Pas mane jau irgi kepa eklerai Kiausinius idejau tik 2, daugiau bijojau, nes konsistencija pasirode jau tinkama Issispaude puikiausiai, rieves dar yra Jei buciau idejusi dar kiausiniu, vel butu plynai
Gal kas pasakys, kaip padaryti varskes krema eklerams Turiu varskes plombyro skonio, bet gal truputi per tirsta, per plona maselio skyle netilps, su kuo skiesti, grietinele
Merginos,ekleru teslos tirstumas ir yra reguliuojams kiausiniais,todel jie musami po viena i tesla,imusat viena,isplakat,musat kita,matot,kad tirsta,bet ne kieta ir viskas.As ju neikada nedarau tiksliai pagal recepta,is akies ir visada gaunasi puikiausi.Be to plikyta tesla pirmiausia dedama i labai karsta orkaite 220C,po 5-7min temperatura sumazinama iki 175c,jie issipucia,po to dziusta.
Aciu, komentaras paciu laiku
QUOTE(laurindre @ 2009 02 01, 19:36)
Pas mane jau irgi kepa eklerai Kiausinius idejau tik 2, daugiau bijojau, nes konsistencija pasirode jau tinkama Issispaude puikiausiai, rieves dar yra Jei buciau idejusi dar kiausiniu, vel butu plynai
Gal kas pasakys, kaip padaryti varskes krema eklerams Turiu varskes plombyro skonio, bet gal truputi per tirsta, per plona maselio skyle netilps, su kuo skiesti, grietinele
Gal kas pasakys, kaip padaryti varskes krema eklerams Turiu varskes plombyro skonio, bet gal truputi per tirsta, per plona maselio skyle netilps, su kuo skiesti, grietinele
Gali su grietinele, grietine, jogurtu
QUOTE(Sikste @ 2009 02 01, 18:05)
Cipciuk, auksas tu
jau senai noriu ekleriku tik vis konditerinio maiselio ir antgaliu nenusiperku gal kada ir pasidarysiu juos
jau senai noriu ekleriku tik vis konditerinio maiselio ir antgaliu nenusiperku gal kada ir pasidarysiu juos
jei išvaizdai nesi priekabi, tai puikiausiai sudėliosi juos į skardą arbatiniu šaukšteliu, ir įdarą juo įterpsi aš turiu bet labai prastos kokybės maišelis, tai užkniso vargt su juo ir padariau kaip daro mano vaikų promočiutė-šaukšteliu
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 01, 19:42)
Gali su grietinele, grietine, jogurtu
O ka daryti Isplakti grietinele ir imaisyti i varske Vien su grietinele nenoriu, bus riebu
QUOTE(laurindre @ 2009 02 01, 19:53)
O ka daryti Isplakti grietinele ir imaisyti i varske Vien su grietinele nenoriu, bus riebu
Gali isplakti grietinele su cukrum ir tada sumaisyti su varske, gali, jei turi blenderi, varske dar prasukti su juo, kad kremine butu.
Jau nebera kur kimsti idara, sekmingai dingsta nuo lekste, vos spejau nufotkinti
[attachmentid=169064]
[attachmentid=169064]
QUOTE(daividija @ 2009 02 01, 19:38)
Merginos,ekleru teslos tirstumas ir yra reguliuojams kiausiniais,todel jie musami po viena i tesla,imusat viena,isplakat,musat kita,matot,kad tirsta,bet ne kieta ir viskas.As ju neikada nedarau tiksliai pagal recepta,is akies ir visada gaunasi puikiausi.Be to plikyta tesla pirmiausia dedama i labai karsta orkaite 220C,po 5-7min temperatura sumazinama iki 175c,jie issipucia,po to dziusta.
na dabar jau zinosim, kad recepto nereikia taip tiksliai ir laikytis, deki
QUOTE(laurindre @ 2009 02 01, 20:16)
Grazuciai
QUOTE(Muske @ 2009 02 01, 18:43)
As lipdau, 'grazinu' jau ant padeklo, ant kurio bus patiektas. Bet po tortu sukloju maiseli perkirpta i dvi puseles. Ir kai jau viskas gatava - traukiu uz krastu viena maisiuko puse i viena puse, kita i kita ir vualia svarut svarutelis padekliukas po apacia
ačiū, už paslapties atskleidimą
QUOTE(laurindre @ 2009 02 01, 20:16)
Jau nebera kur kimsti idara, sekmingai dingsta nuo lekste, vos spejau nufotkinti
[
[
puikūs noriuuuuuuu