Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

As gliukoze perku vaistinese.Tai gal LT ir yra jos pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 14:10)
O tau dar kam ...???? bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Toj knygelej, kur vakar gavau dovanu, yra neblogu receptu, ir vienam ieina kukuruzu sirupas, labai jau viliojanciai tas pyragas atrodo wub.gif reiks isbandyt ax.gif kada nors ax.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 02 01, 15:20)
Rimtai  bigsmile.gif Na tai medaus arba gliukozės tikrai rasiu. Ačiū  wub.gif

Ha ....tik ne skystos schmoll.gif ....miltelių - taip yra vaistinėse ir kai kur PC .....bet skystos schmoll.gif ...aš vaistininkės klausiau , ji sakė dar nebuvo niekada gave .
Atsakyti
Cia Cipciuko aguonu pyragas. Skanus, bet pagrindas toks sprangokas gavosi 4u.gif
Atsakyti
Pamenu, kad kazkada mama turejo gliukozes ampulese, bet tai buvo taip seniai, kad nezinau, ar dabar ju buna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivve @ 2009 02 01, 16:08)
Cia Cipciuko aguonu pyragas. Skanus, bet pagrindas toks sprangokas gavosi  4u.gif

Kurį darei , pagal Mišelės ??...ir man tas padas neeeeee schmoll.gif ....man atrodo aš minėjau g.gif

Papildyta:
QUOTE(laurindre @ 2009 02 01, 16:25)
Pamenu, kad kazkada mama turejo gliukozes ampulese, bet tai buvo taip seniai, kad nezinau, ar dabar ju buna g.gif

Oi ...tai vasai kas kita doh.gif ...ampulėse kaip vanduo tokios konsistencijos , o ta gliukozė kaip dirbtinis medus , klampi ....man jos iš Anglijos atsiuntė ......tai du skirtingi dalykai .
Atsakyti
Meginos, help, help, help

doh.gif doh.gif doh.gif eilini karta man nepavyko eklerai pagal cipciuka. Darau viska gramas i grama. Man gavosi plikytos teslos blynai. doh.gif . Jau TOKIA as pikta. Nebezinau, jau ka dar kitaip galima padaryti

1. man neliko rastelio. Kai ipyliau i skarda per antgaliuka, tai rastas beveik is karto dingo. Gal per skysta tesla? Ar gal reikia i skarda deti ne silta, o atsalusia?
2. Virsus surtukinejo doh.gif
3. Orkaiteje dar buvo issipute, o kai isemiau tai apacia ilinko ir tapo tokie ploni blyneliai. Jau apie idara net kalbos negali but.

Prasau patarkit. Jau taip nervas ima.
Atsakyti
Ale kaip man jie pavyko is pirmo karto... nors as juos spaudziau su konditeriniu svirkstu, per paprasta skylute. Pas mane tesla buvo kaip tirsta grietine g.gif
Atsakyti
doh.gif doh.gif doh.gif .....nu jei aš mokėčiau , tai irašyčiau filmą jums .....jei nelaiko formos - tešla per skysta 100%......ir pas mane truputi viršus sutrūko ( gal reikėtu mažinti karštį ) ......brt kodėl jie subliukšta iškepia doh.gif doh.gif doh.gif ...pas mane dar dabar 10 jų like SAUSŲ , BE KREMO ir guli maišelyje , kaip kukuliukai .....kiba eiti ir jums viską susverti , bet ar jūs turėsite svarstykles ???? unsure.gif

MERGAITĖS ...NEKEPKITE , KOL KAS JŲ , AŠ EISIU IR PABANDYSIU JUMS GRAMĄ Į GRAMĄ VISKĄ SUSVERTI IR NUFOTKINTI KIEKVIENĄ DETALĘ ....NU NESAMONĖ KAŽKOKIA schmoll.gif
Atsakyti
As tai retai kada tortus darau, bet vis pasisukioju parduotuvej tam skyriui kur viskas tortams skirta, ir zinokit uzmaciau praeita diena gliukoze. kaip tik pagalvojau, kad jum sunku lt ja rasti, tai kas gyvena anglijoj ar airijoj tikrai turetu be problemu ja rasti.
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 18:00)
doh.gif  doh.gif  doh.gif .....nu jei aš mokėčiau , tai irašyčiau filmą jums .....jei nelaiko formos - tešla per skysta 100%......ir pas mane truputi viršus sutrūko ( gal reikėtu mažinti karštį ) ......brt kodėl jie subliukšta iškepia  doh.gif  doh.gif  doh.gif ...pas mane dar dabar 10 jų like SAUSŲ , BE KREMO ir guli maišelyje , kaip kukuliukai .....kiba eiti ir jums viską susverti , bet ar jūs turėsite svarstykles ???? unsure.gif

MERGAITĖS ...NEKEPKITE , KOL KAS JŲ , AŠ EISIU IR PABANDYSIU JUMS GRAMĄ Į GRAMĄ VISKĄ SUSVERTI IR NUFOTKINTI KIEKVIENĄ DETALĘ ....NU NESAMONĖ KAŽKOKIA schmoll.gif

Ir man gavosi blush-anim-cl.gif einu paizuresiu, gal as ka kitaip dariau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 19:00)
doh.gif  doh.gif  doh.gif .....nu jei aš mokėčiau , tai irašyčiau filmą jums .....jei nelaiko formos - tešla per skysta 100%......ir pas mane truputi viršus sutrūko ( gal reikėtu mažinti karštį ) ......brt kodėl jie subliukšta iškepia  doh.gif  doh.gif  doh.gif ...pas mane dar dabar 10 jų like SAUSŲ , BE KREMO ir guli maišelyje , kaip kukuliukai .....kiba eiti ir jums viską susverti , bet ar jūs turėsite svarstykles ???? unsure.gif

Cipciuk, auksas tu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
jau senai noriu ekleriku tik vis konditerinio maiselio ir antgaliu nenusiperku blush2.gif gal kada ir pasidarysiu juos blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti