As gliukoze perku vaistinese.Tai gal LT ir yra jos pirkti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 14:10)
Toj knygelej, kur vakar gavau dovanu, yra neblogu receptu, ir vienam ieina kukuruzu sirupas, labai jau viliojanciai tas pyragas atrodo reiks isbandyt kada nors
QUOTE(roka @ 2009 02 01, 15:20)
Ha ....tik ne skystos ....miltelių - taip yra vaistinėse ir kai kur PC .....bet skystos ...aš vaistininkės klausiau , ji sakė dar nebuvo niekada gave .
Cia Cipciuko aguonu pyragas. Skanus, bet pagrindas toks sprangokas gavosi
Pamenu, kad kazkada mama turejo gliukozes ampulese, bet tai buvo taip seniai, kad nezinau, ar dabar ju buna
QUOTE(Daivve @ 2009 02 01, 16:08)
Cia Cipciuko aguonu pyragas. Skanus, bet pagrindas toks sprangokas gavosi
Kurį darei , pagal Mišelės ??...ir man tas padas neeeeee ....man atrodo aš minėjau
Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 02 01, 16:25)
Pamenu, kad kazkada mama turejo gliukozes ampulese, bet tai buvo taip seniai, kad nezinau, ar dabar ju buna
Oi ...tai vasai kas kita ...ampulėse kaip vanduo tokios konsistencijos , o ta gliukozė kaip dirbtinis medus , klampi ....man jos iš Anglijos atsiuntė ......tai du skirtingi dalykai .
Meginos, help, help, help
eilini karta man nepavyko eklerai pagal cipciuka. Darau viska gramas i grama. Man gavosi plikytos teslos blynai. . Jau TOKIA as pikta. Nebezinau, jau ka dar kitaip galima padaryti
1. man neliko rastelio. Kai ipyliau i skarda per antgaliuka, tai rastas beveik is karto dingo. Gal per skysta tesla? Ar gal reikia i skarda deti ne silta, o atsalusia?
2. Virsus surtukinejo
3. Orkaiteje dar buvo issipute, o kai isemiau tai apacia ilinko ir tapo tokie ploni blyneliai. Jau apie idara net kalbos negali but.
Prasau patarkit. Jau taip nervas ima.
eilini karta man nepavyko eklerai pagal cipciuka. Darau viska gramas i grama. Man gavosi plikytos teslos blynai. . Jau TOKIA as pikta. Nebezinau, jau ka dar kitaip galima padaryti
1. man neliko rastelio. Kai ipyliau i skarda per antgaliuka, tai rastas beveik is karto dingo. Gal per skysta tesla? Ar gal reikia i skarda deti ne silta, o atsalusia?
2. Virsus surtukinejo
3. Orkaiteje dar buvo issipute, o kai isemiau tai apacia ilinko ir tapo tokie ploni blyneliai. Jau apie idara net kalbos negali but.
Prasau patarkit. Jau taip nervas ima.
Ale kaip man jie pavyko is pirmo karto... nors as juos spaudziau su konditeriniu svirkstu, per paprasta skylute. Pas mane tesla buvo kaip tirsta grietine
.....nu jei aš mokėčiau , tai irašyčiau filmą jums .....jei nelaiko formos - tešla per skysta 100%......ir pas mane truputi viršus sutrūko ( gal reikėtu mažinti karštį ) ......brt kodėl jie subliukšta iškepia ...pas mane dar dabar 10 jų like SAUSŲ , BE KREMO ir guli maišelyje , kaip kukuliukai .....kiba eiti ir jums viską susverti , bet ar jūs turėsite svarstykles ????
MERGAITĖS ...NEKEPKITE , KOL KAS JŲ , AŠ EISIU IR PABANDYSIU JUMS GRAMĄ Į GRAMĄ VISKĄ SUSVERTI IR NUFOTKINTI KIEKVIENĄ DETALĘ ....NU NESAMONĖ KAŽKOKIA
MERGAITĖS ...NEKEPKITE , KOL KAS JŲ , AŠ EISIU IR PABANDYSIU JUMS GRAMĄ Į GRAMĄ VISKĄ SUSVERTI IR NUFOTKINTI KIEKVIENĄ DETALĘ ....NU NESAMONĖ KAŽKOKIA
As tai retai kada tortus darau, bet vis pasisukioju parduotuvej tam skyriui kur viskas tortams skirta, ir zinokit uzmaciau praeita diena gliukoze. kaip tik pagalvojau, kad jum sunku lt ja rasti, tai kas gyvena anglijoj ar airijoj tikrai turetu be problemu ja rasti.
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 18:00)
.....nu jei aš mokėčiau , tai irašyčiau filmą jums .....jei nelaiko formos - tešla per skysta 100%......ir pas mane truputi viršus sutrūko ( gal reikėtu mažinti karštį ) ......brt kodėl jie subliukšta iškepia ...pas mane dar dabar 10 jų like SAUSŲ , BE KREMO ir guli maišelyje , kaip kukuliukai .....kiba eiti ir jums viską susverti , bet ar jūs turėsite svarstykles ????
Ir man gavosi einu paizuresiu, gal as ka kitaip dariau
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 19:00)
Cipciuk, auksas tu
jau senai noriu ekleriku tik vis konditerinio maiselio ir antgaliu nenusiperku gal kada ir pasidarysiu juos