepa (realiai, manau, kad ten didesnis karstis), iskart traukiu, kai manau, kad jau paruduoja.

TAme ir esme, kad kepiau ir tik pirma karta nesukrito, bet buvo kieti, o paskui kaip blynai, taip blynai. Nieko nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 02 01, 20:27)
Aciu 4u.gif  Tik mazai blink.gif

Svarbu, pavyko, o kad mazai, tai jau laiko ir noro klausimas mirksiukas.gif

QUOTE(Inočka @ 2009 02 01, 20:34)
TAme ir esme, kad kepiau ir tik pirma karta nesukrito, bet buvo kieti, o paskui kaip blynai, taip blynai. Nieko nesuprantu doh.gif

Keista. Laikykis console.gif ir nepasiduok, as niekad pagal tikslu recepta nedarau, viska mazdaug sumetu (apie stikline pieno, truputi cukraus, truputi druskos, apie stikline miltu, kokie 100 g svieto, 3 kiausiniai, jei labai dideli, 2 uztenka)
Atsakyti
Ačiu dievui , nor vienai išėjo karsta.gif .....Daividija superinę tiesą sako , juk aš sakiau ...sustokite mušti kiaušus jei matote , kad ju jau gana , kiaušai pas mane dideli , o kokia ten raidė tai nežinau unsure.gif ....turbūt ne L XL ....jeigu viskas gerai išeina rolleyes.gif
Atsakyti
na aisku dabar jau tikrai mokesim smile.gif
pas mane nors ir nebuvo tu israizymu, bet skonis nepasikeite isipute, nes netikejau kad tai stiprei jie padides, susiliete vinas su kitu. Bet net nekvapo neliko kad snd ju butu buve, visi jau senai suvalgyti, B tik arbatos greiciau liepe daryti, ir suniamniavo doh.gif
aciu cipciuk uz recepta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 22:43)
Ačiu dievui , nor vienai išėjo karsta.gif .....Daividija superinę tiesą sako , juk aš sakiau ...sustokite mušti kiaušus jei matote , kad ju jau gana , kiaušai pas mane dideli , o kokia ten raidė tai nežinau  unsure.gif ....turbūt ne L  XL ....jeigu viskas gerai išeina  rolleyes.gif

mad.gif mad.gif mad.gif Oi kokia as pikta. Mano plikytos telos blynai aisku gavosi skanus. Bet as vistiek turiu padaryti normalius eklerus. Bandysiu dar ir taskas.
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2009 02 02, 00:03)
mad.gif  mad.gif  mad.gif Oi kokia as pikta. Mano plikytos telos blynai aisku gavosi skanus. Bet as vistiek turiu padaryti normalius eklerus. Bandysiu dar ir taskas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif .....užsispyrus tongue.gif
Atsakyti
LAbas rytukas,
JAu savaitgaly nebeprisedau prie kompo, nes kepiau ŠIMTALAPĮ,
o EKLERAi kad ir nepatys gražiausi buvo sulapnoti ir išgirti:)
Atvažiavo sesė su vyru ir mane gyre, o savo ŠIMTALAPIU juo spritrenkiau:)

davija
MAno pertepimas toks išbandytas, Napaleono kremas plikytas, tik kad sūnui viskas kas šokoladinis skanu, tai aš jį su kakava padariau:)

CIpciuk
vikas mums išeis kai padarysim tiek kiek esate padariusi Jūs, jau dabar pradedu jausti kažkokiu paslaptingu jausmu, kas ne taip ko per daug, bet reikia tai nuolat daryti ir įgauni didžiausią turtą -- PATIRTĮ.

Na aš dar labai daug ko nemoku....
Atsakyti
Sveikos kepejeles thumbup.gif
Kepsiu savo ziogo gimtadieniui meduti ir atejau pasiguosti, kad PC IKI siauliuose nebeprekiaus EVE margarinu blink.gif , tai nusipirkau Vilniaus, ar tiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 02 02, 10:09)
Kepsiu savo ziogo gimtadieniui meduti ir atejau pasiguosti, kad PC IKI siauliuose nebeprekiaus EVE margarinu blink.gif , tai nusipirkau Vilniaus, ar tiks g.gif

Bet kuris margarinas, skirtas kepiniams, tinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasyte_ @ 2009 02 02, 11:09)

Nežinau ko jie skiriasi, manau kad tiks, esu kepusi daug kepinių su Eve ir su Vilniaus smile.gif
Atsakyti
laba dienele, atbegau su klausimeliu biggrin.gif kas kepet meduti su kondensuotu vietoj medaus, ar skanu g.gif ( nes pas mus yra nemegstanciu medaus doh.gif ir svarbiausias klausimas kiek reikia deti kondensuoto? tiek pat kiek medaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2009 02 02, 10:30)
laba dienele, atbegau su klausimeliu biggrin.gif kas kepet meduti su kondensuotu vietoj medaus, ar skanu g.gif ( nes pas mus yra nemegstanciu medaus doh.gif ir svarbiausias klausimas kiek reikia deti kondensuoto? tiek pat kiek medaus g.gif

KIE PAMENU VISKAS TAS PATS,TIK VIETOI MEDAUS KONDENSUOTA PIENA DEDI,O SU DIRPTINIU MEDUM NEBANDEI g.gif MAN TAI PATIKO smile.gif
Atsakyti