QUOTE(Saulėgrąža @ 2009 02 01, 11:32)
o aš atėjau su krūva klausimų pas Cipciuką.
1 tikriausia jau 100 kart atsakinėjot, bet aš neužfiksavau kažkaip
ar galima beze laikyti šaldytuve paruoštą ir kiek laiko, na jei aš iš
vakaro pasidarau , o tik ryte tortą puošiu, ar pavyks?
2 Kaip jūs taip gražiai nufotkinat savo tortus ir pyragus , kai jie jau būna prapjauti, anei
trupinėlio lėkštėj... nu negi valot tą lėkštę spec, kad nufotkint
3 Jūs daug kur radau , kad minėjote, jog tepat, ty surinkinėjat tortą iš kart ant tos
lėkštės ar padėklo, kuriame ir serviruojate, o kaip tada gražiai šonus padarote ,,
nu aš kai lipdau šonus riešutais ar trupiniais tai imu į ranką tortą ir tada jau darau,,, o jei ant tortinės daryčiau tai
kaip tada viską
nuvalyt, tikriausia kvaila taip klausti, bet nu nedaeina man
4 Kai tirpinat šokoladą, vanduo puode ant kurio vonelę su šokoladu dedat, turi
nevirti? nes aš tikriausia perkaitinau ir man jis
tirštas toks gavosi.
5 o kai dengiat šokoladu tirpintu pvz tortą ar vyniotinį, tai dar
dedat ką nors į ištirpintą šokoladą, kad gražiai p[asidengtų ir nebūtų labai kietas?
Atleiskit , kad tiek daug klausimų, bet man tikrai labai įdomu sužinot, daug jubiliejų nusimato ir šiaip didelių progų, tai noriu pasistengti
1 . O kodėl tu taip darysi ???.....iš vakaro??? ....aš taip niekada nedariau ( puošiu iš karto ) , bet Inočka sakė , kad laikė , paskui paplakė ir viskas buvo okei ( aš nerizikuočiau
).
2 .
....aš ji pjaunu vienur ( ant padėklo ) , o dedu į lėkštutę .....trupinukai lieka ten .
3 . Taip daugumoj jau ant padėklo , bet būna , kad ir ant rankos pasiimu .......yra toks daiktas , kaip servetėlės , jomis pavalau , o trupinukus su šepetėliu nuo padėkliuko nuvalau (pirkau ir skyriau jį būtent tam reikalui ).
4 .Taip jis neverda
.....bet ne didelė bėda jei jį sutraukia , greitai išimkite iš vandens ir smarkiai sukite šaukštu , man visada vėl išsilygina , o jei per tirštas dapilk vandenuko ar pieno .
5 . Būtinai pilu skysčių ( pieno , vandens ) , kitaip tu jo neužpilsi
, jis buk be galo tirštas , ir gausis nelygus užpilimas .....gryną naudoju tik ornamentams daryti , ir tai kartais ipilu šaukštą vandens .