Kepiau pagal Cipciuko recepta eklerus gal kokius 5 kartus ir visi kartai gavosi , nei karto nebuvo, kad subliukstu ir pastoveje formos neprarado. Aisku virsus kai kuriems sutruko
Kur tu ekleriu receptas? Net nuorodose Cipciuko receptu neradau...
na net bijau rezultato, laukiu kol orkaite ikais ir jau tesla gatava ekleru ir bandysim kepti, idomu kas cia gausis jei ne tai ka paremsim benamius i siuksledeze viska sukrovus
QUOTE(Dolli_ @ 2009 02 01, 18:14)
na net bijau rezultato, laukiu kol orkaite ikais ir jau tesla gatava ekleru ir bandysim kepti, idomu kas cia gausis jei ne tai ka paremsim benamius i siuksledeze viska sukrovus
Irgi geras darbas
As irgi labai noriu ekleru, bet bijau kepti Karta bandziau, tiesa ne pagal Cipsiuko recepta, tai man irgi blynai isejo, o vyras dziaugesi, kad skanus nors saldumynu nevalgo
QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 01, 12:32)
nu aš kai lipdau šonus riešutais ar trupiniais tai imu į ranką tortą ir tada jau darau,,, o jei ant tortinės daryčiau tai kaip tada viską nuvalyt, tikriausia kvaila taip klausti, bet nu nedaeina man
As lipdau, 'grazinu' jau ant padeklo, ant kurio bus patiektas. Bet po tortu sukloju maiseli perkirpta i dvi puseles. Ir kai jau viskas gatava - traukiu uz krastu viena maisiuko puse i viena puse, kita i kita ir vualia svarut svarutelis padekliukas po apacia
geriau nepasakosiu kas pas mane orkaitej kepa
blynai kurie kyla ir taip dideja kad jau susiliete vienas su kitu, vienu zodziu.. kas gausis nezinau
Vienas tik klausimas, ciupciuk, kokio dydzio kausus dedat i tuos eklerus S, M, ar L ?
as dejau L ir speju bus mano ta klaida nes jie dideli ir tesla labiau praskiede
blynai kurie kyla ir taip dideja kad jau susiliete vienas su kitu, vienu zodziu.. kas gausis nezinau
Vienas tik klausimas, ciupciuk, kokio dydzio kausus dedat i tuos eklerus S, M, ar L ?
as dejau L ir speju bus mano ta klaida nes jie dideli ir tesla labiau praskiede
Merginos
O kokioje temperaturoje Jus eklerus kepat? Ir kai iskepat, is kart traukiat is orkaites, ar kuri laika duodat jiems ten pastovet.
Blin, tai jau nervas ima, kad negaliu normaliu iskept
O kokioje temperaturoje Jus eklerus kepat? Ir kai iskepat, is kart traukiat is orkaites, ar kuri laika duodat jiems ten pastovet.
QUOTE(Inočka @ 2009 02 01, 19:14)
Merginos
200 laipsnių, ištraukiau iškart. Tiesa, kepiau tik vieną sykį, bet nesukrito.
QUOTE(Inočka @ 2009 02 01, 19:14)
Merginos
Taigi jau pries tai kepei, ar as klystu? As kepu apie 200, bet mano orkaite gerai kepa (realiai, manau, kad ten didesnis karstis), iskart traukiu, kai manau, kad jau paruduoja.
na eklerai gavos normalus iskilo bus ka kimsti tik kad nra tu reviu, nes tesla per skysta buvo, kita karta pirksiuos mazesnius kiausus
As kepiau 180 laipsiu
As kepiau 180 laipsiu