Įkraunama...
Įkraunama...

"Cipciuko receptai " 2 tema

QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 02:41)
Lotute , jeigu miltų dėjai kiek priklauso , tai per dauk kiaušų , arba jie didoki .......kai juos po vieną įsukinėji į tešlą , sustok juos imušinėti , jei matai , kad ji darosi per skysta ....džibukai turi turėti ir laikyti savo formą .O į kamerą tu nesugalvok jos kišti  schmoll.gif ...kokia prasmė ....ikiši juos į karštą orkaitę , atšils ir vėl blynukais pavirs  doh.gif .Sviesto riebumas pas mane neturi reikšmės schmoll.gif aš dėjau 82 proc.

na bandysiu dar kartą daryti, ir be kremo ir be formos visiems tiko, skanumėlis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 12:49)
1 . O kodėl tu taip darysi ???.....iš vakaro??? ....aš taip niekada nedariau ( puošiu iš karto ) , bet Inočka sakė , kad laikė , paskui paplakė ir viskas buvo okei ( aš nerizikuočiau  schmoll.gif ).

2 .  lotuliukas.gif ....aš ji pjaunu vienur ( ant padėklo ) , o dedu į lėkštutę .....trupinukai lieka ten .

na manau , kad per daug man vienam kartui neįgudusiai blush2.gif o dar mažiukas kabo ant krūties kartais tongue.gif

bet ir kai nufotografuojat atpjautą tortą lėkštėj - taip gražiai atrodo mmm...

Ačiū už profesionalų greitą atsakymą

user posted image
Atsakyti
Mergaitės, ar pas mus parduotuvėse būna kukurūzų sirupo? Ką jis kepiniuose daro ir kuo galėčiau pakeisti, jei nerasčiau?
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 02 01, 13:20)
Mergaitės, ar pas mus parduotuvėse būna kukurūzų sirupo? Ką jis kepiniuose daro ir kuo galėčiau pakeisti, jei nerasčiau?

blink.gif blink.gif blink.gif ........ mastau.gif mastau.gif mastau.gif ......o ką tu ruošiesi kepti bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 02 01, 14:20)

Suteikia tasumo arba lipnumo, galima keisti skysta gliukoze smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2009 02 01, 13:56)
Suteikia tasumo arba lipnumo, galima keisti skysta gliukoze schmoll.gif smile.gif

Nu va ..." antra pora kaliošų " lotuliukas.gif .....nei to , nei kitko su žiburiu nerasta
Atsakyti
Aha, man irgi reikia kukuruzu sirupo g.gif
Atsakyti
O tau dar kam ...???? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš verčiuosi receptą "Daugiasluoksnis kavos tortas", šokoladinei glazūrai reikalingas šitas sirupas. Galbūt galima ir kažkuo kitu ji pakeisti, bet aš neprofesionalė nesugebu eksperimentuoti. Į glazūrą įeina riebalai, šokoladas ir šitas sirupas.
Atsakyti
QUOTE(roka @ 2009 02 01, 12:24)
Aš verčiuosi receptą "Daugiasluoksnis kavos tortas", šokoladinei glazūrai reikalingas šitas sirupas. Galbūt galima ir kažkuo kitu ji pakeisti, bet aš neprofesionalė nesugebu eksperimentuoti. Į glazūrą įeina riebalai, šokoladas ir šitas sirupas.

As dedu gliukoze arba medu,labai tinka siam reikalui dirbtinis mirksiukas.gif
Atsakyti
Rimtai bigsmile.gif Na tai medaus arba gliukozės tikrai rasiu. Ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 02 01, 12:33)
1 . Taip , jis matyt nuo vyšnių truputi suskystėją , bet per tarpus man neišbėgo  schmoll.gif ( aš kitą kartą dėsiu standiklio , bijau , kad su želatina bus sausokas .....).
2 .Aš jo iš vis nedėjau  rolleyes.gif .....patarsiu ji daugiau skiesti pienuku ar vandeniu .

Sėkmės su eklerais ir " Moka " ( gerai perskaityk receptą  ir patarimus , čia dėl eklerų ) .

aciu 4u.gif

dali jau skaiciau, bet reiks dar karteli permesti, kad viskas pavyktu ax.gif
Atsakyti